cosma 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Tamara Majica Bejbe, že vesta o čem govorita Pomlad, upam, da ti zima namede kakšnega dobrega snežaka Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 4. november 2004 Avtor Prijavi Deli 4. november 2004 Pomlad, upam, da ti zima namede kakšnega dobrega snežaka Iz tvojih ust v božja ušesa Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 4. november 2004 Avtor Prijavi Deli 4. november 2004 Mam nove čevlčke Hudi, drugačni, ampak hudi. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 o debest. kašni pa so? so tud balerinke? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 4. november 2004 Avtor Prijavi Deli 4. november 2004 Tud, sam bl športn model Take bol jesenske, iz semiša....k copatki. Pozimi jih bom mela pa v pisarni, da ne bom cel dan v škornjih... Kdo rabi moške, če so pa čevlji na svetu Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 iiiiiii luštno.tole je pa res dobra ideja. jz sm pa lih rekla kaj čem jih kupvat k bo zuni vse mokro... v službi bi bili pa prov fajn. eh. sam sem lih brez dnarja.mam tud eno tako skrito obsesijo do čevljev.... nikol jih nimam dost... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>No, morda bi jih zmenki s tvojim lahko presegli. Nespodobno povabilo. Kaj morem. Hehe, Sysyphe, mogoče, nikol ne veš Bi blo treba sprobat Kaj zdej to, babe??? Neki jokcat glede samskosti, pismu, Aiwa, sem prav belo pogledala, ko sem še tebe vidla tule not Ma ja, sej štekam, včasih imaš celga sveta zadost, pa ko je ravno LNF pri roki, zliješ sem not Jaz sem se z nekom malce lepše "uočila" , dalje pa sploh ne bom šla razmišljat... Da ne bom preveč plavala, bom rajš v realnosti plavala in lebdela, če bo ... pa kake vrtiljake si delamo, adijo pamet, če se sam spravimo na to... Aja, Pomlad, za čeveljčke Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Ja, upam da sva imuna na strupe drug drugega, in da se bova v miru uživala. Nespodobno povabilo drugič. Kaj morem. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Kdo rabi moške, če so pa čevlji na svetu Hja, če imaš lepe čevlje, ne dobiš tipa. Sem šla zadnjič z eno kolegico zvečer ven, pa sem si obula moje najlepše. Kolegici sem rekla, naj pazi, kam se bova usedli, ker ne mislim ves večer skrivat mojih lepih plesnih čeveljcev nekje pod mizo. ...In res sva se usedli tik ob plesišče, kjer ni bilo mize, jaz pa prekrižala noge, da so vsi v lokali videli moje čeveljce. Vendar... ...nihče me ni povabil plesat! Ma ja, najbrž si niso upali, ker so mislili, da preveč dobro plešem, ko pa imam tako lepe čeveljce. (No, važno da sva se medve zabavali na račun mojih šuhov. ) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ja, upam da sva imuna na strupe drug drugega, in da se bova v miru uživala. Nespodobno povabilo drugič. Kaj morem. pa saj sem ti rekla, da je za sprobat ne bom lajala ... nespodobno povabilo tretjič...? Kaj morem. Sončna p.s. na koncu me boš pa še vzljubil, al kako... ne morš tko, no, sploh ni priporočljivo Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Aja, ko smo ravno pri čevljih (ehhhhh babe ) - danes sem bila totalno neprimerno obuta... K4 je čisto slučajno padel, not pa skoraj hipijada in trance, jaz pa v visokih štiklih iz imitacije kačje kože super, še dobro, da sem se lahk mal levo in desno pozibavala brez da bi me sesulo (hvalabogu za konkretno peto, se temu reče ) ... le kje so adidaski? udobne čevlje kupovat, tisti lepotični so sam za na promenado Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 o sončna pol si bla pa mal večja... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 aja pa nč debelo gledat.... sej kaj pa ti delaš tle?no? aha! pa te mam!hi hi himal je treba povsod pošnofat pa nos vtaknt. sej jz se nč ne prtožujem na d samskostjo... pravim da bi včas kdo prou pršu da ga mal zmatretiraš... drugač mi pa čist nč ne manka... razn časa. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 5. november 2004 Avtor Prijavi Deli 5. november 2004 Tole me je pa čist uničl. Sem bla včeri spet v šopingu in sem spet zapravla preveč denarja, tokrat za obleke. (čeprov mislim da majo vile mal prste vmes) Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 a pa si pocen obleke dubla? kje si pa šopala? po kerih trgovinah? pa nč se sekirat... k maš vsan neki od tega dnarja... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 5. november 2004 Avtor Prijavi Deli 5. november 2004 I Mango. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 ful dobr. men je tud mango ful všeč sm si kupla en pulover pa eno jopco tm... sam je pa kr treba mal pazt k kšne stvari niso lih pocen...ma jz sem se zdej čist v Orsay zatrapala... sam to po moje ne bo dolg trajal... ampak ful dobre stvari dobim po tako smešni ceni... komi čakam da je spet plača in jz tm not... ful majc si morm nabavt ker nč nimam... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Zares, bedno in banalno. Tema o tako preči temi vsakdana se je izpridila v pogovor o nakupovanju. Mislim, brezveze. :xx!: Mislim, ukinimo raje ta forum, al pa res ne vem.Take stvari me povsem dotolčejo, sploh če pomislim na kontekst teme. Samost --> sublimacija --> nakupovanje. Grem bruhat. :xx!: Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 7. november 2004 Avtor Prijavi Deli 7. november 2004 Pač je naneslo tako x!x Sicer pa tudi ti nisi napisala nič o samskosti v tem postu, a ne? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Selene, imam en predlog! Ti bi rada bila malo sama, pomlad pa bi rada nekoga ob sebi... Posodi ji za kak mesec svojega moža (al kar že imaš)! Ti boš malo sama, ona bo imela tipa, tvoj pa tudi najbrž ne bo imel nič proti eni taki začasni spremembi. Volk sit in koza cela! Pismo, pa jaz bi lahko imela kako ženitno posredovalnico! glej glej kakšen predlog sem zamudila ok, nekaj časa me že zanima Sysyphe, koliko si pa star če smem vprašat? A ti bi kr ukinil forum, hm... kaj te pa potem še vedno vleče sem gor...no samo vprašam, nesori, vidim da imaš podatek... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Ja, jaz sem proti vsem civilizacijskim anomalijam.Te prepoznam kadar me žene bruhat.Star sem... Ah, raje bom ostal skrivnosten ( kajti...)...sicer pa pošlji kak OS, in razodel se ti bom v vsej svoji savani. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 7. november 2004 Avtor Prijavi Deli 7. november 2004 A dej dej A si vsaj samski, če si se že v to temo odločil klepetat? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Ta tvoj dej, dej ima tolažilni učinek, za kar sem ti hvaležen. Ja, sem, pa kaj. Sem pač sam. Sem sam. Nimam denarja, avtomobila, punce, pameti, boga, interneta, prijateljev, knjig, lego kock, dobrih misli... ...pa kaj. Glavno, da je vam bolje. Jaz sem Sysyphe, vse kar nosim in imam je vaše breme. Nemoč nad milostjo mojega srca je vsa moja poguba. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Star sem... Ah, raje bom ostal skrivnosten ( kajti...)kot vidim po tvoji letnici, še vedno mlajši od mene potem sem pa jaz res že stara Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.