free 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 ja, toda torej ne mores trditi da je VSE v psihi!! ce so nekoc mornarji kadar so bili zelo dolgo na ladjah velikokrat zboleli za doloceno boleznijo (sem pozabil ime) ki je znacilna zaradi pomanjkanja vitamina C , pomeni da jim je primanjkovlao vitamina C, in ne da v psihi nekaj ne stima!!! ce otrok v prvih nekaj mesecih nujno mora biti tudi na soncu, ki je bistvenega pomena za rast nejgovih kosti, ker sicer lahko dobi ukrivljene noge, tudi platfus etc.. se ni kriva psiha, temvec enostavno pomanjkanje sonca (z vsem kar sonce prinasa) in vitamina D. Temu je kvecjemu krivo neznanje matere ali oceta. ali je neznanje probelm neprimerne naravnanosti psihe ali pomanjkanja zavesti. zame to pac ni isto. Seveda je ta hrana veliko bolj zdrava.V to ne dvomim.Sam se prepričan da ne igra ene tok hude vloge da bi mogel zej za normalno življenje prisegati vključno po njej. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 skorbut Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 ja, toda torej ne mores trditi da je VSE v psihi!! ce so nekoc mornarji kadar so bili zelo dolgo na ladjah velikokrat zboleli za doloceno boleznijo (sem pozabil ime) ki je znacilna zaradi pomanjkanja vitamina C , pomeni da jim je primanjkovlao vitamina C, in ne da v psihi nekaj ne stima!!! ce otrok v prvih nekaj mesecih nujno mora biti tudi na soncu, ki je bistvenega pomena za rast nejgovih kosti, ker sicer lahko dobi ukrivljene noge, tudi platfus etc.. se ni kriva psiha, temvec enostavno pomanjkanje sonca (z vsem kar sonce prinasa) in vitamina D. Temu je kvecjemu krivo neznanje matere ali oceta. ali je neznanje probelm neprimerne naravnanosti psihe ali pomanjkanja zavesti. Je je Free....govorim ti za naš svet,zdele kjer mava vse vitaminčke in minerale v trgovini.Ne une skurbudne mornarje ki jih je potem James Cook reševal z zeljem namesto prepečenca in svinjine.Tm ti res neb nobena psiha pomagala Danes zej.Vsega je dost. Grem spat... Lahko noč Free Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 menda res... skorbut indigo: jaz tudi govorim za ta svet in menim da v trgovini ni dovolj primerne hrane za kosntanstno trgovinsko prehranjevanje! da o mcdonaldsu niti ne govorim! tvoej mnenje pa je pac druagcno in si mnenja da je az VSE kriva psiha! sigurno bi lahko veliko ljudi nastelo povsem druge dejavnike za nevsecnosti kot je psiha posameznika! eden odnjih so rezultati nasih prednikov ki jih okusamo ze danes in jih bodo naslednje generacije se toliko bolj; ekologija recimo. onesnazena reka in polovica ljdui zastrupljenih v nekem kraju, tudi v sloveniji. ubijajoc prah iz tovarn in za 80% povecan rak na pljucih v vsem okraju (tudi v sloveniji), stranski ucinki zdravil na ljudeh in otrocih, ki so jih vzeli iz prodaje, sele ko je imelo strankse ucinke ogromno ljudi, saj zdravila niso dovolj preucili ali ga celo preucevali na ljudeh.zemeljska sevanja--- koliko ljudi je spremenil opolozaj postelje in so se pocutili zjutraj za vec kot 60% bolje kot prej (jaz recimo). koliko ljudi je menjalo sluzbo in okolje in so bolj srecni, ker je imelo doloceno okolje nanje pac slab vpli in niti ne vedo kaksen, razne da so se salbo pocutili. koliko je magije in voliva drugih ljudi na ljudi, kljub temu da morda s psiho posamezniak ni narobe kaj dosti, temvec je morda oseba bila pac zaupljiva do ljudi ki niso imeli dobre namene in so ji skodovali. kako lahko voliva samo en kristal na psiho, auro in telo posameznika. kako lahko voliva recimo ena domaca juhica, ko smo bolani ali vroc caj etc... aja, skorbut - bolezen mornarjev... mislis da taksnih in podobnih bolezni ni v sodobnem svetu al kaj? dr. meyers pravi, da vecina prebivalcev sodobnega sveta dobesedno strada na celicnem nivoju! on, ki je ljudi raziskoval ceu svoj lajf... predvsem z cimbolj naravnimi svetonimi super zivili bo menda nekaj vedel kajne! ann vigmor nobelova nagrajenka, ki je zdravila ozdravila ljudi s sokom psenicnih bilj kot najpopolnejsim superzivilom, paciente ki jih je medicina odpisala.Ni bila psiha ljudi, temvec podhranjenost in pomanjkanje!!za pomanjkanje ni kriva psiha! za nevednost tudi ni kriva psiha, temvec najprej vzgoja in vliv druzbe ter ekonomsko stanje druzine, druzbe, drzave in sele nato psiha. ja, indigo.. vse je v psihi! telo pa ne obstaja in nima svojih potreb kajne? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 menda res... nč menda....čist zihr Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 ok, sam a se ne rece se nekak drugac tut? nč menda....čist zihr Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 ne dab vedla....čist uradni in medicinsko je tole Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 ok prou. sm mislu da se drgac rece no. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 hm ... sem bila na soncu, pa sem kljub temu kot mala imela platfus ... potem je pa kar sam šel, se ne spomnim, da bi se kaj ekstra trudili. zdaj pa imam celo nadležno visok lok na stopalu. mogoče sem v kakšen ekstremno dober in intenziven tok padla (pa astme več tudi nimam) Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 ja, kako pa ves da si bla na soncu dovolj? so ti strasi povedali? sicer platfus lahko nastane tudi zaradi drugih vzrokov, in je lahko tudi deden. jaz sem si ga kar veliko pozdravil ko sem ojacal pleksus. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 aja drgač bajdvej, a ni to una tema k se debatira o prednostih in pomanjkljivostih samskeka stana.......no, sej platfus in skorbut je lohk tud posledično od tega Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 pa bože mili moj, kako je možno, da ste v temi "Samski" prišli na predmet pogovora platfus in skorbut? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 na soncu sem bila ful, dokazujejo vse slike. sicer pa je bila stvar taka, da sem se nenormalno bala trave, tako da so pač na sredo terase pred bajto položili dekico in jim sploh ni bilo treba skrbet, da bi kam pobegnila. pa še na sončku sem bila (so sicer porihtali senco). zakaj sem imela platfus in astmo se mi pa sanja ne, pa nisem ju imela dolgo, jaz se tega v bistvu sploh ne spomnim. ima pa astmo par mojih sorodnikov ... no, res pa je tudi, imajo praktično vse moje sorodnice velike joške, pa sebe ne morem ravno med obdarjene prištevat. aha. sem se spomnila, da me mati ni dojila. mogoče ima to kaj pri "boleznih". Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 pa bože mili moj, kako je možno, da ste v temi "Samski" prišli na predmet pogovora platfus in skorbut? me je pustu....od tuge in žalosti nism nč jedla....tud ene jabke ne - posledica skorbut.........nism šla na sonce blablabla....kar je še tega - posledica platfus no s tem si tud uničla realne možnosti dab še kdaj bla nesamska Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 me je pustu....od tuge in žalosti nism nč jedla....tud ene jabke ne - posledica skorbut.........nism šla na sonce blablabla....kar je še tega - posledica platfus no s tem si tud uničla realne možnosti dab še kdaj bla nesamska hudo! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Mah neumost, če daš hrani, gibanju 100% vpliv na zdravje s tem priznaš da se blažje zastrupljaš z vsem kar ješ, vsem kar dihaš in vsem kar počneš. Ker je to zelo zoprno priznat iščemo take teorije, da za zdravje potrebujemo le pozitivno energijo. Ma a niso to pravljice za 5 letne alergične otroke? Tolk in tolk let jemo nepredelano hrano, telo se skozi evolucijo navadi, nato se razvije znanost zaradi katere dobimo prečiščemo, okusnejšo hrano, nato naredimo pompom z boleznimi in spet hočemo staro prehrano. Pozabljamo da trenutno živimo mnogo dlje kot včasih ljudje z zdravo prehrano. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Mah neumost, če daš hrani, gibanju 100% vpliv na zdravje s tem priznaš da se blažje zastrupljaš z vsem kar ješ, vsem kar dihaš in vsem kar počneš. Ker je to zelo zoprno priznat iščemo take teorije, da za zdravje potrebujemo le pozitivno energijo. Ma a niso to pravljice za 5 letne alergične otroke? Tolk in tolk let jemo nepredelano hrano, telo se skozi evolucijo navadi, nato se razvije znanost zaradi katere dobimo prečiščemo, okusnejšo hrano, nato naredimo pompom z boleznimi in spet hočemo staro prehrano. Pozabljamo da trenutno živimo mnogo dlje kot včasih ljudje z zdravo prehrano.....in smo tud več in dlje samski.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 me je pustu....od tuge in žalosti nism nč jedla....tud ene jabke ne - posledica skorbut.........nism šla na sonce blablabla....kar je še tega - posledica platfus no s tem si tud uničla realne možnosti dab še kdaj bla nesamska modelka, sam to lahk rečem!!! http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a065.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d030.gif sori, da tko sprašujem, sam to je bil kak že od prej al tvoj mož? menda ne mož. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 ja menda ne mož... k če je mož pol si nekam na hitro skorbut dobila.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d030.gif sori, da tko sprašujem, sam to je bil kak že od prej al tvoj mož? menda ne mož. ah to je bil sam primer.......pa menda ja ne misliš dab js tkole hirala zarad enga deca Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 ah to je bil sam primer.......pa menda ja ne misliš dab js tkole hirala zarad enga deca aja, dumbo sm. sam si pa modelka ej. http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/k020.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 ah to je bil sam primer.......pa menda ja ne misliš dab js tkole hirala zarad enga deca meni se je tudi zdelo presneto čudno... sploh skorbut je praktično nemogoče dobit, da bi ga pa kaka taka fajn rdečelaska je pa praktično nezaslišano skoraj tolk kt da zarad dedca.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 jao jao, jojmene, kok ste zabavni vsi al sem jaz tok prfukjena dans, da mi je vse fajn in smešno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.