Tamburin 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Danes sem v eni reviji (ne vem več, kateri) prebrala to vprašanje, in že ves dan se sprašujem: kje se vidim čez 5 let? Sploh si ne znam preprosto odgovoriti. Ne vem, kako naj si realno predstavljam, glede na mojo preteklost in mojo sedanjost, kakšna naj bi bila (oz. bi lahko bila) moja prihodnost čez 5 let. Življenje me stalno preseneča, zato se kar še naprej puščam presenečati. Pa vendar lahko 100% trdim, da glih predsednica države ne bom... ali kaj takega. Torej vseeno obstajajo neka pričakovanja v okviru možnosti, na podlagi preteklih in sedanjih situacij... Nekdo, ki na primer študira, se lahko vidi v kaki službi, kjer bo opravljal delo, za katerega se trenutno izobražuje. Tista, ki je noseča, se lahko vidi, kako bo čez 5 let vozila tamalega v vrtec, na igrišče... Tisti, ki je pred penzijo, se mogoče vidi, kako bo čez 5 let v penziji sadil rožice, obdeloval vrt, štrikal, hodil v toplice... Meni pa se zdi, da bo tako kot je zdaj, čeprav vem, da še nikoli nisem 5 let popolnoma enako živela. Razmišljate kdaj o tem? Kje se vidite čez recimo 5 let? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Pa vendar lahko 100% trdim, da glih predsednica države ne bom...Jaz pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 ojoooojjjjjjjjjjj :OO!: ....predsednica boš Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Mogoče še tudi na luninem forumu... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 ojoooojjjjjjjjjjj :OO!: ....predsednica boš Zakaj pa ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Jaz se tudi vidim s cca. 50.000 pametnimi posti na LNFju ... Drugače pa že dolgo ne delam več planov, prepuščam se Življenju pa poskušam iztržiti najboljše Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Hihi, dobro vprašanje. V trdnem in vzajemnem partnerstvu. S prvim otrokom na poti, verjetno že s prstanom na roki. Pa kakšno lepo potovanje, ki si ga želim, bo tudi že za mano, ostala pridejo z družino in malce večijimi otroci Verjetno bom nekje v kakšni službi, ki mi ne bo ravno najbolj pisana na kožo (to bi bilo zelo težko dobit), postransko se bom pa ukvarjala s stvarmi, ki jih ljubim in katere mislim furat naprej v svoji akademski karieri, ki bo skoz življenje vedno bolj postajala moj hobi. Z nekaj dobrimi prijatelji okrog sebe, verjetno bom živela v Ljubljani v kakšnem malem stanovanju. Sam še glede denarja morm pogruntat, kako do njega (velik njega) prit. x:Dx Nekak tko. Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 ne vidm se, al pa se nočem videt imam preveč ciljev, nikakor se ne morem zanest vsaj na enga; vse je relativno :xx!: moram se samo odločt Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zazzy 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Še vedno na svetli strani lune ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Tamara...brez zamere...ampak to vprašanje mi je tako butasto, kot tisto: Kaj bi vzel na samotni otok?Lahko si ga zastaviš samo v smislu želje... čez 5-10 let pa želim imeti to in to... kar na suho, kaj bom delala čez 5 let...heh...kaj jaz vem... verjetno isto, kar počnem danes...Te butaste fore so ponavadi na razgovorih za službo... kaj bi pa lahko odgovoril... ko si mi ga zastavili, sem imela na koncu jezika odgovor, da bom direktorica te firme... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Hihi, dobro vprašanje. V trdnem in vzajemnem partnerstvu. S prvim otrokom na poti, verjetno že s prstanom na roki. Pa kakšno lepo potovanje, ki si ga želim, bo tudi že za mano, ostala pridejo z družino in malce večijimi otroci Verjetno bom nekje v kakšni službi, ki mi ne bo ravno najbolj pisana na kožo (to bi bilo zelo težko dobit), postransko se bom pa ukvarjala s stvarmi, ki jih ljubim in katere mislim furat naprej v svoji akademski karieri, ki bo skoz življenje vedno bolj postajala moj hobi. Z nekaj dobrimi prijatelji okrog sebe, verjetno bom živela v Ljubljani v kakšnem malem stanovanju. Sam še glede denarja morm pogruntat, kako do njega (velik njega) prit. x:Dx Nekak tko. Sončna Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Joj, sploh nisem hotela it v to temo od zacetka... kar zakrknem ob tem....Pojma nimam, v bistvu...Tako megleno si ze nekako lahko predstavljas, nekako kam naj bi sla ta smer....A ne maram si v bistvu zabetonirati prihodnosti (oz. spontanega toka) s kaksno taksno postavitvijo. Lohk bom se vedno tule opletala, lohk da me pa sploh vec ne bo.Lohk bom padla pa cist v druge stose, mroda bom imela bend ali kaj jaz vem... mogoce pa bom v Avstraliji... ali pa v CG krompir okopavala... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Hm, čez pet let bom jz po moje v tisti agoniji, ki se sprevrača že v totalen obup, ko bom po končanem faksu še vedno iskala službo, pa je ne bom najdla, še vedno stanovala pri starših in bolj kot kdajkoli prej bila mnenja, da so ljudje ene navadne pizde... Mah, jz se grem vržt čez balkon... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Hmm, zagotovo se vidim z otročkom, glede ostalih stvari pa nimam pojma... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Hmmm, vidis, zato mi pa ni 'vsec' tole... Vidis se z bejbijem (zagotovo). ... Ves koliko je zensk, ki se vidijo cez 5 let z bejbijem, cez 5 let pa mi pisejo za karte in posiljujejo situacijo?Ker so si zastavile tako, otrok pa ni projekt, program, ampak se malo tudi on odloci, kdaj bo uletel. Pa vesolje se.Da se ne bos kaj ustrasila, zaza - tole ne leti konkretno nate, samo ob tvoji izjavi sem na to pomislila oz. se spomnila vseh teh nestetih primerov.To je lohk 'vesoljna caka'.Ko 'je cajt' (ko si si ti tako 'splaniral'), pa morda ne pride in ne pride.Najbrz pa ga bos seveda imela in bo dbest in to prej kot v 5 letih.Ampak ni dobro bit prevec dokoncen pri takih zeljah, ker lahko postanes v njih krcevit.Vcasih, ko si necesa zelimo (prevec), si s presilovito energijo lahko zapravimo kaksno priloznost, ker se nismo prepustili toku, ampak sami hocemo ustvarjati ta tok. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 hmm, to imaš pa prav... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Mah, saj sory, Zaza, saj pravim, sploh v bistvu nisem mislila tebe, a si mi dala s svojo izjavo mislit.Res poznam FUL primerov taksnih. Ko bo, bo dbest!!! Cez eno leto ali pa cez 7. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Meni so tudi take varijante mimo. Ko sem bila še mlajša recimo tam okoli 15 let. Mi je bilo 30 še ful daleč. Tudi 20 mi je bilo takrat daleč. Pri 15-ih so se mi vsi 30 letniki zdeli že vsi starci, hodili so v službe imeli so po 2 froca in odplačevali so kredite za stanovanja pa šli so na morje poleti za 10 dni. Ko sem dosegla 30. Sem bila miselno še vedno nekje naravnana na svojih 15 let. Nič od zgoraj napisanega nimam. Zdaj sem že presegla tudi 30. In včasih mi je žal, tako kot je Marsa napisala, da se nisem čisto prepustila toku ampak sem prestavljala meje na višje in višje...ko bom 26, ko bom 28, ko bom 30....vse kar sem prestavljala, danes nimam in če bi se vrgla v projekt bi najbrž že kaj dosegla... Zato mi tako planiranje ne leži, čez 5 let....kaj pa vem....kar mi je namenjeno. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Cosma, dobro si opisala primer 'napacnega' afirmiranja.Ce imas zelje - bom, bom, bom - vse sele BO.Ce pa je, je pa v casu in enkrat je to potem resnicA. Vendar je tako prav - ti si pac morala tako, vsak po svoji poti leze kot ve in zna (no eni divjamo). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Jap Cosma, tole si ful dobro napisala, jaz tudi ubistvu kaj preveč ne razmišljam za naprej, za enkrat, sem vesela, da sem se postavila spet na noge, kaj pa pride... pa ne vem...Tudi jaz sem si pri 15 zamišljala vse mogoče in kako bo moje življenje, pa se je vse čisto drugače izteklo...sem dojela, da življenja ne moreš načrtovati...lahko si nečesa želiš, niti slučajno pa ne moreš vedeti, kaj bo čez kako leto, ali pet let...Kako je z načrtovanjem v življenju, sploh takim za leta v naprej, sem dobro videla, kaj se je zgodilo mojima staršema, ki sta tudi načrtovala za v naprej, nista pa računala na bolezen, zaradi katere sta izgubila skorajda vse , za kar sta garala...... Saj ne vem če sem sploh smiselno napisala... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Marska, se vidim kak ti pomagam krompir okopavat v CG, čak malo, ni krompir, žajbelj je, pa rožmarin, joj pa kaj paradajza in to kakega velikega... in tam imaš odštekan mozaik v stanovanju in tvoje slike in laptop, in glej, glej, no, forum, čisto nek drugačen dizajnček in kaka gužva in bannerjev in tem...korak stran pa morje kristalnočisto in takih posebnih modrih odtenkov...mmmmmmmmmmm Zakaj pa ne? Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 'cak malo, zajbelj je!' hehe Stanka... ja, saj... vendar evs kaj je... tist plejs, kjer bi jaz lohk tist krompir okopavala, ni ob morju (pac pa takorekoc v albaniji ze skoraj, zgoraj visje, predalec do mroja - razen da ce bom vse to, morda pa bom imela tudi ze letalo svoje ali pac drugacno vozilo, ki bo tedaj). Drugace pa zdaj uran v 9. drugace furam kot sem ga vcasih. Pravzaprav me sploh ne vlece na potovanja (tedaj pa me je kar potegnilo). Se mi zdi, da nic ne morem pridobiti, ker sem itak vse jaz - kjerkoli pac sem. Sam da lohk ustvarjam, bluzim.... Najrajsi bi imela toliko, da bi potem komot z malim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Tamara je vprašala kje se vidiš in eto, kaj čem, to sem vidla, mogoče bo pa morje se više prestavlo... No, konc heca, zaj pa čist resno... Upam, da si bom znala vsak dan posebaj lušten naredit, sebi in tistim, ki se bodo znašli okoli mene, svetlo in ljubeče, in sledit enim ciljčkom, ki bodo gnali naprej in da bom bolj razumela ta ogromen vesoljski pisker in nas v njem, da bom vsaj na tričetrt vprašanj, ki jih imam v sebi o vsem, znala že kaj odgovorit. Torej ključno več znanja in več stika z naravo bodisi s tem, da bom več rož posadila, kakor sem že nekoč... ali dišeči žajbelj okopavala Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Tamara...brez zamere...ampak to vprašanje mi je tako butasto, kot tisto: Kaj bi vzel na samotni otok?Lahko si ga zastaviš samo v smislu želje... čez 5-10 let pa želim imeti to in to... kar na suho, kaj bom delala čez 5 let...heh...kaj jaz vem... verjetno isto, kar počnem danes...Te butaste fore so ponavadi na razgovorih za službo... kaj bi pa lahko odgovoril... ko si mi ga zastavili, sem imela na koncu jezika odgovor, da bom direktorica te firme... Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 To je lohk 'vesoljna caka'.Ko 'je cajt' (ko si si ti tako 'splaniral'), pa morda ne pride in ne pride.Ampak ni dobro bit prevec dokoncen pri takih zeljah, ker lahko postanes v njih krcevit.Vcasih, ko si necesa zelimo (prevec), si s presilovito energijo lahko zapravimo kaksno priloznost, ker se nismo prepustili toku, ampak sami hocemo ustvarjati ta tok.Po mojem je tole Univerzalni zakon vseh želja Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.