Guest mačona 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 vsak primer ima svoje posebnosti in vsak zakaj ima svoj zato. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 to ni smešno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 hehe Zdaj komaj vidim, kak smesno se to slisi. Ja sem ze tud za marsikaterega tipa to govorila "Je sicer ful dober, ampak jaz ga ne bi imela..." Ampak je vcasih res tako... Meni niso vsec "pomehkuzeni" tipi. Imam jih sicer rada za kolege..ne bi pa katerega imela za partnerja. Pac sama nisem prevec romanticen in raznezen tip cloveka...in mi zato tud pri tipih to ne pase. Ne zdi se mi pa potrebno tolk debatirat o tem... Pac ima vsak drugacen okus. Sej gre samo za to. Zakaj je temu tako, da so zenske taksne..moski pa taksni...pa je itak nepomembno, se mi zdi. Ker se itak ne bo s tem nic spremenilo, ce poznamo razlog. Vsak lahko kvecjemu zase razmisli, zakaj potrebuje poleg sebe taksnega in taksnega partnerja...al neznega romanticnega...al pa nekoga z mocnim karakterjem,samozavestnega... Jaz zase ze vem mislim, da ni vse le to, kakšen okus imaš, ali za mačote ali za pomehkužence. Zdi se mi, da bi vi rade oboje hkrati in bi pri istem moškem želele enkrat eno, drugič drugo, odvisno od vašega razpoloženja ali določene situacije. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 meni pa nekako uspe tako uredit, da se mi življenje - ko začnem z nekom hodit - bistveno ne spremeni. tako da ne bi mogla rečt, če mi je boljše bit samska ali ne. na dan s svojim tipom preživim približno dve uri, ki ju res izkoristiva do maksimuma, potem pa se vsak spet posveti svojemu življenju izven zveze. ne trpijo prijatelji, hobiji, zabava ... skratka ohranjam način življenja, ki sem ga furala že pred zvezo oz. v stanju "samskosti". Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 mislim, da ni vse le to, kakšen okus imaš, ali za mačote ali za pomehkužence. Zdi se mi, da bi vi rade oboje hkrati in bi pri istem moškem želele enkrat eno, drugič drugo, odvisno od vašega razpoloženja ali določene situacije. Cashy ne vem če razumeš prav; čisti primer - če grem z moškim ven pričakujem da bo hodil vzravnano in ponosno, da ne bo capljal zraven mene kot ribica in se naslanjal name pomehkuženo ter da se bo vedel odločno, kdaj prevzel kakšno pobudo pa naj bo to od dejanj do financ! V istem primeru pa si želim, da bo ta pokončen in odločen moški mene gledal kot svojo me objel in z mano delil nežnosti, ki pripadajo partnerjema pa da mu bom vseeno enakopravna v odločitvah, kompromisih. Seveda imam rada, da moj moški poprime kdaj pa kdaj za kako stvar po moško in reče pih kaj pa je to pomagat atu znosit par drvl v drvarnico, prijet težke vrečke iz trgovine ali tržnice, močno stisnit roko novemu znancu V drugem primeru mora bit ta moški nežen ko pride domov, se ponudit za kako pomoč, kdaj pa kdaj bit za štedilnikom ali pomit posodo, pomagat pospravit štal'co ali prinest mami rožice! Če sem iskrena to je skoraj minimum, ki ga lahko pričakuješ, s pravilno vzgojo sem prepričana da so to samoumevne stvari za enega moškega delovnost skratka v enem, tip mora bit deloven ne pa se pustit pedenat in crkljat kot kaki Črnogorac (torej tisti znani stereotip Črnogorca ki pač morda še drži morda ne ampak sej veste kaj mislim) - PIKA. In tam nekje ste se pritoževal čez Ljubljančane ane jst pa po mojih izkušnjah vem da so me eni Ljubljančani s katerimi sem šla na dejt velik lepše presenetili kot so me okoličani - ne samo da so bili urejeni, gentlemeni, vedno na voljo za pomagat tut palačinke sem že jedla izpod rok Ljubljančana in dobila najboljši foot massage! Tako da - niso čisto vsi japiji ane, tiste pač najdeš sej vemo kje, v znanih Ljubljanskih lokalih kjer ne počnejo nič drugega kot pasejo zijala in se duvajo pred ženskami :xx!: Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Enakopravnost spolov je za nekatere nesprejemljiva. Na kjerga je zej to letel razmišljam, kje je tista prava meja....punce želite fanta, trdnega, s hrbtenico, močnim značajem, ki zna zagovarjati svoja načela in se v tem ne pusti premotiti...punce se zapalite v take fante, vendar kasneje začnete pogrešati pri njih, da vas pogosto ne poslušajo, ne sočustvujejo z vami, niso nežni, prijazni vam ne posvečajo vedno pozornosti, ne znajo izražati čustev, da se ne obnašajo, kot bi vam bilo všeč....in potem ste vse nesrečne... fantov, ki pa so že v osnovi taki, kot bi rade naredile svoje fante, in kar pogrešate pri njih, pa sploh ne obrajtate, ko ste samski, kot da so preveč poženščeni in pomehkuženi...vi bi rade vse hkrati...da so hkrati pravi moški in da vsebujejo še vse "ženske" elemente.....oziroma, da bi se obnašali tako, kot vam paše, ko vam paše, da so "moški", in takrat ko vam paše, da se obnašajo kot "ženske" (romantika, nežnost, ljubkovanje itd....) Bedarij Cashy bedarija....moški je lahko oboje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Bedarij Cashy bedarija....moški je lahko oboje Pismo lej en moški, ki dejansk to prizna Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Sem se spomnila zanimive misli: "Skoraj vsaka ženska bi bila rada zvesta. Težava je le v tem, da je težko najti moškega, ki bi mu bila lahko zvesta." Dobra dobra...ja sej ženske v večini varajo zato ker jo moški v zvezi razočara in butl ne nardi nč na temu da bi jo odbržal o sebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Mislem, da je večji problem to, da moški niso zvesti...da hočejo več...več žensk hkrati. Da se lažje odločjo, ktiro bi RES mel? Al je tut tko, da jih pač ženska razočara? Zakaj je potem ne pustijo, zakaj morajo varati???? Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Pismo lej en moški, ki dejansk to prizna Bedarij Cashy bedarija....moški je lahko oboje Nimaš kej palamudit tle tko je Mislem, da je večji problem to, da moški niso zvesti...da hočejo več...več žensk hkrati. Da se lažje odločjo, ktiro bi RES mel? Al je tut tko, da jih pač ženska razočara? Zakaj je potem ne pustijo, zakaj morajo varati???? Zakaj? Zato ker je neuravnovešen in ne ve kaj bi rad.Stran od takih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Kje so pa kakšni drugačni??? Mogoče mamo mi tle tak zrak, da so sami taki..... Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Kje so pa kakšni drugačni??? Mogoče mamo mi tle tak zrak, da so sami taki..... Aja no.Mal bolj poglej okol sebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Aha.....bom! Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Vsak človek išče svoj notranji mir v svojem življenju.Ker le to je temelj da si mojster svojega življenja.Če do tega ne prideš, skozi življenje životariš iz dneva v dan ker ne znaš uživati vsako minuto, vsaku uro...životarjenje...Čakaš na un jeben vikend da se ga napiješ pod tolažbo da ga "žuraš" in le takrat zaživiš namesto da bi živel vseh 7 dni v tednu.Vmes padejo bejbe/tipi ki ti malo popestrijo vikend, in nato spet ponedeljek in back to reality....zgodba povprečnega Slovenčka...brez kurca E namesto da bi si poiskal ljubav svojega življenja,se umiriv(pa ne mislim das zej opokojenc ) , začel cenit stvari okoli sebe tudi takrat ko se ne žura, živel življenje kot tako iščemo ugodje v "plastiki"....seveda tko je lažje, vse drugo je težje Nism še srečov enega kurbirja v svojmu lajfu ki bi bil resnično srečen.Kdor leta iz cveta na cvet ma probleme sam z sabo.Zato sm tut mnenja da je zvestoba med partnerjema en od temeljov za duhovni mir, da si avtomatsko pomirjen brez napora....Da do tega pride morta zelo veliko delat na tem oba partnerja ker sta zaradi okolja zelo zavedena ker stereotip je drugačen. Treba je zmer ubogat svojo vest ker ona že ve najbolj.Vest je pa naša podzavest in z njo se igrat ni fajn.Je naš vodič v lajfu in če začutiš da nekej delaš narobe ne delaj.Veliko nardiš za svoje zdravje na ta način.Boli te kaj drugi mislijo.Tvoja vest je prva vse drugo je sekundarno.Okolje ma svoje stereotipe ti mej svoje . Glavo pokonc ker si lastnik svojega življenja, kar je najbolj sveto na tem svetu.Al boš delal kar ti paše al boš osel na dalinc cev lajf Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Dobra dobra...ja sej ženske v večini varajo zato ker jo moški v zvezi razočara in butl ne nardi nč na temu da bi jo odbržal o sebi pa sej se ni treba neki silt no, vraga, če maš rad nekoga, se boš trudu zanj in ti ne bo padlo na kraj pameti, da bi ga prevaru; če pa je vse skupi bolj tko, da ni niti energije, je vse skupi drek in bolje, da se veza konča kot pa da se varajo vsi povprek. moraliziram, sam pri men je zvestoba skoraj na najvišjem mestu vrednot, pa ne le v partnerstvu, tud v prijateljstvu. to, da tip ne zna "obdržat" ženske ob sebi, ker jo je butl razočaru in ne zna nč ukrent - če jo je tko zlo razočaru, da je morala misliti s pi.do, ko jo je en drug zarad tega razočaranja tolažu, pol je spet vse en ku.ac in naj bojo taki ljudje raje samski ko pa da drug druzga uničujejo in si povzročajo frustracije. pa pismo no, kaj je res treba bit z nekom samo zato, da se maš s kom dol dajat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 a dej nehi mi kle moralke nabijat k se prov nč dobr ne počutm zdej sama s sabo!!!Duševni mir ja...sam ko si z nekom jebeš tak duševni mir k gre vse ostalo v kurac. Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 pa pismo no, kaj je res treba bit z nekom samo zato, da se maš s kom dol dajat. Jebi ga to je nagon in 70% vez tko bazira n njem ne na ljubezni.Sam v našem frustriranem svetu ljudje zlo teško ločino potrebo po sexu in ljubeznijo.Ljubezen je nekaj več kar se ne da kupit niti si jo priborit na silo.Tako je večina ljudi skupaj zarad sexa pol se pa sprašujejo zakaj nekej ne klapa.Bože moj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Jebi ga to je nagon in 70% vez tko bazira n njem ne na ljubezni.Sam v našem frustriranem svetu ljudje zlo teško ločino potrebo po sexu in ljubeznijo.Ljubezen je nekaj več kar se ne da kupit niti si jo priborit na silo.Tako je večina ljudi skupaj zarad sexa pol se pa sprašujejo zakaj nekej ne klapa.Bože moj ja sej, zato pa tudi pride do ljubosumnih izpadov, posesivnosti, manipuliranja in vedno več zmedenega, zafrustriranega folka ... :xx!: ja ja, daleč smo še. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 a dej nehi mi kle moralke nabijat k se prov nč dobr ne počutm zdej sama s sabo!!!Duševni mir ja...sam ko si z nekom jebeš tak duševni mir k gre vse ostalo v kurac. Eh moralci....tko je....nimaš kej.Resnica boli,dostkrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Eh moralci....tko je....nimaš kej.Resnica boli,dostkrat resnica boli, ampak prinese spoznanje. huje je, zakrivati si oči pred resnico, živeti v zmoti in iluzijah, ker to ne vodi nikamor, samo na mrtvi točki ostajaš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 ja sej, zato pa tudi pride do ljubosumnih izpadov, posesivnosti, manipuliranja in vedno več zmedenega, zafrustriranega folka ... :xx!: ja ja, daleč smo še. Namesto dab se umiril, mal pogledal okol sebe,mal prečekiral svoja čustva in nato ukrepal.Vse delajo na silo sam tok da je, valda pol ni vse tko kb mogl bit. Kdor se ne zna umrit je "bolan" in takih je kr veliko .Brez tega pa si v življenju osu na dalinc ker te lahko vsako sekundo svojga življenja nekdo manipulira brez da sploh veš , poleg taga pa 3/4 stvari ki grejo mim tebe sploh ne porajtaš ker si skos na takmu spidu.Za koju kurac.Ker sistem tako veleva.Heh.Fuck the sistem in fuck the sterepotips in smernice.Poščijem se na njih če niso v skladu z naravnim ritmom resnica boli, ampak prinese spoznanje. huje je, zakrivati si oči pred resnico, živeti v zmoti in iluzijah, ker to ne vodi nikamor, samo na mrtvi točki ostajaš. Itak.Brez napredka ni življenja.Če v življenju ostaneš na isti točki potem pomen da je z tabo konec ker boš naprej samo čakal na smrt namesto da bi živel. Konstanten napredek na vseh področjih življenja ki ga živiš je edina opcija normalnega življenja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 jebela cesta, mir zdej s tem! Da ne bom ra-ta-ta-ta-ta-ta Moralci Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 jebela cesta, mir zdej s tem! Da ne bom ra-ta-ta-ta-ta-ta Moralci To niso moralci, toj resnica ...brez resnice je pa iluzija brez kurca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Ja sej pravim, resnica k zaboli ane... tolk moralizirata tuki da mi je začel že tist pesek iz oči ven tečt, ki sem si ga ves cajt metala gor pol pa k začneš mal bolj bistro gledat in lahko prebereš kaj pišeta, valda boli - direkt v srce Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.