Skoči na vsebino

Kje se vidiš čez 5 let?

Tamburin

Recommended Posts

[upam, da si bom znala vsak dan posebaj lušten naredit, sebi in tistim, ki se bodo znašli okoli mene, svetlo in ljubeče, in sledit enim ciljčkom, ki bodo gnali naprej in da bom bolj razumela ta ogromen vesoljski pisker in nas v njem, da bom vsaj na tričetrt vprašanj, ki jih imam v sebi o vsem, znala že kaj odgovorit. Torej ključno več znanja in več stika z naravo bodisi s tem, da bom več rož posadila, kakor sem že nekoč... ali dišeči žajbelj okopavala

xsrcx ... :palec: super si napisala...no to je tudi eno takih mojih načel, ki ga se ga hočem čim bolj držat....in v tem letu sem dosegla največ...saj poskušam vsak dan posebaj čim bolje izkoristit in ga preživet čim lepše... xsrcx

Če hočeš biti srečen....BODI!
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 53
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ja, saj... je, Janja. :)

A tu je pac to tako ocitno in se najveckrat pokaze tale pravzaprav 'paradoks'... Plodna zenska, v razcvetu, zdrava, vse moznosti (koncno kao)... a ne zanosi....

Ja, tako je z vsem, ja... :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tamara...brez zamere...ampak to vprašanje mi je tako butasto, kot tisto: Kaj bi vzel na samotni otok?

Lahko si ga zastaviš samo v smislu želje... čez 5-10 let pa želim imeti to in to... kar na suho, kaj bom delala čez 5 let...heh...kaj jaz vem... verjetno isto, kar počnem danes...

Te butaste fore so ponavadi na razgovorih za službo... kaj bi pa lahko odgovoril... ko si mi ga zastavili, sem imela na koncu jezika odgovor, da bom direktorica te firme... :D

Majica, zakaj pa bi zamerila? :eek: Si mi samo potrdila, da z mano ni nič narobe, če ne vem, kaj bom počela čez 5 let.

To vprašanje jaz razumem kot: "kakšne so tvoje ambicije?" In ker nimam nekih posebnih ambicij, sem že mislila, da bi jih morala imeti. xrolleyesx Zdaj pa vidim, da je z mano vse OK. x^x x;)x

Saj tudi jaz ne vem, kaj bi odgovorila, če bi me to vprašali na kakem razgovoru za službo. :8): Najbrž bi jim rekla, da mislim uživati na vseh meni pomembnih področjih življenja. x^x

Tamara...brez zamere...ampak to vprašanje mi je tako butasto, kot tisto: Kaj bi vzel na samotni otok?

Lahko si ga zastaviš samo v smislu želje... čez 5-10 let pa želim imeti to in to... kar na suho, kaj bom delala čez 5 let...heh...kaj jaz vem... verjetno isto, kar počnem danes...

Te butaste fore so ponavadi na razgovorih za službo... kaj bi pa lahko odgovoril... ko si mi ga zastavili, sem imela na koncu jezika odgovor, da bom direktorica te firme... :D

Faca :palec: x:)x

No saj glih ni tako butasto x;)x Ker imam napisano listo želja..in zaenkrat sem tri obkljukala.

Selitev v hišo, ki sem jo datirala do l. 2005. Selila pa lani.

Nabaviti psa in mačko - tudi kljukica

opremiti hišo - tudi. Nisem pa nikjer napisala, da to mora biti novo pohištvo. Smo pač starega dali not x:Dx

Ful želja še tam nekje...ful stvari imam v planu..tako zelo, da se kar bojim.

Prav gotovo pa politika ni med njimi. Tako da nič bat.Tamara konkurence pri volitvah ne boš imela x:Dx x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

x:Dx x:Dx Ne. Nekako ne gre vkup z najino doktrino x:Dx

E vidiš- tudi to je nekaj.

Če veš, kaj ne boš.

Kar tak seznam smo delali doma, ko starejša ni vedela kam se naj vpiše..če ne veš kaj bi rad bil, pa napiši, kaj definitivno nočeš biti.

Na prvem mestu je bila nuna..torej - nuna ne bo x:Dx x:Dx x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Čez 5 let...upam, da bom imela odplačan stanovanjski kredit(pobožne želje) :sori:

Udeležila se bom volitev in volila Sstaneta x:Dx Seveda pa prej še pričakujem kakšno podkupnino v obliki soli, ki nam jo počasi zmanjkuje x;)x

Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good

Hmmm, vidis, zato mi pa ni 'vsec' tole...

Vidis se z bejbijem (zagotovo). ... Ves koliko je zensk, ki se vidijo cez 5 let z bejbijem, cez 5 let pa mi pisejo za karte in posiljujejo situacijo?

Hja tole me spomnilo na znanko profesorico matematike..otroka načrtovala tako, da se rodi konec junija( ko se konča šola)..in da je septembra zopet za katedrom.No, ima dva otroka in na svet sta prijokala "izvenplansko"....

Težko je za 5 let vnaprej napovedovati, če se ti že plani za naslednji dan včasih rušijo...mogoče bolje- pustimo se presenetiti

zanimivo tole.... zakaj, ker se že nekaj časa poslužujem vizualizacije in vidim, kako bom imela opremljeno stanovanje, vidim se ven iz dolgov, vidim se nasmejano, vidim ... ker če ne bi videla tega, bi padla v brezno brezupa, brezvolje... ker vem, da je pot navzgor in vem, da bom uresničila svoje želje, ravno tako kot sem vedela, da bo neki odgovor do konec avgusta, prav tako kot vem, da bo neki odg. do konca septembra. Videla sem se z manj kg in to sem uresničila. Preprosto, sem se odločila, da bom živlea svoje sanje, tisto, kar vidim... ampak 5 let je predaleč,....

Selene,

poti vodijo vedno navzgor in naprej. Dobro je,da nismo preveč radovedni kaj je

za nami,kaj smo pustili zadaj. To naj pride na vrsto šele tik pred zdajci...pred selitvijo na oni svet. Do takrat pa samo veselo naprej in navzgor po sledeh tistega,ki hodi pred teboj.

Vse dobro in naj te angelčki spremljajo na poti po kateri hodiš :palec:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Jaz se pa že vrsto let držim enega starega kitajskega pravila in sicer: ob koncu starega leta napišeš na list 5 želja, za katere si želiš, da bi se ti v naslednjem letu izpolnile. Ta list postaviš na vidno mesto, tako, da ga lahko vsak dan vsaj enkrat prebereš. Ob koncu leta se te želje uresničijo (jasno, da morajo biti to realne želje).

Pravila so enostavna - pozitivne afirmacije pač x:)x

Čez pet let pa.... x?x Kdo bi vedel? Se ne izplača trošit današnjo energijo za morebitni jutri... x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...