Skoči na vsebino

Samski

pomlad

Recommended Posts

Ma vsega boga sem že prežvečil od tebe... xrolleyesx

Te zajebaval, dražil, tudi to napisal da mislim da je tvoj status indiga le tvoja domišljija.

Ampak tole...

Takega sranja pa še od tebe ne bi pričakoval.

Daj se raje drži tistih svojih "hehe".

In če že plonkaš potem zares "poštudiraj zadeve".

Pa brez zamere, ko mi nekdo začne take bluzit o raku in zdravju nasploh... :vragec:

To ni plonkanje Alef.Na žalost dejstva x;)x

Deli na socialnih omrežjih

To ni plonkanje Alef.Na žalost dejstva x;)x

Dejstva, ja...

To drži.

Dejstva ki so starejša od naju obeh skupaj...

Dejstva, kakršna lahko najdeš v raznoraznih knjigah v vsaki knjižnici.

Tega ne zanikam.

Ampak dejstva interpretirana na način ki zavaja.

Zaraadi zelo ozkega pogleda na vse - tvojega.

Napisal si nekje da govoriš(pišeš) zase.

Torej piši zase IN JASNO POVEJ DA JE TO TVOJE MIŠLJENJE IN IZKUŠNJA!

Meni je pravzaprav vseeno kaj si in kaj nisi, svoje mišljenje o tem sem napisal.

Mojo reakcijo je izzvala ena tvoja izjava - citiram:

Zaenkrat samo indigo generacija

Lahko da to drži...

Ampak...

Če to prebere nekdo ki misli da je indigo, pa to ni...

Takemu si nastavil tempirano bombo ki ga lahko ubije.

Ker bo mislil da je varen.

Ne igraj se z usodami ljudi na tak način.

Kaj pomeni zavajanje, lažno upanje sva z Robido izkusila v praksi.

Rak pri njej.

Strah in pa "resnice" o zdravstvu, zdravnikih, podobne kot je tvoje mišljenje.

K sreči se nisva ustrašila teh "resnic".

In ona je zdaj zdrava in ŽIVA.

Še enkrat - ne igraj se s tem.

Ne prodajaj svojih spoznanj in izkušenj kot resnico.

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Dejstva, ja...

To drži.

Dejstva ki so starejša od naju obeh skupaj...

Dejstva, kakršna lahko najdeš v raznoraznih knjigah v vsaki knjižnici.

Tega ne zanikam.

Ampak dejstva interpretirana na način ki zavaja.

Zaraadi zelo ozkega pogleda na vse - tvojega.

Napisal si nekje da govoriš(pišeš) zase.

Torej piši zase IN JASNO POVEJ DA JE TO TVOJE MIŠLJENJE IN IZKUŠNJA!

Meni je pravzaprav vseeno kaj si in kaj nisi, svoje mišljenje o tem sem napisal.

Mojo reakcijo je izzvala ena tvoja izjava - citiram:

Zaenkrat samo indigo generacija

Lahko da to drži...

Ampak...

Če to prebere nekdo ki misli da je indigo, pa to ni...

Takemu si nastavil tempirano bombo ki ga lahko ubije.

Ker bo mislil da je varen.

Ne igraj se z usodami ljudi na tak način.

Kaj pomeni zavajanje, lažno upanje sva z Robido izkusila v praksi.

Rak pri njej.

Strah in pa "resnice" o zdravstvu, zdravnikih, podobne kot je tvoje mišljenje.

K sreči se nisva ustrašila teh "resnic".

In ona je zdaj zdrava in ŽIVA.

Še enkrat - ne igraj se s tem.

Ne prodajaj svojih spoznanj in izkušenj kot resnico.

Ah lejga.To sm že prej Freeju napisov.To so DEJSTVA zelo premišljene in preverjene zadeve(vem sliš se k ena reklama sam tko je) in od tega ne odstopam ker če mi je kej sveto na tem svetu je resnica, ti se jih drži al pa ne.Men je čist vseen.Vsak ma svojo svobodno voljo.Včasih je že dost da mal razmisliš o njih.Pa ne bit tok hud.Jebat ga jest sm zlo občutljiv do teh zadev in pač to vidm in mi je marsikej jasn in je težko poj za razumet vem.Indigo, vijolčn,marsovc, indijanc...aj sploh važn x:px

Ni nevarn to veš x;)x.Že tko ne napišem2/4 stvari dlih zarad tega da neb kdo kej narobe razumel .Itak to folk sam prebere in si nardi eno mnenje in se noben tega ne oklepa ker je too much za razumet(kdo bo pa mene poslušov tle gor dobesedno, koji kurac pa sm jest dab mi verjel100%-gledam čez vaše oči).Mogoče čeb jim svojo kožo posodu za par dni xrolleyesx .Enostavno tko je brez mogoče ,pa lahko...jebat ga

Resnica boli Alef...do kosti

Kva pa drugi delajo pa naj delajo.Mene noben ne bo nategval tko kt so vaju.Spet kruto in resnično.Pa mij istočasno hudo zarad Robide ker je mogl bit vpletenih veliko bad čustev s tvoje in še več z njene strani.

Ma vsega boga sem že prežvečil od tebe... xrolleyesx

Te zajebaval, dražil, tudi to napisal da mislim da je tvoj status indiga le tvoja domišljija.

Ampak tole...

Takega sranja pa še od tebe ne bi pričakoval.

Daj se raje drži tistih svojih "hehe".

In če že plonkaš potem zares "poštudiraj zadeve".

Pa brez zamere, ko mi nekdo začne take bluzit o raku in zdravju nasploh... :vragec:

:palec: :palec: :palec:

"To me zelo spominja na misel iz knjige Ogenj v trebuhu, ki jo bom citiral po spominu, ker knjige nimam pri roki: "V življenju si mora moški odgovoriti na dve vprašanji: 'Kam grem?' in 'Kdo gre z menoj?' Vse gre lahko narobe, če si ti vprašanji postavi v napačnem vrstnem redu."

Moški smo žal pogosto vse premalo moški in ženskam ne nudimo stabilnosti, ki jo iščejo v nas, prav zato, ker ne vemo kam gremo, potem pa se naslanjamo na ženske v upanju, da bomo morda v paru laže našli pravo smer. Končamo tako, da ženska (ki je prav tako vse manj ženska) vedno bolj določa smer za oba, mi pa ji pohlevno sledimo. Nazadnje sva oba frustrirana in zbegana, ker ne veva niti kdo sva, niti kaj bi rada, niti kam greva, niti zakaj greva ravno tja ..."

:palec: :palec: :palec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

da,indigo,ako bi vsi bili ti,čemu bi služili,bili bi odveč.

bil bi konec,,,

al je tud nadindigo,,,

oh,ko bi znal povedat indigom razumljivo,,,

bil bi konec,,,

al je tud nadindigo,,,

Pejte prosim ke pisat v Indigo svetuje(Obvestila Sporočila Vabila Voščila), ker svinjamo temo. xrolleyesx.Tm mi loh napišete kar hočte.

bil bi konec,,,

al je tud nadindigo,,,

x:Dx x:Dx x:Dx

Pejte prosim ke pisat v Indigo svetuje(Obvestila Sporočila Vabila Voščila), ker svinjamo temo. xrolleyesx.Tm mi loh napišete kar hočte.

:sick: kakšne nacistične ideje o nadčloveku (Xmanu), k bo drugim odmerjal kraj in čas pisanja/pogovora. Milsm, Indigo, kaj, a je to zapoznela reakcija na vročino? Pejt mal v senco, da nauš take vn metal :xx!:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

:sick: kakšne nacistične ideje o nadčloveku (Xmanu), k bo drugim odmerjal kraj in čas pisanja/pogovora. Milsm, Indigo, kaj, a je to zapoznela reakcija na vročino? Pejt mal v senco, da nauš take vn metal :xx!:

Dej Cookie nehej ga biksat.K sploh nisem tak niti se nimam za to kar ti zej pišeš no lepo te prosm.To gor sm napisov zarad tega k sm že sam zajebov temo čist k sm not padu u druge sfere.Toj moja prošnja nč druzga.Včas me mal cajt baše pa tut ne morem prov lepo napisat.

Gremo prosm nazaj na to kar je tema ne.

Sometimes I feel I’m gonna break down and cry (so lonely)

Nowhere to go nothing to do with my time

I get lonely so lonely living on my own

Sometimes I feel I’m always walking too fast

And everything is coming down on me down on me

I go crazy oh so crazy living on my own

Dee do de de dee do de de

I don’t have no time for no monkey business

I get so lonely lonely lonely lonely yeah

Got to be some good times ahead

Sometimes I feel nobody gives me no warning

Find my head is always up in the clouds in a dreamworld

It’s not easy living on my own

• 9 months later...
Guest mačona

Evo, učim se biti sama. Pa saj je lepo. Koliko časa imam na razpolago samo zase. :2src: Če bi bilo tako kot mi je narekovalo srce, bi bila zdaj sama že eno leto, ne pa samo kakšne 3 mesce. Kaj ga pa sračkam. Pač probavam ... Samo z vsako naslednjo izkušnjo hitreje prepoznam, da to ni to, manj je ran in hitreje grem naprej. Mogoče to ni kul in si brezveze povzročam rane ... Ker s tem, ko ranim drugega, sebe ranim še bolj. Pa kaj čem, mogoče bom ostala sama, mogoče ne. Zdaj šele vidim, koliko svobode zahtevam zase! Včasih se kar ustrašim te svoje potrebe.

Heheh, starši mislijo, da sem že eno leto fraj. Nisem hotela nič povedati za moje kikse, da jih ne bi skrbelo. Pa tudi oni mi dajo mir, nič ne težijo s tem. x^x

Gledam ljudi iz soseske, ki so stari že skoraj 40, pa kar še samski. Pa v bistvu je veliko ljudi pri 30, 40 ali celo več, ki so samski.

Ma to pa res ne bi hotu, ne vem, no. Se rajš potrudim pri sebi in se še naprej spravljam v red, da bo kaj iz tega.

Mačona, fajn je znat bit sam. Pa fajn je znat bit v zvezi. No, to drugo me še čaka. x:Dx :inocent:

Evo, učim se biti sama.

fajn zate. itak najpej treba znati bit sam s sabo, pol pride še ostalo.

jaz sem se v teh dveh in pol letih čist fajn navadla bit sama, počnem veliko stvari, ki jih prej nisem, oz. sem vedno rabla dvojino

ne rečem, da ne pogrešam bližine nekoga, itak da jo, samo dokler bom pač sama, bom pač uživala v tem. ne potrebujem nikogar,

da bi bila srečna

Gledam ljudi iz soseske, ki so stari že skoraj 40, pa kar še samski. Pa v bistvu je veliko ljudi pri 30, 40 ali celo več, ki so samski.

Ma to pa res ne bi hotu, ne vem, no. Se rajš potrudim pri sebi in se še naprej spravljam v red, da bo kaj iz tega.

Mačona, fajn je znat bit sam. Pa fajn je znat bit v zvezi. No, to drugo me še čaka. x:Dx :inocent:

aha, tudi jaz to opažam, da. me ne vem, kaj je razlog temu... mi sicer ne manjka nič, ker sem samska, samo močno pa upam, da ne

bom enkrat tudi sama ena izmed teh samskih 40-letnikov x:o)x

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Guest mačona

Mah, tega bo vedno več. :sori: Ne samo to, da ljudje bežijo od odgovornosti in si želijo sam avantur, ne znajo sploh več pristopit drug do drugega, še komunicirajo tako površno. To je tako kompleksen problem ... Pač živimo v potrošniški, hitri družbi, kjer odnosi niso pomembni. :V:

Saj vem jaz, kako je fajn bit v vezi. Sam lepše je bit sam, pa srečen in zadovoljen kot v vezi, ki te utesnjuje in tako ... Bad izkušnje pač. Sam to še ne pomeni, da bom ostala večno sama. Ne znam bit pravzaprav, pa naj se še tako trudim. :sori:

fajn zate. itak najpej treba znati bit sam s sabo, pol pride še ostalo.

jaz sem se v teh dveh in pol letih čist fajn navadla bit sama, počnem veliko stvari, ki jih prej nisem, oz. sem vedno rabla dvojino

ne rečem, da ne pogrešam bližine nekoga, itak da jo, samo dokler bom pač sama, bom pač uživala v tem. ne potrebujem nikogar,

da bi bila srečna

aha, tudi jaz to opažam, da. me ne vem, kaj je razlog temu... mi sicer ne manjka nič, ker sem samska, samo močno pa upam, da ne

bom enkrat tudi sama ena izmed teh samskih 40-letnikov x:o)x

Mhm, to je to, ne rabiš nikogar, ne rabiš biti v paru, da si srečen, ti si ti, celota.

Sam je včasih ... Hm ... Človek res pogreša bližino in toplino. Jebeš tu une razsvetljence, ki zapovedujejo spolno vzdržnost in celibat. xrolleyesx Človek je družabno bitje in rabi dotike pa pika. Zanikovanje in potlačevanje je samo beg ... Pred resničnim samim sabo. :vragec:

Mah, tega bo vedno več. :sori: Ne samo to, da ljudje bežijo od odgovornosti in si želijo sam avantur, ne znajo sploh več pristopit drug do drugega, še komunicirajo tako površno. To je tako kompleksen problem ... Pač živimo v potrošniški, hitri družbi, kjer odnosi niso pomembni. :V:

Saj vem jaz, kako je fajn bit v vezi. Sam lepše je bit sam, pa srečen in zadovoljen kot v vezi, ki te utesnjuje in tako ... Bad izkušnje pač. Sam to še ne pomeni, da bom ostala večno sama. Ne znam bit pravzaprav, pa naj se še tako trudim. :sori:

Mhm, to je to, ne rabiš nikogar, ne rabiš biti v paru, da si srečen, ti si ti, celota.

Sam je včasih ... Hm ... Človek res pogreša bližino in toplino. Jebeš tu une razsvetljence, ki zapovedujejo spolno vzdržnost in celibat. xrolleyesx Človek je družabno bitje in rabi dotike pa pika. Zanikovanje in potlačevanje je samo beg ... Pred resničnim samim sabo. :vragec:

S temle se strinjam. Človek rabi dotike, objeme, poljube kot zrak, ki da diha. Drugače otopi. Ljudje se bojimo bolečine in bežimo od odnosov in bližine, se bojimo odpret.

hmmm... tole ti napišem, da se ne bo tisto megleno, ki šele pride tako sladko zdelo...

Kakorkoli že občutiš ta svet, se to preprosto dejstvo s partnerjem ne bo spremenilo x!x Ja, zaljubljenost itd. bla bla bla, vendar na dolgi rok moraš črpati energijo sam iz sebe... nobena ti ne bo dala odrešitve... kvečjemo boš dobil še njeno eksistenčno breme x:Dx

Zato, naj ti zaupam predem pobegneš iz omenjene soteske v svet, kjer se cedita med in mleko... jaz vidim tut one pare, ki so skupaj že celo večnost... žalostne... zaskrbljene... potolčene... ej, celo štekam jih... x;)x

Sam res ej... če do 40setga ne dobim bejbe grem pa v jok pa na drevo... x:Dx Ajajajaj... upam, da jo nom dobu... tko se bom lahko ukvarjal z Bistvom in ne z Malenkostmi :lol: :lol: :lol:

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Mantis, hvala za vzpodbudo. Si tudi jaz želim tega. A ti greš tudi kmalu iz svojega sela? :inocent: xDDx x;)x

Nimbus, polovično se strinjam s tabo. x8Dx Rad bi se naučil dajat energijo, ne je pa krast.

Z Jankotom in Piko se tud strinjam.

Kakorkoli že občutiš ta svet, se to preprosto dejstvo s partnerjem ne bo spremenilo

xyesx :palec:

ful folka sploh noce partnerja, sam nocjo bit sami.

in k bodo s partnerjem, naj bi samo on nekaj... karkoli se pac od njega pricakuje.

oni sami bodo pa isti (k itak so tok super taki kot so x;)x :vragec:). x:o)x

partner ni zato, da nam bo preganjal dolgcas. pa da bomo IMEL nekoga.

al pa da bo reseval nase tezave.

al pa da nas bo ujckal in pedencal.

skratka, eni vse upe in zelje in energije usmerjajo v enga idealiziranega partnerja.

s cimer tud kazejo na to, da se niso nicesar naucili in v bistvu je paradoksalno.

ker v tej tocki, kakrsni SO ze, tega partnerja ni in ni.

torej ni finta v partnerju sploh, pac pa v njih samih.

(plus: prevelike oz. premocne zhelje ODBIJAJO, ne privlacijo xyesx)

OK, mal je tud druzba kriva...

"kako bi naj bilo" in ta jajca. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

S temle se strinjam. Človek rabi dotike, objeme, poljube kot zrak, ki da diha. Drugače otopi. Ljudje se bojimo bolečine in bežimo od odnosov in bližine, se bojimo odpret.

Očitno je, da si čustven človek. Mantis ti je že svetovala, da se odseli. Se strinjam z njo. Pojdi stran od hiše in bodi samostojen, spoznaj nove ljudi...

Pojdi raziskovati, svet in ljudi. Moški si, "lovec", zato naj ti ne bo narodno pristopiti k ženski in jo ogovoriti. Konec koncev nimaš kaj izgubiti. Ženske si želimo pozornosti, zato naj ti ne bo povabilo naj pijačko ali v kino odveč. Ženske imamo dobre senzorje in nam je dokaj jasno v čem je finta. Če ni zainteresirana naredi križec, X in pojdi naprej. Povabi drugo osebo. Razen če ti je oseba tudi všeč kot prijateljica in bi rad prijateljeval z njo še naprej.

Kakorkoli. Vsi se bojimo odpreti, vendar v ljubečem partnerskem odnosu je zapiranje vase poguba. Ja, vsi se bojimo bolečine, zavrnitve, vendar če ne probaš, če ne tvegaš, nikoli ne veš ali se ne bi vse obrnilo na bolje.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...