Tamburin 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Kar se pa JP tice, se zmeraj nimam nic proti. Zmotilo me je pa tisto o prejemanju krviJa, mene tudi. Malo čudno in protislovno se mi zdi tole. Namreč:po Svetem pismu menda samomor ni dovoljen. Vendar, če ne dovoliš, da ti s transfuzijo rešijo življenje in zaradi tega umreš, a ni to samomor? Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ani Cirila Plut 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Vi se kar oglašajte. Sploh ne veste kako ste smešni, ko vam kdo da kakšno kost za glodat. Kot branjevke na tržnici...Le tako naprej, se vsaj nekateri malo smejemo na tuj račun, hehe. Samo eni in ta isti se oglašate. Pojdite raje ven se zabavat, pa drugje tratite svojo velecenjeno energijo...Bo bolj koristno... Jaz imam že družino in nimam časa za take stvari. Lepo se imejte. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Kam pa pridemo brez domišlija http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 po Svetem pismu menda samomor ni dovoljen. Vendar, če ne dovoliš, da ti s transfuzijo rešijo življenje in zaradi tega umreš, a ni to samomor?Zgleda, da ne. Ampak sem ze brala o smrti otrok, ker pac starsi niso dovolili transfuzije. Taksne stvari mene zmotijo. Sej nobena vera ni popolna, ampak pr takih stvareh dobim mravljince. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Vi se kar oglašajte. Sploh ne veste kako ste smešni, ko vam kdo da kakšno kost za glodat. Kot branjevke na tržnici...Le tako naprej, se vsaj nekateri malo smejemo na tuj račun, hehe. Samo eni in ta isti se oglašate. Pojdite raje ven se zabavat, pa drugje tratite svojo velecenjeno energijo...Bo bolj koristno... Jaz imam že družino in nimam časa za take stvari. Lepo se imejte.Očitno maš čas, da še kkkkkrrrrrrrrrrrrrrrrrr pišeš in puščaš družino na stranskem tiru; a ni bog drgač učil http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Zgleda, da ne. Ampak sem ze brala o smrti otrok, ker pac starsi niso dovolili transfuzije. Taksne stvari mene zmotijo. Sej nobena vera ni popolna, ampak pr takih stvareh dobim mravljince.Ja, to pa sploh :xx!: , da upravljajo z življenji otrok. Grozno! Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 v oddaji so rekli, da ne sprejmejo tranzfuzije, ker se vedno najdejo tudi drugi načini zdravljenja. ker itak nobeno zdravljenje ni garant ozdravitve... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Jaz sem pa vesela, da sem hodila k verouku in ponosna na to, da imam vse zakramente. Ponosna sem, da so mi starši privzgojili krščanske vrednote, katere lahko sama prenašam na mlajše generacije. Mislim pa tudi, da se ne učiš nič slabega pri verouku, kajti vera uči le dobro, nič slabega.To je moje mišljenje.Kaj so to krscanske vrednote? Ne kradi, ne ubijaj, ne lazi, ljubi sebe, kot ljubis bliznjega...to so ze vrednote, ki so zakoreninjene v vsakem normalnem cloveku, ki ima vest in jo zna tudi poslusati... cerkveni nauki (nalasc, bom rekla CERKVENI) so postavili cloveka v sredisce vesolja, zensko pa podrejeno njemu ob bok... ampak, kot je rekel Papez... "zensko se spostuje, toda, ako je zenska neposlusna, jo moz sme kaznovati z udarci...." je to cerkven nauk, ki vzpodbuja vrline? Je tepez vrlina...? Cerkev tudi namenoma noce izdati, poiskati Kristusovega groba...zakaj? Ker bi ljudje prenehali verjeti v posmrtno vstajenje... Cerkev namenoma noce izdati (mislim da 3) prerokbe v Fatimi...zakaj? Cerkev zavraca vse telesne in umske radosti....zakaj? Da bi cloveka prisilili v suzenjsko poslusnost zaradi lastnih interesov...ker cerkev zivi OD vernikov in ne ZA verniike... bazilika Svetega Petra je bila svoje case najvecja javna hisa, kjer je domovalo 300 prostitutk... zakaj? Ker ravno tisti, ki pridigajo najmanj verjamejo v svoje pridige o vzdrznosti...in ker so jim zaslepljeni verniki nosili sredstva, ki so presegala samo prezivetje...Velikokrat se je zgodilo, da se je stars odpovedal otroku, ga razdedinil, ker ni sprejelcerkvenih naukov... za obratno pa se nisem slisala... kdo potem izvaja pritisk in pere mozgane... :xx!: Se spomnim lanske birme... sedimo v cerkvi...in tip s puscico mi jo moli pod nos...sem skomignila in rekla... "zal, mam sam 5 jurjev v kosu..." majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Ani, men je Mipo čist simpatičen, ampak zanimivo, tolk zbadljivk in negativnosti si včeraj podala, si zmolila, se pokorila za vse neprave misli... kje je tista ljubezen.... ojoj...a na lepotnih tekmovanjih si sodelovala, hm a ni razkazovanje napol golega telesa pohujšljivo, kjer se ocenjuje samo zunanjost...ja nisem lepotica, ampak sem pa zadovoljna sama s seboj in ponosna sem nase in na to, da sem del tega foruma.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 ... kako je lepo življenje, če misliš in delaš dobro in ti ni treba imeti slabe vesti. Tako življenje je en sam praznik - ne rabiš nedeljske maše za to. Če ti pa paše, lahko tudi greš v cerkev, ni pa to obveznost. Bog je povsod in čisto vseeno je, kako ga poimenuješ. Če ga iščeš, ga ne najdeš, če pa mu dovoliš, najde on tebe, kjerkoli si. Vsaj jaz tako gledam na to in prepričana sem, da se ne bom cvrla v peklu. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Veste kaj moji dragi obrekljivci...Kar jezite se...Jaz preveč dobro zgledam, da bi svoje slike kazala na tem umazanem forumu... Imam za sabo kar nekaj lepotnih tekmovanj, tako da...Sebe poglejte pa se polepšajte, sicer bo prepozno... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 33 let si star, pa tako neumen. Mislim... Saj se ti vidi, da si umsko zaostal...Ker če bi bil normalen, ne bi pri 33 letih govoril stvari, ki jih govorijo majhni otroci... Če bi pa bila defektna, ne bi bila v življenju to kar sem. Verjetno pa sem več od tebe, ki imaš srednjo smetarsko šolo, smer kanta. ejjejjej... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Religija opij za ljudstvo! Če tole vse skupaj preberem ...se človek kar zamisli...tako dobri ljubeči, pa pamentni. pa lepi... v duši pa tako črni...pravi hudički :xx!: Ja res, Bog odpusti jim, saj ne vedo kaj delajo ..pišejo. Rasvetlji jim pamet.Amen P ozdravček Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 DRagi moji prijatelji na forumu! Mislim, da bi morali biti Ani Cirili Plut in njej podobnim hvaležni za njihovo udejstvovanje na forumu. Zelo dobri učitelji so in ob njih lahko vidimo, koliko smo napredovali v sposobnosti samoobvladovanja, kar je pomembna lastnost na poti duhovnosti. Kako reagiramo na žaljiv izziv? Lahko odgovorimo z argumenti, ali se pustimo sprovocirati in se spustimo na nivo žalitev? Že večkrat sem citiral Eleanor Roosevelt: "Nihče nas ne more prizadeti, če sami tega ne dovolimo". Smo torej dovolili Ani Cirili Plut, da nas prizadene in odloča o našem obnašanju? Ne dovolimo tega. Kako se ona obnaša, je njen problem. Kako se pa mi obnašamo, je naš problem. Skrbimo torej za to, da se bomo primerno obnašali, ne glede na to, kako se obnaša Ana Cirila Plut in njej podobni. Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ani Cirila Plut 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 bigm, enega velikega lupčka zate...Pravilno si napisal...Končno eden pameten na tem forumu...Še več takih potrebujemo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 BigM - Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 bigm...se popolnoma strinjam you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 bigm, enega velikega lupčka zate Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Bigm, v vsem, kar si napisal, ti dam čisto prav. Ampak malce, se mi zdi, pa le pretiravaš - v tem primeru. Mislim, da Anine žaljivke niso nikogar resnično prizadele (takih izjav si pač nihče ne more jemati k srcu). Zato je tudi kakršnokoli argumentiranje v takih primerih nemogoče oz. brezpomensko. Torej ti ostane dvoje: 1. - da si tiho, ne odgovarjaš, ignoriraš ali 2. - da se zabavaš na enak način, kot se je Ana Cirila Plut (če ti je do tega). Kar pa se tiče drugih primerov v življenju, ko te nekdo resnično prizadene, ti dam pa popolnoma prav. Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 He he, ti imaš štiri pikice pa res http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Vrba, nam je to napisal in čisto strinjam se z njim. Naše kritike so samo naše ogledalo in nič drugega. Vsi takile učitelji, so še kako dobrodošli. Pa saj smo jih imeli vsi v življenju, če malo potegne vsak črto in naredi inventuro (rekapitulacijo bi rekel Castaneda), bi ugotovil, da so bili točno na pravem mestu in točno ob pravem času. Kaj delam? in Zakaj delam to? ali pa Kaj me jezi in zakaj me sploh to jezi? so pa poglavitna vprašanja, na katera bi moral vsakdo pošteno sebi odgovoriti, pa bi bilo polovico manj teh pink ponk tekem na našem LF, brez nepotrebnega visokega prtiska v glavi in od jeze rdečih lic. peace and loveclean p.s.: aja, še tole, da ne bo pomote. Jasno da se včasih jezim, a sem se naučila jezo ( ki je v meni in ni vzroka nikjer zunaj mene in nihče ni vzrok zanjo) sproščati na način, da nikogar ne prizadanem, ker nihče nima nič z njo. Torej je treba to poiskati v sebi in očistiti . peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Ej, Tamara , sem s tabo, saj to že najbrš veš peace and loveclean peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Verjetno pa sem več od tebe Vedno sem se spraševala, odkod se otroci naučijo žaljivk, s katerimi žalijo sovrstnike, zdaj vem Sicer pa sem tudi jaz že videla JP in me moti, da posiljujejo s svojim prepričanjem, kar me moti v bistvu za vsako zadevo. Prab tako mi niso ljubi vsiljivi prodajalci in ponavadi me tak način predstavitve nečesa avtomatsko odbije. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Vrba xrosex peace and loveclean peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja Anda Jagodič 16. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 16. oktober 2004 1. Da bi postali Božji prijatelj, morate dobro spoznati biblijsko resnico (1. Timoteju 2:3, 4), verovati v to, kar se učite (Hebrejcem 11:6), pokesati se za svoje grehe (Dejanja 17:30, 31) inpopolnoma spremeniti svoje življenje. (Dejanja 3:19) Potem bi vas morala ljubezen do Boga spodbuditi, da se mu posvetite, da boste izpolnjevali njegovo voljo. To pomeni, da mu v osebni, zasebni molitvi poveste, da se mu posvečate ter da boste izpolnjevali njegovo voljo. (Matevž 16:24; 22:37) 2. Potem ko se posvetite Bogu, naj bi se krstili. (Matevž 28:19, 20) S krstom vsem pokažete, da ste se posvetili Jehovu. Zato je krst le za te, ki so dovolj stari, da se odločijo za služenje Bogu. Ko se človek krščuje, mora biti za trenutek pod vodo vse njegovo telo.* (Marko 1:9, 10; Dejanja 8:36) 3. Jehova bo po posvetitvi od vas pričakoval, da živite v skladu z vašimi obljubami. (Psalm 50:14; Propovednik 5:4, 5) Hudič vas bo skušal odvrniti od služenja Jehovu. (1. Petrov 5:8) Toda zbližajte se z Bogom v molitvi. (Filipljanom 4:6, 7) Njegovo Besedo preučujte vsak dan. (Psalm 1:1–3) Ostanite tesno povezani z občino. (Hebrejcem 13:17) Če boste vse to delali, boste dobili moč, da Bogu ostanete zvesti. Tako boste lahko vso večnost delali, kar Bog zahteva od vas! Ali želite več informacij ali brezplačni biblijski pouk? Pišite na moj mail in z veseljem vam bom posredovala želene informacije. »Vi ste moje priče,«+ govori Jehova, »moj služabnik, ki sem ga izbral,+ da bi me spoznali+ in verovali vame+ ter razumeli, da sem jaz vedno enak.+ Pred menoj ni bil ustvarjen noben Bog+ in tudi za menoj ne bo nobenega.+ Jaz, jaz sem Jehova,+ razen mene ni rešitelja.« (Iz 43,10-11) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts