Sončna Vila 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Kolk fajn da se štekamo Čist po pravici, Pomlad, sem že debelo pogledala, ko sem vidla tiste tvoje besede "Ni nam lahko" v postu Diaspora... ne vem, kako misliš tole, ampak s tvojim bivšim živet še vedno skupaj bi bil kar velik napor... In mi ni jasno, kako točno bi vidva tole speljala, verjetno bi bilo najboljš, če gresta tudi prostorsko narazen. Jao... se opravičujem, ampak sem že čist zblojena, vrti se mi... grem jaz mal na počivanje, se mi že kar suka v glavi... Nek čuden dan je tole danes, tam od popoldneva dalje čist v k**** fizično počutje :o|o: Se jutri še kaj pišemo Diaspora, tebi pa želim eno mirno nočko Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 24. september 2004 Avtor Prijavi Deli 24. september 2004 Kamot? A se da to prevest? Kamot pomeni, da imas spolno bolezen (jebe se ti za... ) kamot..komot..brezskrben...nekaj v tem smislu Fletna interpretacija! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 V bistvu se vse skupaj vleče že celo večnost...v zadnjem letu sva že 100x nehala pa spet začela...sam zdej mi je pa res dost. Sej sm že prej vedela, da bo slej ko prej konec, pa sem (sva) vseeno vztrajala. Jaz bolj zato, da ne bi bila sama :xx!: Prej sva se pa spet spičila, pa sem se končno dokončno odločila, da pač takole ne gre več. Ufff...sej po eni strani se počutim bolje, svobodno... sam bo kar težko, ker živiva s fantom skupaj. Ma ne s fantom, z bivšim :o|o: . Pismu, ful čudno se mi zdi, takole reči...bivši... Se vidi, da je bil moj prvi fant Popolnoma te razumem in prav imaš, ko razmišljaš, da ne bo lahko (mislim na samoto), vsaj na začetku, potem pa bo lažje. Prvo resno punco ( in tudi zadnjo) sem imel pri 17ih in sva bila skupaj nadaljnih 8 let. Živela skupaj, jedla skupaj, hodila na morje skupaj,.....skratka, kot poročeni pari! Bilo je skrajno resno, ker sva bila oba taka, da sva želela resno zvezo in ne avanturistične. Prva leta so bila enkratna in prepričana sva bila, da sva si usojena. Zadnja tri leta, pa je odnos nekako zvodenel (vsaj z njene strani), prepiri so se vrstili in na koncu, sva bila skupaj samo še bolj ali manj, zaradi navade. In ko sva se "sporazumno" razšla, (malo pred NL 2004), sem na koncu čutil pravo olajšanje. Moram pa priznati, da je bilo prvih nekaj tednov najhujših zame..., pa ne čez dan, ampak zvečer, ko sem šel spat! Si lahko predstavljaš, da osem let spiš z nekom in si navajen, da se stisneta skupaj (eden za drugim) in jo (ga) objameš okoli pasu in tako zaspita?! Pa tudi, če se ne dotikaš, preden zaspiš, čutiš in veš, da nisi sam v postelji! Torej, še danes, po tolikih mesecih, se mi kdaj zgodi, da pogrešam tisti občutek, da si v dvojini! Pa ni to, da bi svojo bivšo pogrešal, ampak preprosto, bližino telesa ob sebi! Vsekakor sem prepričan, da ti bo hitro bolje, kot ti je bilo do zdaj in ti je trenutno! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Kamot? A se da to prevest? Kamot pomeni, da imas spolno bolezen (jebe se ti za... ) kamot..komot..brezskrben...nekaj v tem smislu Fletna interpretacija! Ti si fletna, ne pa interpretacija! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 24. september 2004 Avtor Prijavi Deli 24. september 2004 ( ) Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Pa menda ja nisi takooo zeloo sramežljiva? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 pa ne čez dan, ampak zvečer, ko sem šel spat! Si lahko predstavljaš, da osem let spiš z nekom in si navajen, da se stisneta skupaj (eden za drugim) in jo (ga) objameš okoli pasu in tako zaspita?! Pa tudi, če se ne dotikaš, preden zaspiš, čutiš in veš, da nisi sam v postelji! Torej, še danes, po tolikih mesecih, se mi kdaj zgodi, da pogrešam tisti občutek, da si v dvojini! Pa ni to, da bi svojo bivšo pogrešal, ampak preprosto, bližino telesa ob sebi! Ja ... to se tudi meni dogaja. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 pa ne čez dan, ampak zvečer, ko sem šel spat! Si lahko predstavljaš, da osem let spiš z nekom in si navajen, da se stisneta skupaj (eden za drugim) in jo (ga) objameš okoli pasu in tako zaspita?! Pa tudi, če se ne dotikaš, preden zaspiš, čutiš in veš, da nisi sam v postelji! Torej, še danes, po tolikih mesecih, se mi kdaj zgodi, da pogrešam tisti občutek, da si v dvojini! Pa ni to, da bi svojo bivšo pogrešal, ampak preprosto, bližino telesa ob sebi! Ja ... to se tudi meni dogaja. En pobožek zate, sotrpinka ! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 ... hih, ob zadnjem postu mi je padlo na pamet... kolk se mam fajn, ker mam svojo postlo in pernico sam zase, se mirne volje razmetavam po njej kakor mi paše ... pismu prav smešno že tole postaja Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 En pobožek zate, sotrpinka ! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 25. september 2004 Avtor Prijavi Deli 25. september 2004 Pa menda ja nisi takooo zeloo sramežljiva? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Pa menda ja nisi takooo zeloo sramežljiva? No, da vidim tvoj pogum, pomlad! Vabim te na kavico, ti pa izberi kdaj... ..danes ali jutri in uro! Ker čez teden imam več obveznosti in manj časa....Torej, da vidim, koliko je v tebi, hi, hi! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 x:Dx Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Kaj ni lepo, če se ljudje zabavajo in so srečni!? Pa magari na račun drugih! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Hvalabogu, Natrix! To je tisto stanje, v katerem naj bi večinoma bili! Ful lepo se mi zdi, da si Pomlad povabil ven Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Hvalabogu, Natrix! To je tisto stanje, v katerem naj bi večinoma bili! Ful lepo se mi zdi, da si Pomlad povabil ven SončnaHja, lepo že lepo, ampak če je človek lačen, ga lahko naučim lovit ribe. Ne morem pa potem še žvečiti namesto njega, da bo sit! To je pa na njemu, če noče bit lačen, a ne? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 To je popolnoma res, Natrix. Je pa problem pri tem "naučit lovit ribe, namesto da jim jih sami ulovimo" pri folku nasplošno (ne leti zdaj tole na nobenega direktno tule, mi je slučajno padlo v glavo ), da ljudje pač niso navajeni sami lovit rib... in potem, ko jim pokažemo, kako se to dela, še vedno na nek način pričakujejo, da jih bomo mi namesto njih, ker jim je tako bolj udobno (pa čeprav bolj neugodno, ampak to so pač tiste osnovne psihološke zakonitosti, po katerih večina ljudi deluje )... Potem zna bit pa štala, ko gremo stran. No, da ne bom preveč filozofirala - prelepo druženje vama želim, če se bosta zmenila, danes je zunaj čudovit dan Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 25. september 2004 Avtor Prijavi Deli 25. september 2004 Pa menda ja nisi takooo zeloo sramežljiva? No, da vidim tvoj pogum, pomlad! Vabim te na kavico, ti pa izberi kdaj... ..danes ali jutri in uro! Ker čez teden imam več obveznosti in manj časa....Torej, da vidim, koliko je v tebi, hi, hi! OK! Samo nisem v LJ. Pridem šele v ponedeljek....tko, da edina destinacija k pride v poštev je Kranjska Gora. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 OK! Samo nisem v LJ. Pridem šele v ponedeljek....tko, da edina destinacija k pride v poštev je Kranjska Gora. Ohh, pomlad! To pa res ni ovira! Se bova pač zmenila enkrat od ponedeljka naprej, a ne, a ne? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 25. september 2004 Avtor Prijavi Deli 25. september 2004 Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Me veseli, da se strinjava! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Khmmmm! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Khmmmm! Duh, predlagam ti kozarec mlačne vode, če se ti je zataknilo! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 2. november 2004 Avtor Prijavi Deli 2. november 2004 Joj, sem upala, da se mi ne bo nikoli zgodila ampak sem se mal naveličala bit samska. Sama seb sem odveč, v prsih me tišči in se večino časa sprašujem, kaj je narobe z mano, zakaj nikogar ne srečam... En drek :xx!: Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Hihi pomlad, sem imela podoben dan kakšne dva dni nazaj, saj si mogoče vidla Poslušaj, mal se brcni v tvojo lepo ritko, ker sam čakaš, pa nč čakat, hitro - srečko kupit - pa se z življenjem dalje igrat! Drugega nasveta ti skor ne morem dat Kolikor sem se opazovala, je res fora v tem, da nekak sam še čakaš na tisti "jutri", danes gre pa mimo tebe. Pa to sploh ni fajn, ker potem se sam še valjaš v svojih mislih in sam še na to misliš, "kako bi blo lepo" in "kolk sem jaz bogiiiiii" Danes pa - še res je - gre mimo tebe. Fajn se mej, naredi kaj takega, kar ti leži, zajebavaj se, poj, pleši, riši, beri kakšno zanimivo knjigo, pejt na sprehod... pokliči frendico, frenda, da se načvekata skratka svega i svašta imaš za delat na tem svetu, namest razmišljat, zakaj zaboga si sama in kako bi nekoga imela ob sebi Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.