daisy 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 Ma kaj sprašuješ, sej si vidu kako sem sramežljiva Veš, kako slabo se vidi čez prste, če si pokriješ oči! Jih moraš fejst razpret..... (mislim prste..). Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 aja prste je biu pr shanku Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 Madona, sej mi bo ratalo še žal, ker me ni bilo! :\: Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 kaj? a ti she ni? bi se zhiu pozhru, che ga neb blo zram Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 :\: (zakaj pa tale smajl ne dela?) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 mogoche je blo premal pozitivnih misli prisotnih je tko zlo pozitiven, de mu use shtima Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 To bo, aakhut!Preveč mi je bilo žal, da me ni bilo na Ezofestu! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 tamara ne sekiri se tist biu bl shizofest after...ja after pa ne rechem tut zhou de te ni blo Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 Ja, ja, sej sem mislila bolj na AFTER... Moški striptiz zamudila! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 sej ampak jst sm mal shpiclu ke tko de..... che lepo prosish se bom potrudu ponovit ampak sam zate k vem de bojo prec navalile tut shpicla uchasih Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 Tamar.....nich ti ne uide, se vedno bodo obstajal deci, ki to počnejo z al pa brez Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 pokowc che bi biu ti res tolk dedca (kokr te jst klele havalm) bi se tut ponudu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 think pink Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 Kdo je bil Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 eden..................................... biu bl za shankom Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 Eden na R...O Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 A je bil na ezofestu striptiz? Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 ne....pol Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lizzy 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 Ko'k računalnikov 'maš okol sebe? Na vsakem forumu si!! zmore vse, a ne? Pa še super spidi si!! UAUUU... Citiraj undefined LIZZY Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 brzina pa taka spidira Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 Ej stari full s'na spidu x!x Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 a je she zmeri komu zhou, de ga ni blo? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.