Skoči na vsebino

Samski

pomlad

Recommended Posts

ja, toda torej ne mores trditi da je VSE v psihi!!

ce so nekoc mornarji kadar so bili zelo dolgo na ladjah velikokrat zboleli za doloceno boleznijo (sem pozabil ime) ki je znacilna zaradi pomanjkanja vitamina C , pomeni da jim je primanjkovlao vitamina C, in ne da v psihi nekaj ne stima!!!

ce otrok v prvih nekaj mesecih nujno mora biti tudi na soncu, ki je bistvenega pomena za rast nejgovih kosti, ker sicer lahko dobi ukrivljene noge, tudi platfus etc.. se ni kriva psiha, temvec enostavno pomanjkanje sonca (z vsem kar sonce prinasa) in vitamina D. Temu je kvecjemu krivo neznanje matere ali oceta. ali je neznanje probelm neprimerne naravnanosti psihe ali pomanjkanja zavesti. zame to pac ni isto.

Seveda je ta hrana veliko bolj zdrava.V to ne dvomim.Sam se prepričan da ne igra ene tok hude vloge da bi mogel zej za normalno življenje prisegati vključno po njej.
Deli na socialnih omrežjih

ja, toda torej ne mores trditi da je VSE v psihi!!

ce so nekoc mornarji kadar so bili zelo dolgo na ladjah velikokrat zboleli za doloceno boleznijo (sem pozabil ime) ki je znacilna zaradi pomanjkanja vitamina C , pomeni da jim je primanjkovlao vitamina C, in ne da v psihi nekaj ne stima!!!

ce otrok v prvih nekaj mesecih nujno mora biti tudi na soncu, ki je bistvenega pomena za rast nejgovih kosti, ker sicer lahko dobi ukrivljene noge, tudi platfus etc.. se ni kriva psiha, temvec enostavno pomanjkanje sonca (z vsem kar sonce prinasa) in vitamina D. Temu je kvecjemu krivo neznanje matere ali oceta. ali je neznanje probelm neprimerne naravnanosti psihe ali pomanjkanja zavesti.

Je je Free....govorim ti za naš svet,zdele kjer mava vse vitaminčke in minerale v trgovini.Ne une skurbudne x;)x mornarje ki jih je potem James Cook reševal z zeljem namesto prepečenca in svinjine.Tm ti res neb nobena psiha pomagala x:Dx Danes zej.Vsega je dost.

Grem spat...

Lahko noč Free x;)x

menda res... :inocent:

skorbut x:Dx

indigo:

jaz tudi govorim za ta svet :sori: in menim da v trgovini ni dovolj primerne hrane za kosntanstno trgovinsko prehranjevanje! da o mcdonaldsu niti ne govorim!

tvoej mnenje pa je pac druagcno in si mnenja da je az VSE kriva psiha! sigurno bi lahko veliko ljudi nastelo povsem druge dejavnike za nevsecnosti kot je psiha posameznika!

eden odnjih so rezultati nasih prednikov ki jih okusamo ze danes in jih bodo naslednje generacije se toliko bolj; ekologija recimo.

onesnazena reka in polovica ljdui zastrupljenih v nekem kraju, tudi v sloveniji. ubijajoc prah iz tovarn in za 80% povecan rak na pljucih v vsem okraju (tudi v sloveniji), stranski ucinki zdravil na ljudeh in otrocih, ki so jih vzeli iz prodaje, sele ko je imelo strankse ucinke ogromno ljudi, saj zdravila niso dovolj preucili ali ga celo preucevali na ljudeh.

zemeljska sevanja--- koliko ljudi je spremenil opolozaj postelje in so se pocutili zjutraj za vec kot 60% bolje kot prej (jaz recimo).

koliko ljudi je menjalo sluzbo in okolje in so bolj srecni, ker je imelo doloceno okolje nanje pac slab vpli in niti ne vedo kaksen, razne da so se salbo pocutili.

koliko je magije in voliva drugih ljudi na ljudi, kljub temu da morda s psiho posamezniak ni narobe kaj dosti, temvec je morda oseba bila pac zaupljiva do ljudi ki niso imeli dobre namene in so ji skodovali.

kako lahko voliva samo en kristal na psiho, auro in telo posameznika.

kako lahko voliva recimo ena domaca juhica, ko smo bolani ali vroc caj etc...

aja, skorbut - bolezen mornarjev... mislis da taksnih in podobnih bolezni ni v sodobnem svetu al kaj? x;)x

dr. meyers pravi, da vecina prebivalcev sodobnega sveta dobesedno strada na celicnem nivoju! on, ki je ljudi raziskoval ceu svoj lajf... predvsem z cimbolj naravnimi svetonimi super zivili bo menda nekaj vedel kajne! ann vigmor nobelova nagrajenka, ki je zdravila ozdravila ljudi s sokom psenicnih bilj kot najpopolnejsim superzivilom, paciente ki jih je medicina odpisala.

Ni bila psiha ljudi, temvec podhranjenost in pomanjkanje!!

za pomanjkanje ni kriva psiha!

za nevednost tudi ni kriva psiha, temvec najprej vzgoja in vliv druzbe ter ekonomsko stanje druzine, druzbe, drzave in sele nato psiha.

ja, indigo.. vse je v psihi! telo pa ne obstaja in nima svojih potreb kajne? x;)x

hm ... sem bila na soncu, pa sem kljub temu kot mala imela platfus ... potem je pa kar sam šel, se ne spomnim, da bi se kaj ekstra trudili. zdaj pa imam celo nadležno visok lok na stopalu.

mogoče sem v kakšen ekstremno dober in intenziven tok padla x:Dx (pa astme več tudi nimam)

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

aja drgač bajdvej, a ni to una tema k se debatira o prednostih in pomanjkljivostih samskeka stana.......no, sej platfus in skorbut je lohk tud posledično od tega x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

na soncu sem bila ful, dokazujejo vse slike. sicer pa je bila stvar taka, da sem se nenormalno bala trave, tako da so pač na sredo terase pred bajto položili dekico in jim sploh ni bilo treba skrbet, da bi kam pobegnila. pa še na sončku sem bila (so sicer porihtali senco).

zakaj sem imela platfus in astmo se mi pa sanja ne, pa nisem ju imela dolgo, jaz se tega v bistvu sploh ne spomnim. ima pa astmo par mojih sorodnikov ...

no, res pa je tudi, imajo praktično vse moje sorodnice velike joške, pa sebe ne morem ravno med obdarjene prištevat.

aha. sem se spomnila, da me mati ni dojila. mogoče ima to kaj pri "boleznih".

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

pa bože mili moj, kako je možno, da ste v temi "Samski" prišli na predmet pogovora platfus in skorbut? :blink: :huh: :mellow: :0: xsmx

me je pustu....od tuge in žalosti nism nč jedla....tud ene jabke ne - posledica skorbut.........nism šla na sonce blablabla....kar je še tega - posledica platfus x:Dx

no s tem si tud uničla realne možnosti dab še kdaj bla nesamska x:o)x

Bora

me je pustu....od tuge in žalosti nism nč jedla....tud ene jabke ne - posledica skorbut.........nism šla na sonce blablabla....kar je še tega - posledica platfus x:Dx

x:Dx x:Dx

x:Dx x:Dx

xsmx

hudo! x:Dx x:Dx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Mah neumost, če daš hrani, gibanju 100% vpliv na zdravje s tem priznaš da se blažje zastrupljaš z vsem kar ješ, vsem kar dihaš in vsem kar počneš. Ker je to zelo zoprno priznat iščemo take teorije, da za zdravje potrebujemo le pozitivno energijo. Ma a niso to pravljice za 5 letne alergične otroke?

Tolk in tolk let jemo nepredelano hrano, telo se skozi evolucijo navadi, nato se razvije znanost zaradi katere dobimo prečiščemo, okusnejšo hrano, nato naredimo pompom z boleznimi in spet hočemo staro prehrano. Pozabljamo da trenutno živimo mnogo dlje kot včasih ljudje z zdravo prehrano.

Sem takšen, ker sem živ.

Mah neumost, če daš hrani, gibanju 100% vpliv na zdravje s tem priznaš da se blažje zastrupljaš z vsem kar ješ, vsem kar dihaš in vsem kar počneš. Ker je to zelo zoprno priznat iščemo take teorije, da za zdravje potrebujemo le pozitivno energijo. Ma a niso to pravljice za 5 letne alergične otroke?

Tolk in tolk let jemo nepredelano hrano, telo se skozi evolucijo navadi, nato se razvije znanost zaradi katere dobimo prečiščemo, okusnejšo hrano, nato naredimo pompom z boleznimi in spet hočemo staro prehrano. Pozabljamo da trenutno živimo mnogo dlje kot včasih ljudje z zdravo prehrano.

....in smo tud več in dlje samski.... :inocent: x:)x

Bora

Guest mačona

modelka, sam to lahk rečem!!! http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a065.gif

Guest mačona

http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d030.gif

sori, da tko sprašujem, sam to je bil kak že od prej al tvoj mož? menda ne mož. :ermm:

http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d030.gif

sori, da tko sprašujem, sam to je bil kak že od prej al tvoj mož? menda ne mož. :ermm:

ah to je bil sam primer.......pa menda ja ne misliš dab js tkole hirala zarad enga deca :eek: x:Dx x;)x

Bora

Guest mačona
ah to je bil sam primer.......pa menda ja ne misliš dab js tkole hirala zarad enga deca :eek: x:Dx x;)x

aja, dumbo sm. x:o)x sam si pa modelka ej. http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/k020.gif

:vragec: meni se je tudi zdelo presneto čudno... sploh skorbut je praktično nemogoče dobit, da bi ga pa kaka taka fajn rdečelaska je pa praktično nezaslišano skoraj tolk kt da zarad dedca.. :P

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...