Volk K.L. 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 Kje ste se to slikal Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 pod shizofestom....v kleti 666 AAKHUTOWC-ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 kej bi s sliko Ahut rad povedu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 pod shizofestom....v kleti 666 AAKHUTOWC-ou....tralalaeeeej! To je pa naša jedilnica x!x ..aja...ojej...sej res... zdej šele poštekala... ... ezofest Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 O, macona! Ja, cist kul da si podala tole mnenje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Mačona, a te še vedno daje ta težava, boga... nekaj boš morala okrenit, ker vem, da tole ni prijetno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Vidiš, Mačona, meni pa ne verjameš Ravno prebiram zahvalno pismo neke gospe na to temo. Na kakem tortožerskem party ti ga pokažem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 A si probala hipermangan?Vcasih ze to pomaga. Cajevec je pa res ok, SAM!!! ga moras NUJNO redcit z vodo (v tvojem primeru bolje prekuhano, se najbolje blago kamilicno vodo, kar pomeni dva cvetka kamilice (in ne vec) na recimo en dcl vode, al pa prav tak tavzentrozin caj).+ blaga mesanica jabolcnega kisa z vodo (recimo ena zlicka na deci prekuhane vode). Vecino tezav se da spedenat z naravnimi sredstvi, je pa res, da traja dlje in moras bi vztrajen - so pa potem tudi rezultati trajn(ejs)i, ce si hkrati reseval to tudi na drugih (vseh) nivojih - vsako bolezensko stanje namrec v bistvu poteka na vseh ravneh.Najprej pa zaznamo na etericnem nivoju in v iz te plati je smiselno slikanje aure. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Jaz sem bla včeraj prvič na Ezofestu... baje da je blo prejšnja leta večja pondba in ful več folka... Zgleda da se je večino tega dogajal tudi na Vitafestu pred štirinajstimi dnevi...Mal sem bla razočarana, k so se stojnice dosti ponavljale, pa različne cene za iste artikle (mislim predvsem kamnčke).Mal sem pa vseeno zapravila... LP Nataša Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Veš, Sstane, sem pa tudi pomislila, da je mogoče neravnovesje v telesu. Kadarkoli se bom odločila, lahko kupim tvojo sol. Sem mislila,d aboš na Ezofestu, pa te nisem nikjer opazila.Poslušaj, prijavi se na moj forum in postavi problem in lahko koristiš popust. Če boš pa na obeh forumih, tu in tam, komentirala rezultate, ti pošljem paket tudi brezplačno V treh mesecih se ti rezultati morajo pokazati, boš vsaj vedela, da ne govorim kar v tri dni.Pa ostali tudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>En čas sem uporabljala kamilice, sicer je vse skupaj ublažilo, a pozdraviti se ne znam, vzroka ne znam odkriti. Probala sem si tudi že prigovarjati, da bom čudežno ozdravela, da bo minilo samo od sebe, pa še kar vztraja.Veš, Sstane, sem pa tudi pomislila, da je mogoče neravnovesje v telesu. Kadarkoli se bom odločila, lahko kupim tvojo sol. Sem mislila,d aboš na Ezofestu, pa te nisem nikjer opazila.Macona, moji hcerki (pa tudi meni kdaj) je zelo pomagala raztopina hipermangana in seveda - nobenih mil...pa Canesten3 krema... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Radovednost ni lepa čednost, zdaj pa imaš iz finfarja drobiž Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Da, vendar brez razloga tudi radovednosti ni. Kaj si pa pričakovala, da boš tam odkrila, kar bi ti lahko bilo v korist Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Zelo veliko ljudi na Ezofest sploh ni šlo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 jaz nisem mogla, pa mi je vedno manj zal, kot berem tule.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Joj , sm bla v sobot za foro na EZOFESTU..na OŠ Polje...mislm...kakšno sranje od sranja je blo...sorry izrazu...pa sploh ni blo točno tko kukr je blo na letakih... Tm gor je pisal.. da bo prerokovanje usode iz oči...ni blo tega...pa še ful ni blo...Kjera nategancija Da ne omenm...tiste dve "slogarce"..jao jao...oz. 3...kako to folku kradejo denar pa nabijajo vse mogoče..prov poslušala...sm... In pol...za nameček ti slika avro...za 5 čukov!!! ....in kaj povedat pa nč ne zna... slikca ti pokaže...da si v stresni situaciji...ja in?(nism se sla slikat) samo opazovala sm...pa se čudila...nateganciji Ena stara gospa je risala z flomastri avro folku...pazi to...ni mela niti cenika kok to stane..kr naenkrat pa prjav eni ženski 5.000,...kwa... čist tko...ČE bi kdo ne tem SEJMU "ezoterike" res meu kej "POJMA"...nebi tko brezdušno kradu denar ljudem ampak., bi to naredu zastonj...sej a ni že dost da plačaš vstopnino 1000 sit... taprav zdravilc..nikol ne zaračuna...ker itak ve da je to njegovo poslanstvo..., in ni izgovora k nekdo reče "ja preživlat se je treba".....to je ena navadna kraja... no tok o tem..mogla sm...komentirat Hahaha, Saturnina!Po pravici tudi jaz nisem imela čist dobrega filinga, čez eno uro sem mogla ven na zrak, v glavo sem bla kot puran...Vidla sem gune dve šlogarci s kartami in sem tud jaz kr pogledala, se mi zdi, da res nista pasali tm not...Ja za slikanje Aure too much! Knjige so se iz štanta na štant ponavljale.... Sai Baba je bil na treh štantih.Sicer pa me je na vratih pri vstopnini odbila ena starejša ženica, k se je izražala kot en "hostar", sori izrazu....Bila sem sicer prvič, zato nisem upala tako soditi. Velik vprašaj, če bom šla še kdaj!Po drugi strani, sem bla pa s tako družbo, da smo se kar zabavale na marsikateri račun tamkajšnjih predstaviteljev... V glavnem, nič takega niste zamudili! LP Nataša Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem bla včeraj prvič na Ezofestu... Mal sem bla razočarana, k so se stojnice dosti ponavljale, pa različne cene za iste artikle (mislim predvsem kamnčke). Mal sem pa vseeno zapravila... LP Nataša isto! sem pa bila izredno dobro razpoložena in "komunicirala" z vsemi, ki so mi prišli na pot... sedela pod "energetsko piramido", sprobala "mašino za refleksoterapijo", nek gospod se je v debati sam ponudil, da mi "odpre meridiane" ... (posledično si naredil vrsto, nikogar več niso zanimala njegova radionična orodja) ma ja, sem se kar zabavala. pa tolažila nekega fanta, ki je bil ful razočaran nad sliko svoje aure... plac pa se mi je zdel precej neprimeren (že zaradi neonskih luči) in atmosfera je bila nekako kramarska. po moje bi se moral tak festival dogajat zunaj (poleti)... že zaradi nabitosti prostora z energijami, v dveh urah sem morala dvakrat na zrak... aja, še to mi je bilo všeč, da nama je gospa na vstopnini ponudila študentski karti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Letos mi ni uspelo zaradi obveznosti, nad lanskoletnim pa sem bila navdušena! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 (popravljeno) Men ni uspel, ker sm misnla da je šele ta vikend. Ampak kokr vidm, res nism nč zamudila. Po svoje je vsen dobr da se sploh kej na to temo dogaja. Ampak recmo kle na lunci vas je polno raznih stručkotov za to in ono, dejte se organizirat, pa sami kakšen fest narest.Mogoče ne v takem obsegu kokr ezofest, kaj manjšega. Popravljeno 1. december 2004 -> keti227 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Men ni uspel, ker sm misnla da je šele ta vikend. Ampak kokr vidm, res nism nč zamudila. Po svoje je vsen dobr da se sploh kej na to temo dogaja. Ampak recmo kle na lunci vas je polno raznih stručkotov za to in ono, dejte se organizirat, pa sami kakšen fest narest.Mogoče ne v takem obsegu kokr ezofest, kaj manjšega.Imas presneto prav, sam... kdo bo se to organiziral, a ves?Enkrat pa ze bo... bodo k temu sle poti, ne bo druge...Saj mavricna je ze, je kar sorodno, nekak imam v planu *lunino trznico* - ki bi jo lohk sfural prek mavricne (pravi bern)... pa kaj tacga...Smo imeli v planu razne tabore in vse... sam, prekomplike, to bi ti sam organizacija vzela... ful.ko bo *zrelo*... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> *lunino trznico* ko bo *zrelo*... Naj zori, raste in se razvija, mi pa pridno zalivajmo! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Oh, kul. Ste me cisto potolazili, dobro, ne bom se vec sekirala, ker zaradi raznoraznih obveznosti (SPET!!) nisem mogla iti. Ceprav kaksne bio hlebcke in sadne kruhke bi si pa vseeno kupila. Pa saj pride ena gospa iz Celja, ki to prodaja, kdaj tudi na Mavricno, upam vsaj?? MUcaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Odlično!Enkrat bo in takrat bo zihr dobr. Sam za vabilo prosm, da ne bo šlo mimo mene. Sicer pa, sej bi js kej prispevala, strokovno nism, ampak glede organizacije pa ni problema. Lep dan še naprej! Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 O, fajn, nikakor te torej ne smemo spregledat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Ne, res ne Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.