Lonnie 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Ojla!Meni se zdi čudno da vedno ko na svetu zavlada mir se nekdo potrudi in ga poruši. Kot da bi bilo drugače na svetu tako dolgočasno da se ne bi dalo več živet. <_< <_< <_< <_< Mene zanima kaj si vi mislite o tem. Ali spol obstaja način da na svetu zavlada mir? Najbrž ne. Najbrž to ne bo nikoli mogoče ker smo si preveč različni. In tudi če bi se klonirali in bi bili vsi isti ne bi bilo mira(verjetno ker bi si bli preveč enali). Vedno se nekaj najde. Povejte mi ali je sploh mogoče da kdaj na svetu zavlada mir ali je vse skupaj le utopija. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Najdaljše obdobje miru naj bi zavladalo po končani vojni, ki naj bi prisopihala iz Vzhoda po letu 2012, kot omenja Nostradamus. Jaz bi želel, da bi mir vladal po vsem svetu, pa kaj ko sit ne razume lačnega in bogat revnega. Mislim, da je preveč strmenj za nekimi političnimi cilji, ki ne vodijo nikamor. Zaradi tega sem še dnevna poročila na TV nehal spremljati.... :o|o: Naj vlada mir po svetuhttp://www.click-smilies.de/sammlung0304/travesmilies/smilie_fee1a.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 No Luci upam da boš v obdobju vojne na prvi bojni liniji. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Po bitki so generali vsi. :o|o: Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Hvala za kompliment Luci, res sem pacifist. Tega se sploh ne sramujem. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Mir ni nič drugega, kot samo obdobje med dvema vojnama.Zal se res zdi da je tako. Lucifer, zivjo, te nekaj casa ni bilo okoli, vsec bi mi bilo, ko ne bi venomer delil na 'mi' pa 'vi'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Marsa, kako ti tole rata... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Saj mi ne, poskusam pa le lahko... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Na prihodnje rodove sploh ne mislijo, torej jim je vseeno, kaj bo ostalo za njimi. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Luci, kako bomo veseli, ko bomo končno, in to kmalu, videli po TV parlament in parlamentarce, kako JOKAJO, KER SE BODO ZBUDILI IN ZAVEDLI KAJ DELAJO. Pa taki kot si ti, bodo pa skup zlezli, kukr tista čarovnca v filmu Čarovnik iz OZA, saj veš. Daj Bog, da se ti nikol ne zbudiš, ker te bo tist moment kap, saj bo bolečina spoznanja prehuda. peace and loveclean Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Tvoja bolečina bo prehuda, ko ti bo musliman poklal otroke in boš spoznala, da so vse te pacifistične neumnosti en drek. Muslimani razumejo samo nasilje in samo nasilen udarec nazaj jih bo ustavil. znaš časih prav prepričljivo pisat, trmast Koran kaj Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 http://smile.smilies.nl/461.gif Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Eh, vsi nekaj godrnjamo, pa nobeden ne more nič narediti. Za nas največji dosežek bo že to, da bomo dosegli mir v svojem okolju. To so mali požarčki, ampak če jih bo več, bodo nekega dne presegli dimenzije majhnosti....In to je tudi vse, kar lahko naredimo. In tisti, ki se danes bojujejo, se bojujejo s prepričanjem, da ustvarjajo boljši svet zase in za svoje otroke. Ne zanima jih, kaj bodo njihovi otroci dihali, kaj bodo pili, kaj jedli. Zanima jih zgolj to, da naberejo čimveč kapitala zase in obvladajo okolico tako, da bo to dobro tudi za njihove otroke. Oni mislijo na svoje otroke, samo na naše se ne spomnijo.Sicer pa prepotentnost in samovšečnost seka iz vsakega izmed nas, samo razsežnosti so različne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Zdaj pa je kar utihnil, ker sem ga dobila! :o|o: Ma jok, utihnil je zato, ker ga trenutno ni na netu. Pol bo pa spet nanizal pet do deset citatov v en post kot na palčko od ražnjiča pa cefral, cefral... A ga je kdo pohvalil za novo ikonco? To mu delajte. (Sicer je še bol nagraužna od prejšnje, ampak to tudi hoče...) Marsa ga je špiknila glede delitve na "mi" in "vi" - a je tip slučajno Rak? Potem bi bilo marsikaj jasno. (Pazi kolk žvepla zdaj! ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 ... kaj pa je res zanimivo (no vsaj meni se zdi)?Da NISEM (!!) opazila ikone.Pih, obvladam mimogledanje.Ja, ja, pac... nova ikona. Bolj nagrauzna? Mogoce pa je Vodnar z Rakom - ker pac rad shokira in ker bi lahko imel tudi zracno noto oz. celo dosti. Se pa strinjam, da ima definitivno tudi vodno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 ...Sicer pa prepotentnost in samovšečnost seka iz vsakega izmed nas, samo razsežnosti so različne... ... To je res, je pa tudi res, da je med "kdor ne ceni se sam, podlaga je tujčevi peti"* in tvojo mislijo razmeroma malo prostora za manevrirat. Ekvilibrizem. Kot tudi življenje nasploh, seveda. Malo prostora še posebej zaradi tega, ker vsakdo gleda po svoje in eden te oceni za takega, drugi pa za drugačnega. Pol pa maš šmorn. (* - Koseski) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 ...Najdaljše obdobje miru naj bi zavladalo po končani vojni, ki naj bi prisopihala iz Vzhoda po letu 2012, kot omenja Nostradamus. ... Takrat se izteče tudi majevski koledar. Zanimiva koincidenca. A bo takrat tala gužva, da bodo bolj druge stvari (na primer "preživeti!") bolj pomembne od vojne? Se to sploh lahko zgodi? Še malo pa bomo videli... Jaz tudi v glavnem ne gledam poročil. (quote: < Zaradi tega sem še dnevna poročila na TV nehal spremljati... >) Že lep čas. "Mir na svetu!" - Kako častna in kako malo vredna usmeritev! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Ni kaj, zanimiva tematika! In kdo bi si mislil, da je nekdo lahko tako goreč nasprotnik miru, oziroma privrženec vojne!? Rekel bi, da ima tak človek vsega prepolno rit in da še ni izkusil lakote, mraza in kake resnejše bolečine! Me zanima kako bi razmišljal, ko bi mu skratili vse to udobje, ki ga sedaj uživa! Ali bi bil še vedno mnenja, da je klanje rešitev? Že sama beseda se mi upira!! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 To je prednost "velikih" po moci... Tudi Mao je ljudstvu kratil spolne uzitke, ceprav je imel nesteto mladih ljubic, zivel v palaci, medtem, ko je ljudstvo lezalo po mlakah...ampak to je stvar notranje politike (po mnenju svetovnih vladarjev) ceprav v razseznostih vojnih zrtev...Zanimivo, da imajo Hitlerja za najvecjega morilca, ceprav je Stalin pobil vec ljudi lastnega ljudstva, kot pa Hitler Zidov... samo, dokler je (na videz) mir v drzavi, je vse OK Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Veš Lucifer, ker me ne poznaš, me bolj težko lahko označiš za militantnega pacifista! Kakor tudi jaz tebe ne poznam. Oba lahko sklepava iz prebranega, oz. napisanega. Moj point je samo to, da če nekaj lahko narediš, to še ne pomeni, da to moraš storiti! Ali drugače.....Če sem bil in opravil služenje, v specialni,diverzantski, potapljaški enoti (rod->mornarica), kjer so me naučili uničevati, kako se ubije na več načinov, itn., to pomeni, da bi se znal braniti ali pomagati zaščititi državo! Kar pa niti slučajno ne pomeni, da bi moral uživati, ko bi to počel.... x!x Poleg tega, pa na koncu nisem napredoval (kar mi niti ni bila želja in cilj), ker sem (namerno)"padel" na zadnjem psiho testu in sem bil proglašen za vojaško neprimernega, odvzeli pa so mi tudi čin vodje skupine, za diverzantske aktivnosti! In zakaj vse to? Ker sem odgovoril na vprašanje;"Ali bi vedno brezpogojno izpolnil vsako povelje?", z NE! Ko so zahtevali obrazložitev, sem jim razložil, da povelja nebi izpolnil, če bi nasprotovalo mojim moralnim in etičnim načelom! Kar pomeni nadalje; Nikoli nebi (streljal) ubijal neoboroženih civilistov, otrok, žensk, starcev,.....ubijal bi samo, če bi res moral, pa še to zaradi samoobrambe in to izključno oboroženega nasprotnika.No, vedel sem, da jim to nebo všeč in res jim ni bilo! Na koncu so rekli, da ne priznavam in spoštujem avtoritete, kar pa seveda ni res, he, he! Mi je pa ustrezalo!Da še enkrat ponovim; Če si močnejši, imaš možnost, sredstva,...in SAMO ZATO, KER NEKAJ LAHKO NAREDIŠ, TO ŠE NE POMENI, DA TO TUDI MORAŠ STORITI! x!x Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Islam pa itak zatira duhovne potrebe v človeku.Krščanstvo in islam pa itak zatirata duhovne potrebe v človeku. No, men se tak bl realno sliši. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Itak. Za domovino.....z Luciferjem naprej. Dol mi visi krščanstvo . Vse prevečkrat sem v življenju videl, da se ateisti dosti bolj držijo kao "božjih" zapovedi k verniki. A ne spada tud to k tvoji nekje prej opevani osebni svobodi, da se ne rabim uklanjat krščanstvu? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 ONLY AFTER THE LAST TREE HAS BEEN CUT DOWN,ONLY AFTER THE LAST RIVER HAS BEEN POISONED,ONLY AFTER THE LAST FISH HAS BEEN CAUGHT, ONLY THEN WIIL YOU FIND THAT MONEY CANNOT BE EATEN. na eno rožico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BelaCvetica 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 hm.. well, ko bi človek vsaj v sebi mir dosegel, ne pa da tolko se trudi za zunanji mir, pa to kak ga dosečt.. Citiraj Na koncu je pomembna.... samo Ljubezen. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Bog ti pomagi Lucifer, če res verjameš vanj (ali samo v krščanstvo in filozofijo krščanstva?)! Mam enga sodelavca, ki bi se stabo zelo dobro ujel v mišljenju! Lahko ti dam številko, če hočeš! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.