nosorog 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Joj , sm bla v sobot za foro na EZOFESTU..na OŠ Polje...mislm...kakšno sranje od sranja je blo...sorry izrazu...pa sploh ni blo točno tko kukr je blo na letakih... Tm gor je pisal.. da bo prerokovanje usode iz oči...ni blo tega...pa še ful ni blo...Kjera nategancija Nisem bil. Sem čutu, da bo tako. Organizator je nabil blazne cene za stojnice in potem je pač v poraksi tako, da pridejo tisti razstavljalci, ki imajo predvsem smisel za zaslužek. Po drugi strani sem se pogovarjal z ljudmi, ki res imajo kaj ponudit, pa se tam niso pojavili ravno zaradi (že omenjenih) visokih cen za stojnice.Organizator bi verjetno rad v enem šusu toliko zaslužil, da je potem celo leto miren. In dokler bo ezofest organizireal tip ki pač ga, me tam ne bodo videli. :xx!: Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 tole je nekako tudi marsa ze razlozila, ko sem se cudila, da ni nikjer objave o tem dogodku...zalostno, ni kaj. mogoce vseeno napoci cas za en posten 'lunapark' ko bo dozorela hruskica, sama pade..... se strinjam.roki imam tudi dve, pa eno glavo, pa ful prstov...nog pa odvisno od dneva.ampak bi pomagala, tako kot keti, ce bi mi bilo smiselno...vsaj s stvarmi, ki jih obvladam.organizacija, pa to...izgled... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 tud jaz priskočim na pomoč, če ne druzga, lahko znamke na kuverte limam (kakšno marketinsško tud obvladam ), tko da evo še ena ki se javlja za pomoč... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 hm no, po mojem nosorog ni bral teme tehnicno vprasanje... ;~| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 po moje tudi ne, pa sta prisla do istih zakljuckov.je pa najbrz bral temo sejem Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Aja? Jo moram pol se jaz prit kaj glednit... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.