Guest mačona 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Free, meni se zdi, da sploh ne nakladaš, ful lepo in berljivo pišeš in še strinjam se s tabo - v tem postu popolnoma. ti veliko razmišljaš o odnosih? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Hm, menim da vedno vec moskih isce v zenski tisto kar so nekoc zenkse iskale v moskih. Daens je potreba po varnosti vedno vecja na obeh straneh. Sploh je menda varnost statisticno gledano na svetu najpomembnejsa zadeva na planetu zamlja; celo pred zdravjem in ljubeznijo. In ker ima zenska vecjo zeljo po dominantnosti, izkazovanju in uveljavitvi, se moski prilagodi. Zato mu podrejen polozaj v nekaterih primerih povsem zadosca. Zakaj bi se boril proti tistemu kar si zenksa zeli, ce ima od tega korist. Fizicna moc je zelo zanemarljivo nepomembna, razen kar se tice videza samega. Sicer pa se samo fizicno izkazovanje moi dandanes uporablja predvsem samo se f itness klubih in kakem sportu. Bolj zeljena je drugacna moc, iznajdljivost in tista moskost, ob kateri se zenska v sebi kljub temu pocuti varno, da lahko zaupa moskemu. To zenske dobro vedo kaj je. Hm mislim da sva kar precej razlicnega mnenja, glede veliko tock... tako menim, da sam poklic velikokrat sploh ni tako zelo pomemben, kot so pomembni predvsem redni dohodki in privatni nacin zivljenja ter tisto kar sem omenjal zgorj, ko zenska vE kdaj moskemu zaupati v smilsu da se bo nanj lahko naslonila, kadar jo bodo zivljenjske okoliscine prisilile da sprejme vlogo sprejemljive zenske in vajeti prepusti moskemu. To je pomoje zenskam zelo pomembno... verjetno bodo same komentirale Pa kvaj z tabo free ej???Pr takmu sistemu k ga ti opisuješ je zveza že na poti v propast ker moški ne more v popolnosti živeti svoje naravne vloge in imeti notranji mir...svet okoli nas se lahko spremninja vendar moški ostaja moški...nehej no...kjera prava ženska pa hoče med ob seb "pedra" jebo te.........dej nehej no..da bo ženska držala marelo moškemu...kvaj z tabo...!!!!! Dobr toj tvoja razlaga,opazovanja in ne to da ti to podpiraš, jest sm to napisov bolj v opozorilo enako mislečimi in ki se spuščajo v to ker bi jim predlagov naj mal prepucajo podstrešje. Seveda takih zvez je veliko in do sedaj še nisem zasledil ene happy, zdrave kot pri moji definiciji Fizično moč sem opisal tako kot samo ne da zej z njo zatiraš ženske ej...močnejši,vzdržjivejši vodi.....naravni zakon kot prestavnikov živali nam ne uide pa si lahko še tako zatiskamo oči pa cukramo okolje z avtomobili, svilenimi oblekami in tehnologijo...vse drugo je jebanje svojega obstoja in svoje naravne poti...vemo kje se to konča pri raznih boleznih...najprej zboli duša nato telo ker zatiramo na umeten način svoj pravi obstoj....naravna pot, edina pot thats only way my friend...mogoče kje tam v galaksiji nek daleč je drugače....na naši ljubi Zemljici pa so zakoni taki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Le da se ta vloga tudi zamenjuje, da sedaj tudi za nekaterimi uspesnimi zenskami stojijo moski. ...zakrinkani pedri(pa nimam čist nič prod njim onim ki so iskreni in rečejo:JEST SM PEDR...take spoštujem ker to tudi furajo brez bull shita)al pa fustriranci ja hehe.Nemogoče da normaln moški dopusti da je ženska bolj uspešna od njega pa ne mislim da ji zej polena meče pod noge al da jo ne podpira ampak da mal premakne rit in nardi nekej na temu da je on uspešen v tem kar pač počne, da je prvak neke panoge kot je ona, in nardi naravno ravnotežje prema svoji polovici ker če to ni potem nima kej počet z njo ker ga bo "pojedla" lepo počasi na nezavedni podzavestni način, če ne ona pa njegova vest Seveda če je zadeva obratna ni take panike ker je zadeva še zmer naravna. Žal se z programirano podzavestjo ki nam jo je dala narava ne moremo igrat dej mi opiš en primer te zveze....kakšna slavna imena plis, kjer je ženska bolj uspešna od moškega on pa jo zraven pridno podpira in mu je res dbest in sta res happy....pa ne mislim ko se slikata za en cajtng Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Enakopravnost spolov je za nekatere nesprejemljiva. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leila. 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Hm...prebrala sem free-jevo razmišljanje.... Moje mnenje je, kar se odnosov M-Ž tiče, da so le ti zadnje čase prej slabi, kot dobri. Ali pa živim v čudnem okolju in se družim s čudnimi ljudmi... Razlog za ne najboljše odnose zna biti ravno v tem, da oboji izgubljajo svojo naravo in svoj osnovni naboj. Katera ženska si pa želi moškega, ki deluje bolj na ženski-jin način? Ki je pomehkužen...ne vem, no, ampak izkušnje kažejo, da se ne obnese najbolje...izgubi se spoštovanje, občutek varnosti... In koliko moških se želi žensko, ki ji prevladujejo jang-moške kavlitete? Možačo? Ok, saj se najdejo taki....ampak mislim, da so v manjšini... Dopuščam seveda možnost, da se motim... Citiraj 1. Ne sekiraj se zaradi malenkosti.2. Vse so malenkosti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Same skrajnosti..... Za nekatere je celo enankopravnost skrajnost. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 razmišljam, kje je tista prava meja....punce želite fanta, trdnega, s hrbtenico, močnim značajem, ki zna zagovarjati svoja načela in se v tem ne pusti premotiti...punce se zapalite v take fante, vendar kasneje začnete pogrešati pri njih, da vas pogosto ne poslušajo, ne sočustvujejo z vami, niso nežni, prijazni vam ne posvečajo vedno pozornosti, ne znajo izražati čustev, da se ne obnašajo, kot bi vam bilo všeč....in potem ste vse nesrečne... fantov, ki pa so že v osnovi taki, kot bi rade naredile svoje fante, in kar pogrešate pri njih, pa sploh ne obrajtate, ko ste samski, kot da so preveč poženščeni in pomehkuženi...vi bi rade vse hkrati...da so hkrati pravi moški in da vsebujejo še vse "ženske" elemente.....oziroma, da bi se obnašali tako, kot vam paše, ko vam paše, da so "moški", in takrat ko vam paše, da se obnašajo kot "ženske" (romantika, nežnost, ljubkovanje itd....) Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 razmišljam, kje je tista prava meja....punce želite fanta, trdnega, s hrbtenico, močnim značajem, ki zna zagovarjati svoja načela in se v tem ne pusti premotiti...punce se zapalite v take fante, vendar kasneje začnete pogrešati pri njih, da vas pogosto ne poslušajo, ne sočustvujejo z vami, niso nežni, prijazni vam ne posvečajo vedno pozornosti, ne znajo izražati čustev, da se ne obnašajo, kot bi vam bilo všeč....in potem ste vse nesrečne... fantov, ki pa so že v osnovi taki, kot bi rade naredile svoje fante, in kar pogrešate pri njih, pa sploh ne obrajtate, ko ste samski, kot da so preveč poženščeni in pomehkuženi...vi bi rade vse hkrati...da so hkrati pravi moški in da vsebujejo še vse "ženske" elemente.....oziroma, da bi se obnašali tako, kot vam paše, ko vam paše, da so "moški", in takrat ko vam paše, da se obnašajo kot "ženske" (romantika, nežnost, ljubkovanje itd....) Bravo na tole takorekoč vprašanje za beybike Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leila. 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 razmišljam, kje je tista prava meja....punce želite fanta, trdnega, s hrbtenico, močnim značajem, ki zna zagovarjati svoja načela in se v tem ne pusti premotiti...punce se zapalite v take fante, vendar kasneje začnete pogrešati pri njih, da vas pogosto ne poslušajo, ne sočustvujejo z vami, niso nežni, prijazni vam ne posvečajo vedno pozornosti, ne znajo izražati čustev, da se ne obnašajo, kot bi vam bilo všeč....in potem ste vse nesrečne... fantov, ki pa so že v osnovi taki, kot bi rade naredile svoje fante, in kar pogrešate pri njih, pa sploh ne obrajtate, ko ste samski, kot da so preveč poženščeni in pomehkuženi...vi bi rade vse hkrati...da so hkrati pravi moški in da vsebujejo še vse "ženske" elemente.....oziroma, da bi se obnašali tako, kot vam paše, ko vam paše, da so "moški", in takrat ko vam paše, da se obnašajo kot "ženske" (romantika, nežnost, ljubkovanje itd....) Bilo bi dobro, da razmisliš o zamenjavi svojega podpisa...namreč, ti vse veš!!! Citiraj 1. Ne sekiraj se zaradi malenkosti.2. Vse so malenkosti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 razmišljam, kje je tista prava meja....punce želite fanta, trdnega, s hrbtenico, močnim značajem, ki zna zagovarjati svoja načela in se v tem ne pusti premotiti...punce se zapalite v take fante, vendar kasneje začnete pogrešati pri njih, da vas pogosto ne poslušajo, ne sočustvujejo z vami, niso nežni, prijazni vam ne posvečajo vedno pozornosti, ne znajo izražati čustev, da se ne obnašajo, kot bi vam bilo všeč....in potem ste vse nesrečne... fantov, ki pa so že v osnovi taki, kot bi rade naredile svoje fante, in kar pogrešate pri njih, pa sploh ne obrajtate, ko ste samski, kot da so preveč poženščeni in pomehkuženi...vi bi rade vse hkrati...da so hkrati pravi moški in da vsebujejo še vse "ženske" elemente.....oziroma, da bi se obnašali tako, kot vam paše, ko vam paše, da so "moški", in takrat ko vam paše, da se obnašajo kot "ženske" (romantika, nežnost, ljubkovanje itd....)jaz zelo spoštujem moške, ki govorijo o svojih čustvih, odpirajo vrata, pomagajo nesti vrečke, so pozorni. pravzaprav se vedno zapletem s takimi. lahko ti zagotovim, da obstajajo tudi taki, ki imajo vse "v paketu" poznala sem enega, ki je bil nežen, pozoren, vedno je izražal svoja čustva brez sramu, zelo spoštljivo je ravnal z mano in hkrati je bil trden značaj, karakter, močen, mogoče le malce nesamozavesten. ampak ni šlo, ker je bil pretirano ljubosumen, posesiven in poleg njega sem se počutila ujeto. pa to zdaj nima veze, to pač ni bila ljubezen, poleg tega ne maram, da mi kdo krati svobodo. tista, ki ga bo dobila, bo zelo srečna in ji privoščim, ker je res vse, kar si lahko ženska želi. ampak kot že rečeno, ga ne bi hotela nazaj za nobeno ceno. tudi ne vem, s čim sem si zaslužila biti z nekom tako v redu. ja, po moje se ne da najti kar tako nekoga, ki bi bil močan in hkrati nežen. ali je močan in odločen, pravi dec, pa se boji biti nežen ali sploh noče biti nežen, ker ga je sram izražati čustva (ker naj bi pal čustva bila v domeni žensk), ali pa je nežen in totalno brez jajc. ampak če mene vprašaš, jaz mam raje nežnega in pozornega tipa, ki je malce bolj "švoh" kot pa mačota, ob katerem se bi mogoče počutila varno, ampak kaj, če je kot iz železa. jaz rabim nekoga, s katerim lahko oba skupaj jočeva brez sramu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leila. 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Sem se spomnila zanimive misli: "Skoraj vsaka ženska bi bila rada zvesta. Težava je le v tem, da je težko najti moškega, ki bi mu bila lahko zvesta." Citiraj 1. Ne sekiraj se zaradi malenkosti.2. Vse so malenkosti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 zvestoba in zaupanje, to je temelj vsake zveze, če ne je vse skupaj en drek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 zvestoba je lahko jalova, ce v tem ni energije, ljubezni, volje, strasti. moski niso moski in zenske morda premalo zenske. mah, vsi se iscemo ane Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 če je ljubezen, če je energija, je tudi zvestoba. kjer pa ni spoštovanja, ljubezni, energije, pa je itak brezpredmetno razpravljati o zvestobi. vsi iščemo svojo polovico. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 verjetn res verjetn se bolj res če je ljubezen, če je energija, je tudi zvestoba. kjer pa ni spoštovanja, ljubezni, energije, pa je itak brezpredmetno razpravljati o zvestobi. vsi iščemo svojo polovico. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 ja kaj naj še rečem na to, Free, tako je, to so naravni zakoni. yin yang princip, samo za to gre, čist enostavno, ti dve energiji se želita združiti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stajerka80 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 .... tista, ki ga bo dobila, bo zelo srečna in ji privoščim, ker je res vse, kar si lahko ženska želi. ampak kot že rečeno, ga ne bi hotela nazaj za nobeno ceno. tudi ne vem, s čim sem si zaslužila biti z nekom tako v redu. ..... hehe Zdaj komaj vidim, kak smesno se to slisi. Ja sem ze tud za marsikaterega tipa to govorila "Je sicer ful dober, ampak jaz ga ne bi imela..." Ampak je vcasih res tako... Meni niso vsec "pomehkuzeni" tipi. Imam jih sicer rada za kolege..ne bi pa katerega imela za partnerja. Pac sama nisem prevec romanticen in raznezen tip cloveka...in mi zato tud pri tipih to ne pase. Ne zdi se mi pa potrebno tolk debatirat o tem... Pac ima vsak drugacen okus. Sej gre samo za to. Zakaj je temu tako, da so zenske taksne..moski pa taksni...pa je itak nepomembno, se mi zdi. Ker se itak ne bo s tem nic spremenilo, ce poznamo razlog. Vsak lahko kvecjemu zase razmisli, zakaj potrebuje poleg sebe taksnega in taksnega partnerja...al neznega romanticnega...al pa nekoga z mocnim karakterjem,samozavestnega... Jaz zase ze vem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 v končni fazi gre itak za odnos učitelj-učenec in nekaj je za tem, kakšne partnerje si izbiramo. od vsakega se lahko nekaj naučimo, če hočemo. ja, naš partner je naše ogledalo. sorodne energije se privlačijo. meni so všeč romantiki in razneženi, čeprav mi folk vztrajno vsiljuje, da rabim mačota. ne vem zakaj. če sem jaz sama umetniška dušica in romantična, nežna, tudi sama rabim takega, da se bom mela kaj z njim za pogovarjat in počet, ne pa enga tam, ki ga zanima samo šport, gnar in status in izkazovanje moči. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Opažam, da imate beybike vedno vse tako in tako, na koncu pa vedno AMPAK..... Torej ni nikoli dobro ali pa tko kot si želite, ker če bi bilo nebi bilo na koncu 'AMPAK'...... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 jaz sem imela tako kot sem želela in to brez ampak. pa ni šlo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Kako si imela, vse tako, kot si si želele, ča ni šlo Saj če bi bilo tako, kot si si želela, bi še vedno bilo.........bil je AMPAK oz. ČE NEBI BILO TISTEGA....ali ni tako ??Sploh če je bil razlog za prekinitev s tvoje strani, če ni bil, potem morda je s tvoje strani res takjo kot praviš, da ni bilo nobenega 'ampak'.... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 je šlo, dokler je trajalo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Ja to je dejstvo ....vedno gre, dokler traja, pa če tudi je to samo 5 min. .....ali pa kaj malenkost veš Toda......v večini pa se ni zadovoljno tako, da bi trajalo....v redkih primerih traja in to vedno bolj...beybike ste redko brez tega, 'ampak', al pa 'kaj pa če', 'vse ok, samo to...'...... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 kaj pa če je bejba zadovoljna in brez "ampak", tip je tudi zadovoljen, ima pa kljub temu "ampak"? ne gre. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 No sej to je to....v takih rimerih, skoraj nikoli nisem razumel takih 'amak' Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.