Skoči na vsebino

Mir na svetu?

Lonnie

Recommended Posts

• Komentarji 77
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Ha ha...Volkec... x:Dx x:Dx x:o)x :vragec:

Diaspora...Luci ma ze zelo dolgo manjvrednostni kompleks, pa se skriva za nickom velikega padalca iz raja xrolleyesx x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

Saj je vse čisto v redu.

Lucifer samo predstavlja tisti skriti in zavrženi kotiček našega lastnega ogledala. Govori in kaže tisto, za kar mi vemo, da je tudi v nas, pa ne bi radi, da kdajkoli pride ven, oziroma nas je tega prav groza, in je čisto dobro, da to Lucifer stalno znova vlače na dan - in s tem bolj pomaga nam kot sebi.

Na zdravje, Luci. Samo seciraj dalje. Edinstven si! Pa ikonca tut.

:palec:

x:Dx x:Dx x:Dx

Govori in kaže tisto, za kar mi vemo, da je tudi v nas, pa ne bi radi, da kdajkoli pride ven, oziroma nas je tega prav groza, in je čisto dobro, da to Lucifer stalno znova vlače na dan - in s tem bolj pomaga nam kot sebi.

x:)x :palec: ja, maš verjetn tud mickeno prav. Verjetn pa on za nas isto misli. Da govorimo za kar vemo, da je tud v njem, pa ga je groza, da pride tud pri njem na plan. x:o)x x:Dx :8):

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

A je sploh kdo, s komer se ti strinjaš, Lucifer? Ali si enostavno sam proti vsem in vsakomur?

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Haha... xDDx a se ti res tako zdi, Lucifer? Pa kako to?

'Skoraj vsi'? Kok je to %? x:px x;)x

Pretiravas, cist fajn smo, nic narobe, ce bi bil tudi ti bolj priljuden, nihce ti nic noce in vsi smo cist ok s tabo. :palec:

Zakaj imas raje kreganje in vojno kot pa mir?

A ni fajn, ce je mir? :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ker en sam človek ne more narediti tolikšnega zla...

Tule pa se močno ne strinjam s tabo.

En človek zmore vse.

Tudi zlo.

Tudi dobre stvari.

Pravzarav so se vse stvari v zgodovini človeštva dogajele ravno na račun posameznika. Ali se črnka Rose ni vstala na busu, ali je tip v Antiki prišibal v Maraton, ali se je Hitlerju zahotelo malo večjega razgleda..

Vedno je nekdo, ki nekaj začne. Eden pač. Seveda, če je kraj in čas pravi x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Ne govorimo o uklanjanju, ampak sovraštvu. Ti sovražiš krščanstvo, zato pa ga tako blatiš, čeprav ti noben kristjan do sedaj še ni nič slabega storil niti te ne sili v nič.

Ker sem glih še tu x;)x . Ne sovražim ga, bedasto se mi zdi. Ko pogledam vso premoženje, ki ga obvladuje cerkev, pa se mi zdi še nemoralno in pokvarjeno ter hipokritsko povrh. A je to isto k sovraštvo? :inocent:

K. Čapek

Ooooooo, a res? Dej ti potem men mal tko, k 7-letnemu otroku, razlož, kako je cerkev prišla do svojega premoženja? A z delom? x:px In zakaj za luciferja se grebe za vso to premoženje, če pa je Kristus bil proti temu? In zakaj ni boljša od prekletih komunistov pokvarjenih in svoje premoženje ne razdeli med reveže za katere jo tako skrbi?

:irs:

Jaz tukaj ne otresam svojega gobca, sploh ne vem kako se to dela. Tudi ne širim sovraštva. Le izražam svoje mnenje in s tabo prav prijazno kramljam. x:)x

K. Čapek

Lucifer, tezis...

... odkod pa si zdaj cerkev privlekel oz. krscanstvo in tole... :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tale Lucifer, mora biti res fant od fare! x:)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

Daj kakega smajlija pripopaj kdaj, Lucifer... bo ful lazje komunicirati, bos zaznal ton pol in vse... ker v bistvu ne morem verjet, da si tolk zategnjen in zlajnan.... xrolleyesx

Komu? CEmu? CemU?

... govoris tole, se gres...

Mislim - v cem je fora? ... ker - a mislis koga spreobracat? - v kaj, pravzaprav? in ali to pomeni, da si ti spreobrnjen... iz cesa, pravzaprav...

Ali se da s tabo imeti inteligentno debato - vendar ne samo v smislu sikanja, boja, kdo bo na tej ravni, ki je domena te, verbalne komunikacije, 'mocnejsi' kao...

Vendar - ali je? ... tudi mocnejsi? ... zgolj zato, ker je bolj agresiven? ... xscratchx...

Primercek - voda je voda, brezvezna, nikakva, cist vodena in brez energy... ogenj pa spona, kwa, cist shizis!!!! power totalen... Ampak... - psssssssskck. ga pogasi. voda. brezvezna.

... je za razmislit mal tud o tem... pa ceprav smo v temi... kateri ze? .. Aja, mir v svetu..

aha, potem je to, kar govorim, globalno... ok.

Luci - 'bod prjazn'. :palec:

Picasso

Cerkev je boljša od komunistov. Lenuhov pa že ne bomo podpirali. Pa, če se že hvalimo, da imamo socialno državo, naj to dela država, ne pa Cerkev.

Žal je tako, da Slovenija ni več socialna država, kot je bila nekoč, kar se zelo kruto odraža v kar nekaj področjih! Eno od teh, pa je prav gotovo zdravstvo, katerega zdravljenje, si je nekoč lahko privoščil vsak revež! Danes, pa nič več! Toliko denarja kot imaš, takšno oskrbo dobiš. Če pa denarja nimaš, ti pa nudijo res samo najbolj nujno in osnovno, prvo pomoč! Poleg tega pa, za te "lenuhe", plačujemo tisti, ki pošteno delamo in plačujemo davke državi! Ničkoliko zdravih ljudi (vedno več mladine), pa vleče socialno podporo in tako odžirajo podporo tistim, ki jo resnično potrebujejo! Če to ni svinjarija, pa nič nočem! :xx!:

Pa tole me zanima, Lucifer, ko praviš, da je cerkev poštena in dobra.....vse lepo in prav, ampak..... Kako bi pa potem komentiral prodajanje odpustkov, kjer so (bogatim) ljudem lagali, da si lahko odkupijo grehe in kupijo nebesa x?x x!x x?x Je bil to pošten in moralen način, kako priti do denarja x?x

In pa recimo križarske vojne, v katerih je padlo ničkoliko krščanskih vojakov (križarjev), da ne govorim o številu ljudi, ki niso želeli sprejeti vsiljenega pokristjanjevanja in so bili zato pobiti! Vse v imenu papeža Pija in Boga x!x x?x x!x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

Ničkoliko zdravih ljudi (vedno več mladine), pa vleče socialno podporo in tako odžirajo podporo tistim, ki jo resnično potrebujejo! Če to ni svinjarija, pa nič nočem! :xx!:

:vragec:

x^x :palec:

si verjetno mislil na vse chefurje

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Veš kaj, Lucifer, kar sam si vtakni glavo nekam, mene to ne veseli! Zdaj sem dobil potrditev, da melješ samo tisto, kar tebi paše, ostalo pa "spregledaš"!

In še nekaj!!! Širi svoje mnenje (do katerega imaš pravico) kakor in kolikor hočeš, AMPAK NIKOLI VEČ SI NE DOVOLI PODAJATI MOJIH CITATOV V OKRNJENI OBLIKI!!!! :!!: :!!: :!!: TUDI JAZ IMAM PRAVICO DO SVOJEGA MNENJA IN TO KAR SI TI NAVEDEL, KOT MOJ CITAT, TO NI VEČ!!! KAR POGLEJ SI ORIGINAL, ZAHOJENEC!!!

MOJ CITAT: In pa recimo križarske vojne, v katerih je padlo ničkoliko krščanskih vojakov (križarjev), da ne govorim o številu ljudi, ki niso želeli sprejeti vsiljenega pokristjanjevanja in so bili zato pobiti!

TVOJ PLAGIAT:In pa recimo križarske vojne, v katerih je padlo ničkoliko krščanskih vojakov (križarjev).

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

NatrixRed... ne se razburjat, se fila s tem... raje mu poslji par poljubckov, pa ga ne bo vsaj tri dni na LNF, ker je alergicen nanje... x;)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

! Zdaj sem dobil potrditev, da melješ samo tisto, kar tebi paše, ostalo pa "spregledaš"!

Saj načeloma vsi to počnemo :palec:

Sicer pa luci provocira, pacek. :xx!:

V vsakdanjem življenju je pa ena mucica x:Dx

Kje je kakšen smeško? x:)x xDDx x:Dx :eek: :inocent: :2src: x^x x:Ix xsrcx ....in ostali...tam.

Zdaj namreč vemo zakaj ni miru na svetu.

Zaradi takšnih in takšnih posameznikov x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...