Skoči na vsebino

Ali so vas že obiskale Jehovove priče?

Recommended Posts

• Komentarji 580
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sstane

So troimenska imena kakšna nova moda na tem forumu, ali je to le slučaj.

Izgleda še kar simpatično, nekoliko pravoslano, petar petrovič njegoš :8): x:)x

Deli na socialnih omrežjih

Troimenka C.S.K., v vsaki stvari je nekaj dobrega in nekaj slabega. Razlika je samo v tem, iz katerega zornega kota kdo gleda.

Nekateri starši znajo svojim otrokom prikazati vero in nedeljsko mašo kot nekaj lepega, prazničnega, veselega...

Moji pa tega niso znali - ker ne znajo živeti religiozno, čuteče. Vero so nam (trem otrokom) prikazovali kot neko obveznost, ki jo moramo izpolnjevati, drugače bomo šli v pekel... Niso nas učili moralnih vrednot, ampak so nas učili se kesati za svoje grehe. Če pa se hočeš za grehe kesati, jih moraš najprej narediti, a ne? xrolleyesx Skratka, obsedeni so bili (in so še vedno) z občutki krivde, vse, kar je lepega, pa gre mimo njih.

Še dobro, da sem imela starejšo sosedo in kasneje še eno drugo starejšo prijateljico (obe "ateistki", a duhovno oz. notranje zelo razviti), da sta me naučili, kako je lepo življenje, če misliš in delaš dobro in ti ni treba imeti slabe vesti. Tako življenje je en sam praznik - ne rabiš nedeljske maše za to. Če ti pa paše, lahko tudi greš v cerkev, ni pa to obveznost. Bog je povsod in čisto vseeno je, kako ga poimenuješ. Če ga iščeš, ga ne najdeš, če pa mu dovoliš, najde on tebe, kjerkoli si. Vsaj jaz tako gledam na to in prepričana sem, da se ne bom cvrla v peklu.

Še dobro, da sem imela starejšo sosedo in kasneje še eno drugo starejšo prijateljico (obe "ateistki", a duhovno oz. notranje zelo razviti), da sta me naučili, kako je lepo življenje, če misliš in delaš dobro in ti ni treba imeti slabe vesti. Tako življenje je en sam praznik - ne rabiš nedeljske maše za to. Če ti pa paše, lahko tudi greš v cerkev, ni pa to obveznost. Bog je povsod in čisto vseeno je, kako ga poimenuješ. Če ga iščeš, ga ne najdeš, če pa mu dovoliš, najde on tebe, kjerkoli si. Vsaj jaz tako gledam na to in prepričana sem, da se ne bom cvrla v peklu.
Tamaras, as to ti napisala :eek: x^x :palec:
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Mipo, zanima me, ali si ti na tej fotografiji, ki je objavljena ob tvojem imenu?

aha! ti je nimaš, kot vidim. :sori: Me poznaš al kaj? Meni, zdaj po materini smrti ne prodajat nekih religioznih floskul, ker bom šel bruhat!!! :o|o:

It's better be dead and cool than alive and uncool

Mipo, se mi je zdelo, da si to ti...Oprosti, ampak za moje pojme si grd kot smrtni greh... Niti malo simpatičen...No ja, vsak ima svoj okus...Ne bomo nakladali brezveze...Ampak ,če bi jaz bila taka,sigurno ne bi objavljala svoje slike na netu.

Ti si čist adijo, mal razčist pr seb :vragec: :xx!:

Mu (že)paše, da ma ikonco gor :palec: in tud pr fotkah smo vidl, da je čist simpatičen x^x :palec:

Ti pejd pa TV gledat, k so tko mim z razmišljanjem k TI :vragec: :xx!:

Mipo, se mi je zdelo, da si to ti...Oprosti, ampak za moje pojme si grd kot smrtni greh... Niti malo simpatičen...No ja, vsak ima svoj okus...Ne bomo nakladali brezveze...Ampak ,če bi jaz bila taka,sigurno ne bi objavljala svoje slike na netu.

Mi je v vesekle cirila! x:Dx x:Dx x:)x , Hvala na komplimentu. Tvoje mnenje nadvse cenim x;)x

It's better be dead and cool than alive and uncool

No, no Ani, tako grdo pa spet ni treba ljudi napadat. Sicer mipo res ni nič posebnega, sem videla že veliko boljših moških, ampak tako grd pa spet ni. Sicer pa je lepota stvar vsakega posameznika. Nekomu smo všeč, drugi nas videti ne morejo. Pa še minljiva stvar je to. Nihče ni večno lep in mlad.

Veste kaj moji dragi obrekljivci...Kar jezite se...Jaz preveč dobro zgledam, da bi svoje slike kazala na tem umazanem forumu... Imam za sabo kar nekaj lepotnih tekmovanj, tako da...Sebe poglejte pa se polepšajte, sicer bo prepozno...

Kaj pa sploh še visiš in delaš tle, če je zate umazan, je pa verjetno zaradi takih k si ti :xx!: xrolleyesx

Pejd km drgm pol svinarije delat, pa bomo mel tle čisto

Čao........See You in Hell, from Heaven Above

http://www.click-smilies.de/sammlung0304/aktion/action-smiley-069.gif

33 let si star, pa tako neumen. Mislim... Saj se ti vidi, da si umsko zaostal...Ker če bi bil normalen, ne bi pri 33 letih govoril stvari, ki jih govorijo majhni otroci... Če bi pa bila defektna, ne bi bila v življenju to kar sem. Verjetno pa sem več od tebe, ki imaš srednjo smetarsko šolo, smer kanta.

Zanimivo bi bilo mal pogledati IP-je dveh oseb tukaj gor ( mogoce treh ), pa jih malce primerjati. Me zanima kaj bi ugotovili. Mozno, da se motim...samo slutnja.

Kar se pa Ani tice, je s svojim postom o mipovem izgledu dokazala, da je ozko usmerjena zenska ( ali moski, karkoli ze ) in se z njo/njim nima smisla ukvarjat.

Me pa slog pisanja ter pisanje brez znakcov spominja na neko drugo osebo tukaj gor, ki tudi ponavadi samo blati druge in odgovarja samo na tisto, kar je njemu vsec. Mogoce ni ista oseba...ampak ima pa ljudi, ki razmisljajo isto tuakj x;)x

Umazan forum? Prevec lepa? Osebno mnenje : meni se zdi, da imas probleme z dolocenimi kompleksi.

Kar se pa JP tice, se zmeraj nimam nic proti. Zmotilo me je pa tisto o prejemanju krvi ( nisem utegnila gledat cele oddaje).

mipo, dobro zgledas.. :2src: :palec:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Večja po cm mogoče, v glavi po znanju in razgledanosti, pa močno dvomim

Dokazuješ pa da si primitivna x!x x!x x!x

Tudi, če bi imel tako šolo in kdorkoli ima kakršnokoli izobrazbo, jaz ne zaničujem nobenega poklica, ki ga kdor-koli opravlja pošteno. in vsi poklici so častni;

Kar pa zate očitno ne, torej tvoj primitivizem na višku; ničudno da te noben ne upošteva in ne mara

33 let si star, pa tako neumen. Mislim... Saj se ti vidi, da si umsko zaostal...Ker če bi bil normalen, ne bi pri 33 letih govoril stvari, ki jih govorijo majhni otroci... Če bi pa bila defektna, ne bi bila v življenju to kar sem. Verjetno pa sem več od tebe, ki imaš srednjo smetarsko šolo, smer kanta.

Spet si se dokazala x:Dx x:Dx x:Dx

Prelepa, prepametna...oh ja xrolleyesx ....smesno.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...