Sebastjan 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 Mantis in Nelika Hvala za DRAGOCENE informacije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 Mantis ti je že svetovala, da se odseli. Se strinjam z njo. Pojdi stran od hiše in bodi samostojen, spoznaj nove ljudi...tudi jaz se s tem strinjam. samo ne sme bit ta namera. da bos *spoznal nekoga ki...*gres si pac razsirjat obzorja in pridobivat nove izkusnje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
:)ribica 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 Nekaj podobnga sm tud jst ze razmislala.Pr moji babici vseh 5 his okol cerkve(ceprov sm slisala da so cerkve gradil na mestih kjer je dobra energija) nima lih prevec srce.Vseh 5 starejsih zensk je (bilo)samih, dvema je moz umrl zelo kmal po poroki, eno je zapustil ker ga je pila, eni niso zveze lih trajale za 5to pa ne vem, ampak odkar se je spomnem(celo zivljenje skor) je sama.Mogoce je pa res kraj tak??? Drugace pa sebastjan veliko srece,zgleda kot da imas "poslihtane" stvari v glavi kr se zvez tice oz. se mi zdi da sm nekje prebrala da delas na tem,kukrkol je vredu.Ti privoscim eno Jst pa tud pasem v vas klub,sm ze navelicana vseh glupih scen in for,sploh se ne bom vec ukvarjala z nobenmu..., sami materialno in vizualno usmerjeni tipi,no pa potrebni...men je to tok omejen, kt da je dnar pa seks vse.Res ne vem s cim sm si take ljudi zasluzla,k kolege pa familjo mam pa zalte, mi ni jasn zakaj poj tipcke take nase vlecem,pa s cim sm si to zasluzila? Uglavnm dost mam x!x LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 Škoda, ker nekatere dobre punce (tako in drugače) ne spregledajo, da si zaslužijo kaj boljšega. Morda zato, ker ne vejo, če sploh obstajajo veliko boljši. Pa bojijo se, da bi prizadele tipa, če ga pustijo...Dosti je takih. Imam par prijateljic, pa jim pravim, da jaz kaj takega (kar one) ne bi prenašala, pa one nazaj, ja ja, saj vem, ampak ..In to inteligentne, razgledane ženske. Zakaj pol ženske, če vemo, da je tip kreten in da zgubljamo čas in energijo, ne naredimo konca? Po moje nas je prav strah, biti srečne. Po moje je v človekovi naravi, da se ogiba sreče oz. ga je neznansko strah lepega. Tako nam je pač bilo rečeno, to je že v kolektivni podzavesti, da je življenje kalvarija in je treba potrpeti, ker bo v onostranstvu vse dobro in lepo. To so idiotski duhovniki sproducirali. :xx!: Veš, pa malo se tudi bojimo, kaj bo tip rekel, pa da ne bo nasilen, sploh pa psihično ...Zanimivo, pa žalostno, imela sem prijateljico, ki me je imela ful rada, ampak, da jo tip pretepa, mi nikoli ni zaupala. Edino to, da ji ni pustil met uhanov .... In enkrat, ko sva skupaj prišli od ene šlogarce, me je začel prav histerično spraševati, kaj je šlogala ona baba moji kolegici. Nato sem v poročilih videla, da jo je ustrelil in potem še sebe. Pa tisti dan sem se vozila s kolesom in sem se peljala blizu njenega doma, pa sem hotela k njej, pa mi je nekaj reklo, da raje kdaj drugič. Pol sem se tako bala, da bo še k meni domov prišel, ker je vedel, da se druživa. Ne morem iti na njen grob. sem jo pa še več let po njeni smrti sanjala in vedno je bila jezna name. Jaz, če bi takrat vedela kakšen je do nje in kaj se bo zgodilo, bi, ne vem ... Saj ne bi mogla preprečit. Kakšno kratkoročno rešitev, a kaj bi lahko več nardila, tip je bil bolanež. Saj se je ukvarjal tudi z ilegalci, orožjem, drogami, lahko bi ga prijavila, pa po moje ga je že kdo drug, pa so se ga policaji bali, ti rečem, tip je bil psihopat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
buldog 8. maj 2009 Prijavi Deli 8. maj 2009 SAMSKO ŽIVLJENJE - prisila ali izbira? Pogovor v studiu z Renato Bokan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 10. maj 2009 Prijavi Deli 10. maj 2009 me zanima katera izbira ni prisila ... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 11. maj 2009 Prijavi Deli 11. maj 2009 Izbira je čist neprisiljena zadeva, če sebe ne jemlješ preveč resno. Ops. Za tem ne stojim 100 procentno, vsaj kar se prakse tiče ne.Torej stojiš za tem samo idejno? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 11. maj 2009 Prijavi Deli 11. maj 2009 Dokler te bo preveval cinizem psihoanalize itak ne boš nikoli izvedel kaj je to svobodna duša. Ha! Izbira je čist neprisiljena zadeva, če sebe ne jemlješ preveč resno. Ops. Za tem ne stojim 100 procentno, vsaj kar se prakse tiče ne. tega posta prav nič ne razumem. ...naj nekdo potrdi, da niso kitajske pismenke no. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 11. maj 2009 Prijavi Deli 11. maj 2009 torej razlika, prosim, ne bodi tako nasilna. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 11. maj 2009 Prijavi Deli 11. maj 2009 joj, kako se držiš....nič ti nočem. ti kar piši po mili volji. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 11. maj 2009 Prijavi Deli 11. maj 2009 x:Dx a si škopijon po horoskopi Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 12. maj 2009 Prijavi Deli 12. maj 2009 Samsko življenje je izbira, ki je ne izbereš sam. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 12. maj 2009 Prijavi Deli 12. maj 2009 To Ante, pa absolutno ne drži. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 12. maj 2009 Prijavi Deli 12. maj 2009 To Ante, pa absolutno ne drži.Kaj da ne? Če nekdo noče biti s teboj, izbere tvojo samskost. Torej je izbira, ampak ne tvoja. QED Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 12. maj 2009 Prijavi Deli 12. maj 2009 Nak.Negdo hoče biti z mano,...nečem,....ostanem samka,.....moj izbor.Da pa un ostane samski, pa ni moj izbor, pač pa tudi njegov izbor,...nej si pa drugo madam najde,....glede na svoje sposobnosti osvajanja. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. maj 2009 Prijavi Deli 12. maj 2009 Nak.Negdo hoče biti z mano,...nečem,....ostanem samka,.....moj izbor.Da pa un ostane samski, pa ni moj izbor, pač pa tudi njegov izbor,...nej si pa drugo madam najde,....glede na svoje sposobnosti osvajanja. silki... kakorkol obrneš... za par sta vedno potrebna dva ...zdej... če ga maš pa toooolk pod kontrolo, pa ala ti vera. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 12. maj 2009 Prijavi Deli 12. maj 2009 Nak.Negdo hoče biti z mano,...nečem,....ostanem samka,.....moj izbor.Da pa un ostane samski, pa ni moj izbor, pač pa tudi njegov izbor,...nej si pa drugo madam najde,....glede na svoje sposobnosti osvajanja. Kar se mene tiče, je Silki čist lepo povedala. Ne vem, kaj gre vama (Nimbus, Antoninus) po glavi. Ne štekam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. maj 2009 Prijavi Deli 12. maj 2009 ja, ja... sam, samski, osamljen... jokc, jokc... tu so razlike. to so v bistvu samo družbena merila. ko ti je to jasn si lahka vsak dan s kom drugim. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 12. maj 2009 Prijavi Deli 12. maj 2009 Nak.Negdo hoče biti z mano,...nečem,....ostanem samka,.....moj izbor.Da pa un ostane samski, pa ni moj izbor, pač pa tudi njegov izbor,...nej si pa drugo madam najde,....glede na svoje sposobnosti osvajanja. Pišeš, kot da bi bili vsi ljudje enaki. Tistega, ki se najbolj približa naši matrici ugodja ne pozabimo celo življenje, če uporabim malce psihoanalitski izraz . Seveda pa ni nujno, da to sploh izkusimo tokom življenja in potem morda res lahko živimo od ene ločitve do druge. Morda se tudi danes najde še kak dinozaver, ki mu ljubezen pomeni več kot trk dveh kož in dvotedensko kofetkanje. To, da lahko pač gremo malo naokoli pa bomo že naleteli na nekoga pravega, še zdaleč ne velja. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
light 12. maj 2009 Prijavi Deli 12. maj 2009 Ja, koliko vas je osamljenih in koliko samskih? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 12. maj 2009 Prijavi Deli 12. maj 2009 Samski ves čas, osamljen občasno. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
buldog 12. maj 2009 Prijavi Deli 12. maj 2009 Kar nekaj nas je . Kdor si najde dobro ženo/dobrega moža, postane srečen, kdor si najde slabo ženo/slabega moža, postane filozof, kdor pa si ne najde nič od tega, pa lunatik . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. maj 2009 Prijavi Deli 12. maj 2009 sam sem tut včasih osamljen. težko je najti dobrega sogovornika. pogovor brez predsodkov recimo. al pa sam ena navadna zajebancija. smo preveč popredalčkan pa poštirkan. se mi pa zdi, da pridno lupim valenčne lupine svojega uma in da počasi prihajam na končno destinacijo. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. maj 2009 Prijavi Deli 12. maj 2009 elektroni se lahko v atomu gibljejo le po določenih tirih, tj z določeno energijo. ta spekter ni zvezen temveč diskreten... pravimo da je energija na subatomski stopnji kvantizirana. uporabil sem jo pa po analogiji prihajanja k sebi/svetu, ko lupiš identiteto sebe/jaza s svetom in stvarmi in opazuješ kaj ostane. pandorina skrinjica alas proton. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 12. maj 2009 Prijavi Deli 12. maj 2009 se mi pa zdi, da pridno lupim valenčne lupine svojega uma in da počasi prihajam na končno destinacijo. Pa neee,.a boš umrl? Sicer pa še en samski več,.o osamljenosti pa niti ne razmišljam,.mi je fajn nasploh. Ne vem no, z ljudmi se dobr štekam ponavadi , ljubezni ful velike so že ble,..zna bit, da še bojo. Ne sekiram se z odnosi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.