Skoči na vsebino

Samski

pomlad

Recommended Posts

Zlomk se bo lahk z rokco celo... drgnil x:o)x kje je pa drugo vprašanje x:o)x

pismu... že tko bo vroče tam na Umeku... pa kaj bi ti rad izdihnil od vsega hudega al kaj? x:Dx x:Dx (aja... sej ne... bolj se te muči, boljš ti je... sej si hudič :vragec: x:px x;)x )

x;)x x:Xx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

tko grozna pa zhe ne morsh bit

666 zlomkou....skor usega hudga vajenih....tralala

heh x:Dx x:Dx videz zavaja :vragec:

Tamara, ne mi o lubčkanju, da ne bom kar koga tule na hodniku zagrabla x:o)x (mamo žur danes x:Dx )

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

a s kakšno drugo sončnico se pa ne zadovoljiš al kaj, ti nenasitnež :vragec:

sam 665 virtualnih x:Xx -ov nazaj, k si me grozno razočaral glede tega, da ti ni do žura x:o)x se staraš al kaj x:px

eh, pa še enga x:Xx za naprej, k do jutri zjutri nč več, pa se glih zgliha B)

srce, lepo se mej, pa hvala ti za razvedrilo x;)x

Sončna

VILA SONCA

V samoti se velik duh zave svoje veličine, bednik pa svoje bede.

Arthur Schopenhauer.

quote]

Hja :D ampak v samoti nikomur ne koristimo, pa recimo da smo veliki, odlični umi, neverjetni športniki, a ni največji egotrip da tega ne deliš z drugimi?

Sicer pa samsko življenje je dokaj egoistično, misliš nase, počneš zase,... ampak dost o tem večina nas živi v taki in drugačni skupnosti... kjer je treba še komu kaj pomagat,...

:) sicer pa samski je fino bit, sicer mi nihče ne bo verjel na besedo, (k ponavad hitim v kako razmerje, če že nisem v njem), no vsaj danes mi je res pasalo bit samski, lahk pol metuljčkam naokrog,... x:Xx

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Nism kupla ne čevljev in ne kaj drugaga. Šla domov, potem na italjanščino in potem spat. Melanholija me je čisto preveč zagrabla xnckrivx Dons sem vsaj za 50 % boljše volje in upam, da bo tako tudi ostalo. :palec:
Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

pomlad... evo mi je ratal vse prebrat. sem se kr mal namatrala. zadnje dva dneva sta bl taka. glnila. da se še jz sprašujem kdaj bo kje kdo mim prlezu. sej jih je skoz neki okol mene... sam noben tak da bi bla z njem. in pol sem zbirčna. ja pa sori. nočem met enga k cele dneve nč ne dela in po možnosti še travo kadi... pha!!!

najbl me pa stara mama ob živce spravla. na zadnje mi je rekla, da kok sem debela in da ni čudn da me nima noben rad. :eek: :C: šit ej. tole je blo pa težko za prebavt. u bistvu se mi je kr vsedl v glavo.

jah pomlad če rabš kšno šoping kolegico, al pa prjatlco za na kašn drink in čvek... al pa mogoče za kdaj ven it skup... kr povej. sem vedno za! x:Dx :palec:

spet se mi je na bolš poslabšal

Zdele grem na "malco" (beri po čevlje) x;)x :palec:

Aiwa, tele babice so mal smotane, na fotki si prov seksi! x:px

Se pa popolnoma strinjam, da tko slabo pa nikomur ne gre, da bi kr vsakega luzerja pobral! Sem pa že rajš sama. Sej niti nisem sama, ker mam prijatelje in kolege in že tko preveč hodim ven. Sam pač ne srečam tapravega...pa ga bom enkrat, vem, sam je tko težko čakat... :xx!: :sori: :C:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

vem ja. men bi tud pasal met enga za stiskat se. in počet stvari skupej. it v kino... pa tko mal na izlete...bi blo luštn. in tud bo enkrat. zato pa zdej maksimalno se s prjatlcami družit k pol ne bo več cajta

kje si si jih pa ogledala? kakšni pa so bli?

men so bli v bati eni fuuuulll luštni pa tud ni blo prave številke... za pol cifre mam za njih narobno nogo.. :xx!: sem si pa v humanicu ene huuuuddeee škorne kupla. prov seksi in res hudi so. sam majo kr visoko peto in sem jih mela včer v službo so mi skor noge odpadle... :inocent: x:Dx

:2src: :2src: :2src:

waw!

to ti pa čist verjamem. dej mal prespi. pa bo mičken lažje. pa pejd še mal okrog pogledat. mogoče boš še kakšne kjuti zagledala...

kakšna je pa cena?

sam pazi da se ne boš preveč zmatrala pa pol kr ene kupla. če ne bojo mel tistih k jih res hočeš raj ne kupt. boš čez par dni pol ddruge zagledalal pa bo joj.

upam, da boš dubla najlepše čevelčke kar jih boš vidla!!!

no zdej pa grem domov. čawček

<{POST_SNAPBACK}>kolk smo ljudje hecni, jaz bi pa v tem trenutku najraje uživala sama s seboj in mi gre na jetra da se moram prilagajat.... nikoli nam ni prav ane;

Selene, imam en predlog! xideax

Ti bi rada bila malo sama, pomlad pa bi rada nekoga ob sebi... Posodi ji za kak mesec svojega moža (al kar že imaš)! Ti boš malo sama, ona bo imela tipa, tvoj pa tudi najbrž ne bo imel nič proti eni taki začasni spremembi. Volk sit in koza cela! x;)x x:Dx x:o)x

Pismo, pa jaz bi lahko imela kako ženitno posredovalnico! :vio: x:o)x

<{POST_SNAPBACK}>Selene, imam en predlog!  xideax

Ti bi rada bila malo sama, pomlad pa bi rada nekoga ob sebi... Posodi ji za kak mesec svojega moža (al kar že imaš)! Ti boš malo sama, ona bo imela tipa, tvoj pa tudi najbrž ne bo imel nič proti eni taki začasni spremembi. Volk sit in koza cela!  x;)x  x:Dx  x:o)x

Pismo, pa jaz bi lahko imela kako ženitno posredovalnico!  :vio:  x:o)x

Ti, Tamara, zgrešila si temo. Tole spada med "Varanje" in ne med "Samski" ...

<{POST_SNAPBACK}>Selene, imam en predlog!  xideax

Ti bi rada bila malo sama, pomlad pa bi rada nekoga ob sebi... Posodi ji za kak mesec svojega moža (al kar že imaš)! Ti boš malo sama, ona bo imela tipa, tvoj pa tudi najbrž ne bo imel nič proti eni taki začasni spremembi. Volk sit in koza cela!  x;)x  x:Dx  x:o)x

Pismo, pa jaz bi lahko imela kako ženitno posredovalnico!  :vio:  x:o)x

Tamara... x:o)x x:Dx včasih bi se prav prileglo.... :palec:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...