Bern 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Hah, odkar sem postal nestrpnež tlele na netu, sem bil tudi malo odsoten in nisem niti spremljal, kaj vse se dogaja v tej pomembni temi. Zdaj pa lahko vidim, da je bila moja želja, naj pač nekako poskušamo so-živeti, čista milina. Strpnosti v tej temi kot plev! Lahko zdaj s strpnostjo, ko nestrpnežea ni več. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 ... in to seveda še ni vse: Tole me spominja na Crichtonovo "Andromedo", kjer so v tistem puščavskem mestu poskušali vesoljsko snov (mutiran virus, ki je hipno strjeval kri) uničiti z ognjem, pa je nekomu pravočasno kapnilo, da ta nestvor prav potrebuje ogenj za to, da bi se razširil itd. Tukajle gospo AAJ prav vztrajno prepričujete, da "čeprav ima vse ustavne pravice in lahko nedvomno počne, kar hoče, naj tega ne počne tu". A kolikor več je ostrine in argumentov v postih na njen naslov in račun, tem močnejša je na svoji poti in nam ne kapne, da se dobesedno futra s tem. Zadeva je torej nerešljiva. Zatorej Marsa - na drugi strani od tu nazaj se ti je zapisalo, da naj JP ustanovijo lasten forum in gredo oznanjat svoje poslanstvo tja, pa se to ne bo zgodilo, lahko verješ. Torej - a nimaš sama šanse enostavno to temo zaklenit in konzervirat pa zdravo?! Daj spremeni ta preblisk v konkretno akcijo. Ni še dolgo, ko so se tu bíle muslimanske bitke, zdaj tole, pa še se bo kaj našlo. :xx!: Dobro znani nestrpnež Bern P.S. Lep dan vsem - vključno z Jehovovimi pričami Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Bajdevej: gospa AAJ, ali je oseba "Cvetka Jagodič", ki je danes najnovejši član foruma Lunin.net, morda kaj v sorodstvu z vami? Takole čisto off record ... ... samo vprašam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Mick, zelo grdo se norčuješ iz poštenih ljudi. Bila sem poročena 50 let, mož je letos umrl. Imam tudi dve hčeri in mislim, da sem s tem odgovorila na tvoje provokativno vprašanje.Ne, ne norčujem se, samo nagajiv sem mal . Kar se tiče Jehovinega prepucavanja s Satanom na račun trpljenja nedolžnih ljudi pa sem res tako pomislil, niti ne vem kako bi naj drugače. Sicer pa nimam nič proti tvoji veri, le mal naivna in vsiljiva se mi zdi. Če pa ste verniki zaradi nje bolj srečni, jo le odobravam, ne vem pa zakaj bi jo moral tudi sprejeti oz. zakaj ne bi vi mogli čisto mirno sprejeti mojega ateizma? Pa da zdaj ne začnem razpredat na 22 straneh zakaj sem ateist..... Kar se tiče dol dajanja pa mi je zdej še manj jasno......a se lahko dol dajete samo zaradi reprodukcije al tudi zaradi užitka? Ali pa Jehova tudi nad uživanjem ljudi v spolnosti ni navdušen? :o|o: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 ... Moji vnuki pa hodijo po naših stopinjah. ...Tole mi najmanj 'disi'.Ubogi vnuki. Vprasanje za vas, gospa Andreja: ali vam na teh zborih povejo oz. vas poucijo o tem, kdaj (v katerih primerih) koga izobcijo in kako ravnajo?Prosim, da mi odgovorite na to, ker ce vi ne reagirate v tejle eni temi, to se ne pomeni, da to ne obstaja in da o tem nihce nicesar ne ve. kako je torej s temi, ki so, kot vi, vkljucili cele svoje familije, vnuke... zdAJ po 10 letih pa ti isti vnuki pisejo zalostne zgodbe po internetnih forumih.Sem brala dolgo eno temo na nekem forumu, se je oni prav tako javljal z imenom in priimkom - in celo s svojo fotko (pa ceprav je tvegal gnev in nagajanje jehovcev, kar je tudi izpriceval sproti, bom poskusala najti link).A o tem noben jehovec nic. Za to ste slepi, torej ne moremo upostevati vasega mnenja, ce vidite samo tisto, kar zelite.Tudi ne morem zapopasti vase vere, ce se, kot vidim, delikatnim temam kar izognete.Menim, da bi bilo prav, da bi se o zivljenju in zivljenjskih okoliscinah in situacijah tudi pogovarjali. Lepo je verjeti v Boga, se lepse pa je verjeti, da je Bog vseokrog nas in da si ni izmislil nekih bedastih sistemckov. Verjamem, da smo ze zelo na koncu, vendar tega ni pogruntala vasa vera.Verjamem tudi, da bomo z dobrim delom in cistim srcem dosegli odresitev. Z zavestnim, nacrtovanim in strateskim vplivanjem na druge (otroci, vnuki), ki sami NE MOREJO IZBIRATI, pa pravzaprav mi izvajamo greh. Prosim, da spregovorite z nami o tem, kar zanima tudi nas, kajti smo vam ze povedali, da prepisanih litanij ne bomo brali - to ni knjiznica, pac pa forum. Ce z vase strani ne bom dobila CLOVESKIH odgovorov (ne papagajskih, ne mehanskih, kot robot), bom dejansko umaknila temo, kot je predlagal Bern. Tu pac lahko imamo vpliv, kaj bomo 'kupovali' in kaj ne. Zaenkrat nas torej niste prepricali, s prepisanimi texti ze ne. Torej - pricakujem OSEBNO mnenje oz. odgovor. Vas/e. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Ups Marsa huda. Sicer pa tudi katolicizem ne daje izbere otrokom. Ko je še dojenček krst, potem pri osmih obhajilo in birma pri 14.letih.Moja starejša ni šla k birmi. Tako se je odločila in sama ne vplivam na njeno odločitev. Če ne bo hodila k verouku pač ne bo...Mlajša je bolj zagreta in trenutno še hodi. Čeprav je bil zadnjič jok in stok pri hiši, ko nisem imela 21oo tolarjev, da bi plačala učbenik.Bo se pater kregal nanjo - potem pa jaz..kakšen pater pa je to, ki kriči na otroke, če nimajo denarja..če nočeš ne rabiš hoditi! In je naredila kompromis - ker tu pač vsi hodijo in noče biti izjema - tistega dne ni šla, jaz sem ji pa napisala LAŽNO opravičilo. Raje imajo torej LAŽ..samo, da dobijo keš..toliko o katolikih Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Ups Marsa huda. ma niti ne tolk huda kot navelicana, ne maram pranja mozganov, tole pa je strategija - ce se bodo namrec spustili na osebni nivo, bojo morali clovesko se pogovarjat, temu pa se ocitno izogibajo...Raje imajo za vsak primer vprasanja podan odgovor v obliki citatov, je moral en krepko se nagarat, da je vse mushterchke za 'pogovor' pripravil. In jaz ne iscem skupine, skupne ideje, jaz se zanimam za CLOVEKA.in tudi tu - hocem govoriti s clovekom, osebo, ki je notri v tem imenu in v teh citatih. In zato bom ravnala tako kot ravnam vedno v teh primerih - ce nekomu stopim nasproti kot clovek, od njega pricakujem isto.Ce pa mi je samo prinesel plakate, pamflete, brez osebne note, pa jih mirne duse vrzem v smeti.No in tako bom ravnala tudi tu, ce se bo izkazalo (v kaj drugega pa mocno dvomim), da gre samo za propagandni material. Ce se bom hotela prikljuciti k stranki, h gibanju, ... kamorkoli, me bo najbrz v koncni fazi tudi kaj zanimalo in v tem primeru se zagotovo ne bom zadovoljila samo z neosebno nezivljenjsko skripto, sestavljeno iz posebej izbranih, namenoma in prikladno okrnjenih citatov.Hotla bom preprosto konkretne odgovore, ne statuta celega s posameznimi suhoparnimi cleni. Ne paragrafov, pac pa cloveska mnenja. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Ampak tole je za nekoga ful težko. Pokazati človeškost. Ker potem si šibak in s kupom bolj ali manj všečnimi lastnostmi. Ja, imaš pa prav. Jaz teh citatov itak ne berem(kot že veš ) in mi tudi dol visi zanje. Da pa skrajnosti niso dobre mi je nehote pokazala babica - strogo verna katoličanka. Ko pa pozabi za hip na boga in se ostalo, plane na dan njena škorpijonska nrav. Ni čudno, da imam takšen ascentent pol še jaz Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Ampak tole je za nekoga ful težko. Pokazati človeškost. Ker potem si šibak in s kupom bolj ali manj všečnimi lastnostmi.Vem samo s tem se je kot gorec vernik najprej soocil.ker najprej si v sebi odkrival vse plasti cloveskosti. Vera pa ni to, da ti nekdo nekaj VCEPI.vera je to, kar sam razvijes in se sam prikljucis na energijo, ki ji recemo tudi Bog. Ja, skrajnosti, v bistvu je zanimivo, ko pogledamo sirse, kateri posamezniki, kaksni ljudje... se odlocijo za jehovce... Smo videli tudi tu, da so med njimi ex goreci komunisti, ex goreci katolicani.... in zdaj so pa tu. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 V kraju, kjer sem prej živela, je bil en mlad fleten župnik. Pravi dec, visok 193 cm in lep kot Apolon. Pa ni dolgo župnikoval, ker je ena ful zagreta "vernica" ob petkih in svetkih hodila k "molitvi". No, pa je skliznu. Župnik in strastna "vernica" danes imata dva otroka in živita čisto navadno človeško življenje. On je baje kot človek še boljši kot je bil prej. In čudovit oče svojima otrokoma in vsi tisti, ki ga poznajo odobravajo njegovo življenje. Razen bogaboječih starih mamc, ki žugajo in grozijo s svetopisemskimi citati. Mah, brezveze je vse to natolcevanje o tem, kaj se sme in česa ne... :xx!: Sicer pa kaj koga briga, kam bo šla moja duša.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Ja, kar nekaj je tega. Tudi neka moja daljna sorodnika sta hotela biti župnika. Pa se je prvi na NOvi maši doživljenjsko zaljubil...drugi pa je imel malenkost več sreče - mislim, da je župnikoval dobro leto. Oba poročena in očeta otrok zdaj. Na veliko grozo moje babice in njej podobnih Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Če smo družina, še ne pomeni, da imamo med sabo spolne odnose. Mi nismo obrabljena družina, kamor sodiš ti, in tvoji defektni družinski člani.oprosti andreja, ampak od kje ti pravica da njegove družinske člane tako imenjueš? jih poznaš? se naj ne bi do drugih tako obnašala kot želiš da se drugi do tebe? Se pravi da če že on žali tvojo družino... ti še vedno ni treba žaliti njegove. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Pa res! tega sploh videla nisem... A to je po bozje?No saj pol pa itak kar pustimo tole temo, namesto reklame, ki so jo zastavili, se bodo predstavili drugace.me zanima, kolk jih bodo pridobil na racun tele propagandice tukaj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Marsa . Dvomim, da bo kaj pomagalo, ker sem ji jaz, pa tudi marsikdo drug ze rekli, da naj neha s citiranjem in naj sama kej pove, odgovori. Isto je z neko drugo tukaj, ki je pa katolicarka. Izogne se vsem neprijetnostim in tumba svoje dalje. Tako, da po moje ne bo nobenega haska. Sicer naj ve, da njenim tekstom nismo nasedli, torej, da ni dosegla svojega. Se zmeraj se mi zdi pa tale http://www.izobceni.streznik.org/ zelo zanimiva. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Pujsa bi rekla 'A TE PRLEPM' In jest bi odgovoru 'SUPER ATTACK' Pol bise pa oba režala in se do nezavesti http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 tvoji defektni družinski člani.Kolikor vem, se ne poznava, od kje ti informacije kakšna sem? Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Se pravi da če že on žali tvojo družino... ti še vedno ni treba žaliti njegove.Tko pa da mal razložim, čeprav mislim da so nekateri 'skužili', ampak JP očitno niso: JAZ SEM ŽALIL JP IN TO ZATO, KER SO ONI ŽALILI IN TO ZELO MENE, ker pa vidim, da je Jagodicha prov orng JP in sam neki citira nč pa ne pove kaj ona misli sem pač tako napisal sej pol se postavlja v položaj da je ona kot vse ONI JP; če bi vsaj enkrat napisala kaj misli ona in kako ona to doživlja oz. misli o tem in tem, in bi verjetno lahko razbral, da njej tako paše, ne pa DA MNORA tako pasati tudi vsem okoli nje, verjetno nje osebno nebi žalil, če je to njeno prepričanje P.S.Sicer se pa ob tem zelo zabavam, mi vsaj dajejo take stvari vedeti, da sem na višji duhovi stopnji in pameti, kot oni in predvsem, da realno gledam na life in se znam temu primerno 'obnesti' v preživetju in uživanju kar mi to življenje ponuja http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Pa kva to mamco sploh resno jemljete..... :xx!: Ona je pač ena izmed tistih, ki opljuvajo vse okrog sebe samo zato, da bi sama bila boljša. Bemu, nosilka partizaneske spomenice..... :xx!: Danes pa izigrava neko svetnico :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Pa kva to mamco sploh resno jemljete..... :xx!: Sej od zdej se samo še zabavam(o) http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Saj je ne jemljem resno, pa tudi po njej ne sodim vseh JP, mogoče je pa kdo med njimi čisto v redu, da ima resnično rad ljudi, jo pa vprašam, če že razglablja o meni, od kje se poznava ... Sicer se mi pa smili, ker s takšnim gnevom v sebi zagotovo ni najbolj srečna . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Kak veš, da je nosilka partizanske spomenice? A je to zapisala kje..kaj pa ne berem vsega..viš Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 ja, nosilka partizanske spomenice je. Se je celo utegnila pohvalit s tem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Bemu, nosilka partizaneske spomenice....me prav zanima koliko jih je pobila ali pa za koliko smrti je odgovorna. :xx!: Tole ni bilo na mestu. Sorry.Si mi kul..ampak tole... Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Se strinjam. :xx!: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Eh Michelle, tudi meni ni kul sam pomen teh besed...vendar, če nekdo tako ogorčeno pljuva po vseh ostalih za male grehe in nikoli, ampak res nikoli ne odgovori na zastavljena vprašanja, žali druge itd. itd, potem bi v prvi vrsti moral odgovarjati (ali zagovarjati) tudi svoja dejanja.Vsi smo lahko kritični do drugih, pred svojim pragom pa takšni ljudje ne znajo ali celo nočejo pometati. In to, da je bila nosilka partizanske spomenice, bi ji moralo dati razlog za več modrosti in za več človečnosti. Ob vsem tem kar tu gor počne pa tudi podatek o njenih titulah izgubi vso vrednost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts