aakhut 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Zlomk, let', da se nate ne spravim, k pol si pa naj* ... tko al drgač... x:Dx Sončna ....obetavno 666 zlomkom se nau treba sam s hrbtom drgnt....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Zlomk se bo lahk z rokco celo... drgnil kje je pa drugo vprašanje pismu... že tko bo vroče tam na Umeku... pa kaj bi ti rad izdihnil od vsega hudega al kaj? x:Dx (aja... sej ne... bolj se te muči, boljš ti je... sej si hudič ) Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> pismu... že tko bo vroče tam na Umeku... pa kaj bi ti rad izdihnil od vsega hudega al kaj? x:Dx tko grozna pa zhe ne morsh bit 666 zlomkou....skor usega hudga vajenih....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Poljubljanje skrajšuje življenje. Samsko življenje.(avtor neznan) Danes mi samo verzi hodijo po glavi. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> tko grozna pa zhe ne morsh bit 666 zlomkou....skor usega hudga vajenih....tralalaheh x:Dx videz zavaja Tamara, ne mi o lubčkanju, da ne bom kar koga tule na hodniku zagrabla (mamo žur danes ) Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 KJEEEEEEE 666 zlomkou bi se tuuuuut cmokal.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Ja a prideš? Za lupčke ti pa nč ne garantiram, mogoč že koga prej zlorabim, pa mi pol ne bo več Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ja a prideš? Za lupčke ti pa nč ne garantiram, mogoč že koga prej zlorabim, pa mi pol ne bo več Sončna deb te pa sam gledat hodu mi pa zhe ni 666 virtualnih -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 a s kakšno drugo sončnico se pa ne zadovoljiš al kaj, ti nenasitnež sam 665 virtualnih -ov nazaj, k si me grozno razočaral glede tega, da ti ni do žura se staraš al kaj eh, pa še enga za naprej, k do jutri zjutri nč več, pa se glih zgliha srce, lepo se mej, pa hvala ti za razvedrilo Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 V samoti se velik duh zave svoje veličine, bednik pa svoje bede.Arthur Schopenhauer.quote] Hja ampak v samoti nikomur ne koristimo, pa recimo da smo veliki, odlični umi, neverjetni športniki, a ni največji egotrip da tega ne deliš z drugimi? Sicer pa samsko življenje je dokaj egoistično, misliš nase, počneš zase,... ampak dost o tem večina nas živi v taki in drugačni skupnosti... kjer je treba še komu kaj pomagat,... sicer pa samski je fino bit, sicer mi nihče ne bo verjel na besedo, (k ponavad hitim v kako razmerje, če že nisem v njem), no vsaj danes mi je res pasalo bit samski, lahk pol metuljčkam naokrog,... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 3. november 2004 Avtor Prijavi Deli 3. november 2004 Nism kupla ne čevljev in ne kaj drugaga. Šla domov, potem na italjanščino in potem spat. Melanholija me je čisto preveč zagrabla Dons sem vsaj za 50 % boljše volje in upam, da bo tako tudi ostalo. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 pomlad... evo mi je ratal vse prebrat. sem se kr mal namatrala. zadnje dva dneva sta bl taka. glnila. da se še jz sprašujem kdaj bo kje kdo mim prlezu. sej jih je skoz neki okol mene... sam noben tak da bi bla z njem. in pol sem zbirčna. ja pa sori. nočem met enga k cele dneve nč ne dela in po možnosti še travo kadi... pha!!! najbl me pa stara mama ob živce spravla. na zadnje mi je rekla, da kok sem debela in da ni čudn da me nima noben rad. šit ej. tole je blo pa težko za prebavt. u bistvu se mi je kr vsedl v glavo. jah pomlad če rabš kšno šoping kolegico, al pa prjatlco za na kašn drink in čvek... al pa mogoče za kdaj ven it skup... kr povej. sem vedno za! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 3. november 2004 Avtor Prijavi Deli 3. november 2004 Zdele grem na "malco" (beri po čevlje) Aiwa, tele babice so mal smotane, na fotki si prov seksi! Se pa popolnoma strinjam, da tko slabo pa nikomur ne gre, da bi kr vsakega luzerja pobral! Sem pa že rajš sama. Sej niti nisem sama, ker mam prijatelje in kolege in že tko preveč hodim ven. Sam pač ne srečam tapravega...pa ga bom enkrat, vem, sam je tko težko čakat... :xx!: Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 vem ja. men bi tud pasal met enga za stiskat se. in počet stvari skupej. it v kino... pa tko mal na izlete...bi blo luštn. in tud bo enkrat. zato pa zdej maksimalno se s prjatlcami družit k pol ne bo več cajta Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 3. november 2004 Avtor Prijavi Deli 3. november 2004 Niso mel številke Aiwa ti si res faca x!x Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 kje si si jih pa ogledala? kakšni pa so bli?men so bli v bati eni fuuuulll luštni pa tud ni blo prave številke... za pol cifre mam za njih narobno nogo.. :xx!: sem si pa v humanicu ene huuuuddeee škorne kupla. prov seksi in res hudi so. sam majo kr visoko peto in sem jih mela včer v službo so mi skor noge odpadle... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 3. november 2004 Avtor Prijavi Deli 3. november 2004 Balerinke...pa čebelce majo všite! :xx!: Hočem jih x!x x!x Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 waw!to ti pa čist verjamem. dej mal prespi. pa bo mičken lažje. pa pejd še mal okrog pogledat. mogoče boš še kakšne kjuti zagledala... kakšna je pa cena? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 3. november 2004 Avtor Prijavi Deli 3. november 2004 12.999, sej mam že rezervno možnost, sam če bojo pa te, bom pa te.Danes ne grem domov brez čevljev! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 sam pazi da se ne boš preveč zmatrala pa pol kr ene kupla. če ne bojo mel tistih k jih res hočeš raj ne kupt. boš čez par dni pol ddruge zagledalal pa bo joj. upam, da boš dubla najlepše čevelčke kar jih boš vidla!!! no zdej pa grem domov. čawček Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Sysyphe, ti pa tudi res imaš zmenke z egotripom zadnje čase, ane ane Sončna No, morda bi jih zmenki s tvojim lahko presegli. Nespodobno povabilo. Kaj morem. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>kolk smo ljudje hecni, jaz bi pa v tem trenutku najraje uživala sama s seboj in mi gre na jetra da se moram prilagajat.... nikoli nam ni prav ane;Selene, imam en predlog! Ti bi rada bila malo sama, pomlad pa bi rada nekoga ob sebi... Posodi ji za kak mesec svojega moža (al kar že imaš)! Ti boš malo sama, ona bo imela tipa, tvoj pa tudi najbrž ne bo imel nič proti eni taki začasni spremembi. Volk sit in koza cela! Pismo, pa jaz bi lahko imela kako ženitno posredovalnico! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Florijan Cvetko 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Selene, imam en predlog! Ti bi rada bila malo sama, pomlad pa bi rada nekoga ob sebi... Posodi ji za kak mesec svojega moža (al kar že imaš)! Ti boš malo sama, ona bo imela tipa, tvoj pa tudi najbrž ne bo imel nič proti eni taki začasni spremembi. Volk sit in koza cela! Pismo, pa jaz bi lahko imela kako ženitno posredovalnico! Ti, Tamara, zgrešila si temo. Tole spada med "Varanje" in ne med "Samski" ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Selene, imam en predlog! Ti bi rada bila malo sama, pomlad pa bi rada nekoga ob sebi... Posodi ji za kak mesec svojega moža (al kar že imaš)! Ti boš malo sama, ona bo imela tipa, tvoj pa tudi najbrž ne bo imel nič proti eni taki začasni spremembi. Volk sit in koza cela! Pismo, pa jaz bi lahko imela kako ženitno posredovalnico! Tamara... včasih bi se prav prileglo.... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.