Andreja Anda Jagodič 21. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2004 Oblikovala sama, podlaga pa je Biblija in Stražni stolp. Citatov pa iz Biblije nikdar ne zmanjka. Tam jih je vedno dovolj, tudi če jih po dvakrat slišiš. Nikoli preveč, tako vsaj pravijo.Lep pozdrav »Vi ste moje priče,«+ govori Jehova, »moj služabnik, ki sem ga izbral,+ da bi me spoznali+ in verovali vame+ ter razumeli, da sem jaz vedno enak.+ Pred menoj ni bil ustvarjen noben Bog+ in tudi za menoj ne bo nobenega.+ Jaz, jaz sem Jehova,+ razen mene ni rešitelja.« (Iz 43,10-11) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 pripeljala dva nova člana, ki sem ju pridobila prav na tem forumu.Toliko za informacijo.repete:'prav tu pridobila ' se pravi,da si na forumu,da pridobiš nove člane.Cccccc... virtualnost informatike prišla tudi v vaše vrste. Pa namest na vrata, na klik http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 kakorkol boš obračala neboš prav obrnila.Shit, ne maram bit nemocna... :o|o: Se pravi - nimam sans?Ce zaklenem, shtala, ce ne zaklenem, se vecja shtala? Joj, kaj se morjo vtikat, zakaj ni sam 'lupckov' pa 'mojih prihodnosti'... grem gledat' seks v mestu' http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja Anda Jagodič 21. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2004 Diaspora, Biblija ni izmišljotina. Preveč dobro je napisana, da bi lahko bila izmišljotina. Avtor Biblije je Bog. zapisovali pa so jo ljudje, ki so bili navdihnjeni od Boga. Imam en predlog. Vse vas vabim k sebi domov na kosilo! Vsi, ki sodelujete v teh razpravah. pa se bomo ob dobri jedači in kapljici v živo pogovarjali. »Vi ste moje priče,«+ govori Jehova, »moj služabnik, ki sem ga izbral,+ da bi me spoznali+ in verovali vame+ ter razumeli, da sem jaz vedno enak.+ Pred menoj ni bil ustvarjen noben Bog+ in tudi za menoj ne bo nobenega.+ Jaz, jaz sem Jehova,+ razen mene ni rešitelja.« (Iz 43,10-11) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja Anda Jagodič 21. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2004 To je pa skrivnost. Če povem samo to, da sem bila 5 let Titova osebna kuharica,...Pol ne morem slabo kuhati,a ne. Vsiradi jedo pri meni. Vljudno vabljeni. Diaspora, morda še prideš ti v našo Kraljestveno dvorano. Mimogrede, kateri veri pripadaš? »Vi ste moje priče,«+ govori Jehova, »moj služabnik, ki sem ga izbral,+ da bi me spoznali+ in verovali vame+ ter razumeli, da sem jaz vedno enak.+ Pred menoj ni bil ustvarjen noben Bog+ in tudi za menoj ne bo nobenega.+ Jaz, jaz sem Jehova,+ razen mene ni rešitelja.« (Iz 43,10-11) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja Anda Jagodič 21. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2004 Diaspora, zate bom naredila vegetarijansko kosilo. Imam krasne vegetarijanske recepte. Sploh ni blema. Za vse vrste vegetarijancev. Moja vnukinja je tudi vegetarijanka. zato poznam vse to. »Vi ste moje priče,«+ govori Jehova, »moj služabnik, ki sem ga izbral,+ da bi me spoznali+ in verovali vame+ ter razumeli, da sem jaz vedno enak.+ Pred menoj ni bil ustvarjen noben Bog+ in tudi za menoj ne bo nobenega.+ Jaz, jaz sem Jehova,+ razen mene ni rešitelja.« (Iz 43,10-11) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Imam en predlog. Vse vas vabim k sebi domov na kosilo! Vsi, ki sodelujete v teh razpravah. pa se bomo ob dobri jedači in kapljici v živo pogovarjali. http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Nekdo krade nicke in piše takšne grdobije.Marsa, vprašaj tvojega, če je to res mogoče. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 ...Nikogar nočem spreobrniti, hočem le, da se seznanite z jehovovimi pričami. Lahko pa ponosno povem, da sem v kraljestveno dvorano pripeljala dva nova člana, ki sem ju pridobila prav na tem forumu.Toliko za informacijo.... Čestitam, gospa, za dva nova člana. Resnici na ljubo ob tolikem nasprotovanju, ki ste ga bila deležna ne tem forumu (verjetno tudi na tistem drugem, kjer so vas celo oškodovali, ko so kletvice polagali v vaša usta!), verjetno niste mogli pričakovati kaj boljšega rezultata kot to. Torej ste s pojavljanjem tu uspeh že dosegla. 1:0. To, da "hočete le, da se seznanimo z jehovovimi pričami", je prav zanimiva svinjarija z vaše strani. V današnjem svetu temu rečemo "spam", kar se najlaže vidi po reklamah, ki jih dnevno dobivamo po mailu, pa tudi v poštni predalček doma (nekateri se proti temu borijo z nalepkami, ljubljanski bloki pa imajo zraven poštnih kaseljcev že kar velike koše za papir). Kar pomeni, da če nekdo od članov tega foruma prodaja čistilo za straniščne ščetke, ravno tako lahko objavi cel manifest o tem, kako je to v redu. Ampak tu gre še za bistveno razliko. Po principu "Apel podobo na ogled postavi" pač - če nekaj prodajaš, česar ljudje še ne poznajo, potem še hajd gre. Jehovove priče pa dobro poznamo, saj vas ni mogoče zgrešiti. V vsaki vasi vedo za vas pa za Stražni stolp tudi pa za vaše prijazno lezenje pod kožo (vsiljevanje) tudi. Nič novega torej. Zakaj torej reklama? Ergo - forum Lunin.neta ni nič drugega kot nova fora, kako posiliti v glavo toliko več ljudi, še posebej zato, ker je na drugih forumih bolj malo ljudi (ne na vseh, seveda), na tem pa razmeroma veliko, kar pomeni, da je dober, kvaliteten, priljubljen in frekventen. Kako lepa tarča! "Aha, na tem pa še nismo bili!" bi se lahko slišalo na nekem sestanku pri vas, kjer se delijo nove zadožitve. "Moramo iti v korak s časom! Internet je poguba, greh, ampak mi moramo spoznati sovragovo strategijo in orožje, da se lahko borimo in zmagamo v tej pomembni bitki tralala tralala itd."Torej - bila ste tu, predstavila ste nam Jehovove priče. 2:0 Z veliko strpnosti seveda, sodeč po nekaterih postih TUKAJ in ne drugje. 3:0 (Tu vam nihče ni mogel podtakniti izjave. - Kao da je to v drugih forumih bolj mogoče.) Na tem forumu ste opazili tudi zanimive primerke kot na primer Lucifer pa Aakhut, Mick, Bern, TripleX in tako dalje - če ste seveda pokukali tudi kam drugam, ne le v to temo (v kar pa spričo vabljivih možnostih interneta - sladkost "spoznavanja sovražnika"! - niti najmanj ne dvomim). Vsakdo tu je pomemben člen s svojo neizborjeno, ampak nekako spontano privzeto vlogo, ki lepo dopolnjuje mozaik, ki sestavlja LNF. Ne glede na to, da gremo občasno komu na živce, pa tako spontanega in vsesplošnega zavračanja kot v vašem primeru ni bil deležen nobeden od omenjenih. Kar pomeni, da preprosto ne sodite sem. 4:0 Glede na to, da se vam v bran "višje misije" razmeroma nemudoma pridružila velecenjena hči Cvetka (kar niti ni čudno, glede na to, da po domovih vedno težite v paru) in da se zadeva še vedno ne obrača tako dobro, kot ste modra mislila (SAMO DVA PRISTOPNIKA! - na sestanku bo to prava nezaupnica), je pričakovati, da vas bo kmalu delegiranih v internetni boj še nekaj. 5:0 Bodi mi spričo vaših manifestov tukaj oproščeno, da sem bil dolg. Lahko pa verjamete, da teh citatov nisem od nikoder prepisal, ampak "da so moji"! Bog mi je priča - vaš in moj. ==> Nekako pet tehtnih razlogov sem našel, kar je po moji lastni presoji čisto zadosti, da vam lahko predlagam, da se s tega foruma mirno odstranite in nas pustite ubadati se s Čvekarijami, "globokimi" mislimi o politiki in osebnostnem razvoju, kvaziraziskavami na astrološkem področju, pa še Zlato ribico imamo pa Tortožerke in tako naprej. In čisto lepo nam je bilo. Osebno si želim, da bi nam bilo še naprej. Skratka, gospa, ni lepo, da ste bili z nami, je pa za nas na nek način koristno. Tudi za tisti dve osebi, ki sta pristopili; ne dvomim v to. Recite nam torej ADIJO, pa bo vse v redu. (Tudi če greste potihem, ne bomo zamerili. Obljubim.) In še notica Marsi: ne vem sicer, ali imaš podatke o tejle gospe AAJ (ali njeni velecenjeni hčeri Cvetki), da bi lahko napravila sinastrijo, mislim pa, da bo dilema "zapreti ali ne zapreti - to je zdaj vprašanje" kmalu odveč. Toliko za informacijo, anede gospa? Lep pozdrav vsem! Znani verski nestrpnež Bern Jurečič, Srednjevaška 79, Lavrica, p. Škofljica, med drugim astrolog ("pokrižam se trikrat - iiiššš! ") pa še kaj. (Nisem nosilec partizanske spomenice! - Osebni podatki v uredništvu.) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Moram opozoriti vse tiste,ki berete komentarje na neregistriranih forumih, da niso vsi moji! Tisti zgoraj s kletvicami ni moj! Nekdo krade nicke in piše takšne grdobije. In še veliko podobnih packarij so pisali zlobni ljudje, od katerih se ograjujem in z njimi ne želim imeti nobenega opravka. Pravkar sem se vrnila s shoda, ki smo ga imeli v Kraljestveni dvorani in sem opozorila vse prisotne, kaj se dogaja na netu. Tudi na krajo nickov in pisanje pod tujim imenom. Verodostojni so samo komentarji na registriranih forumih. Hvala za razumevanje.start offtopicvse se da videt če je kdo drug pisal pod drugim nickom... zato pa so admini... kontaktirat pa bo že vedel a je prišlo do zlorabe al ne... če pa slučajno uporabljate cybercaffeje pol pa je verjetno vaša malomarnost, da se morda niste odlogirali, ali preverili če browser nastavljen tako da si zapomni passworde... tolk od mene... end offtopic Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Jaz bi pa prav rad, ce mi posljete nekoga od Jehovih pric k meni, ker s tistim ko se je lani oglasil, nisva uspela dokoncati zanimivega pogovora. Torej.. obstaja mogoce kdo na dolenjskem.. ki bi mi razlozil bistvo tega.. Vsi bi oznanjali.. pa nihce mi ne uspe oznanit, ko postavim voprasanja. IN to niso provokotaivna vprasanja.. kdo je ustvaril boga in podobno.. ampak cist zivljenjska vprasanja. Torej.. ce zelite oznanjat.. ste vabljeni k meni.. vas bom tudi pogostil.. in to je resno povabilo. Hvala! *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja Anda Jagodič 22. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2004 Tjazy, prosim vas, da mi posljete mail na naslov:andreja_anda@hotmail.com in mi preko maila sporocite vaš cenjeni naslov in bom takoj poslala kakšno čudovito osebo k vam. Hvala za izkazano zaupanje. S soštovanjem, »Vi ste moje priče,«+ govori Jehova, »moj služabnik, ki sem ga izbral,+ da bi me spoznali+ in verovali vame+ ter razumeli, da sem jaz vedno enak.+ Pred menoj ni bil ustvarjen noben Bog+ in tudi za menoj ne bo nobenega.+ Jaz, jaz sem Jehova,+ razen mene ni rešitelja.« (Iz 43,10-11) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja Anda Jagodič 22. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2004 Kar se pa tiče ostalih pa naj povem tole:Če komu kaj ne paše, naj se sam pobere iz tega foruma! To temo sem odprla samo jaz in je namenjena razpravi o Jehovovih pričah. Če pa komu gredo Jehovove priče na živce, pa naj ne bere postov povezanih s to temo!Vsekakor pa je internet koristno sredstvo za pridobivanje novih vernikov. Toliko za informacijo! »Vi ste moje priče,«+ govori Jehova, »moj služabnik, ki sem ga izbral,+ da bi me spoznali+ in verovali vame+ ter razumeli, da sem jaz vedno enak.+ Pred menoj ni bil ustvarjen noben Bog+ in tudi za menoj ne bo nobenega.+ Jaz, jaz sem Jehova,+ razen mene ni rešitelja.« (Iz 43,10-11) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Če komu kaj ne paše, naj se sam pobere iz tega foruma! To temo sem odprla samo jaz in je namenjena razpravi o Jehovovih pričah. Če pa komu gredo Jehovove priče na živce, pa naj ne bere postov povezanih s to temo!A razprava ne sme vsebovat misli, da nam npr. greste na živce al pa izražanj nasprotno oz. drugače mislečih? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Torej.. ce zelite oznanjat.. ste vabljeni k meni.. vas bom tudi pogostil.. in to je resno povabilo. Hvala! Tole bi bilo pa najbrž nadvse zabavno videt Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Nekdo krade nicke in piše takšne grdobije.Marsa, vprašaj tvojega, če je to res mogoče. Ja, to je mogoce in na to sem opozorila ze sama, preden je Andreja Anda to napisala.To pa tu seveda NI mozno. Tukaj mora svojo registracijo vsakdo potrditi. Ja, sem opazila, da tokrat pa je res Andreja Anda se potrudila sama napisat, pa ceprav ni mogla brez oslanjanja na citate. To, da sta se vclanila dva bralca LNF, v bistvu se nic ne pomeni - LN bere mesecno kakih 50.000 -razlicnega!- folka.In v taki skupini se seveda najde kar vse, po mojem.Kaze pa na namen objav, v kar pa itak nismo imeli pomislekov. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Jaz bi pa prav rad, ce mi posljete nekoga od Jehovih pric k meni, ker s tistim ko se je lani oglasil, nisva uspela dokoncati zanimivega pogovora. Torej.. obstaja mogoce kdo na dolenjskem.. ki bi mi razlozil bistvo tega.. Vsi bi oznanjali.. pa nihce mi ne uspe oznanit, ko postavim voprasanja. IN to niso provokotaivna vprasanja.. kdo je ustvaril boga in podobno.. ampak cist zivljenjska vprasanja. Torej.. ce zelite oznanjat.. ste vabljeni k meni.. vas bom tudi pogostil.. in to je resno povabilo. Hvala! bi bla rada muha, ob temle prepričevanju http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Ein Mensch......Ein Folk...........Ein Furer........... zieg JP :o|o: http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Tjazy, prosim vas, da mi posljete mail na naslov:andreja_anda@hotmail.com in mi preko maila sporocite vaš cenjeni naslov in bom takoj poslala kakšno čudovito osebo k vam. Hvala za izkazano zaupanje. S soštovanjem, Ok.. ampak tistemu, ki bo prisel, povej, da ne potrebuje s seboj nic drugega kot sebe.. V redu? Ce mi posljes kaksno lusno predsatvnico.. potem niti obleke ne potrebuje. Tako bo se najbolj ziher, da ne bojo kje skriti kaksni plonk cegelci. Lani se je nekdo oglasil z 2000 in se vec let staro strohnelo bukvo.. in vecino casa sva porabila za to, da sva se komaj zmenila, da je to bukvo pospravil nazaj v torbo.. kjer ne bos verjela.. je imel se nekaj bukv.. ampak niso bile toliko stare.. zato se ni bilo prevec zanasati na njih. Ni jih mogel izkoristit za svoj pohlep. Karkoli sem ga vprasal, je zacel listati in mi brati citate.. Si lahko to predstvaljas.. Taksne ne-iteligence se nisem srecal. Nikar mi ne posljite se enega podobnega.. Prosim, ce lahko prej to uredimo, da ne bo spet minila ena ura.. predno pospravi bukvo.. ker torkat v hiso spustim samo njega ali njo.. in nobenih bukev.. Lahko bukve pusti tudi pred vrati... tako bo naredil veliko korist. V bistvu bo osrecil neko zivo bitje. To pa je dobro.. a ne? Namrec.. pri nas zivi en kuza.. ki ga klicemo Runo.. in garantiram ti, da bo zelo srecen, ce mu vas predsatvnik naredi taksno veselje. Naj ima tudi kuza nekaj od Jehovih pric. Jahve bi se sigurno veselil s kuzkom. Vse je iz istega vira.. a ne? Tko mi je vas predstavnik razlozil.. in v tem sva se strinjala... Tkole bom malo pokomentiral tale zanimiv citat.. Vi ste moje priče, govori Jehova, Kdo vi? Vi ki berete knjigo? Kolikor je meni znano, so ze vse price mrtve.. torej se nikar ne imejte za price. Mogoce so pa takrat res obstajale.. Kdo bi vedel?! in moji služabniki, ki sem jih izvolil, Slizabniki? Sluzabnike se izvoli? To pa je nekaj novega.. Torej imas cast da si lahko sluzabnik? Noo.. da je pred 2000 leti ali koliki.. to uspel prepricat ljudi.. bi nekako ze razumel.. ampak da je pa danes se kdo, ki se mu to zdi zanimivo.. No ja.. da spoznate in mi verjamete,da uvidite, da sem to jaz! O kako lepo.. Spoznati, da sem to jaz! To smo vsi ze storili.. A ves, da sem spoznal ,da sem to jaz.. in tudi to, da si ti jaz. in da sim jaz ti.. in da smo vsi jaz.. in nihce jaz.. In kaj zdaj? Pred menoj ni bil noben bog upodobljenin za menoj ne bo nobeden. To pa drzi... in hkrati ne drzi.. Bog kot si ga vi predstavljate res nikoli ni bil upodobljen in nikoli ne bo upodobljen.. Bog, ki ga je clovek naredil, po svoji podobi.. ne bo nikoli spremenjen v meso in kri... za vedno bo ostal le iluzija.. le sredstvo za izkoriscanje, le tolazba za svojo bedo.. Bog.. ki je preprosto zivljenje.. ker druge primerjave ne poznam.. pa je vseskozi upodobljen.. A obstaja kaj drugega kot Bog? Je se kje kaj druegga kot zivljenje? In cemu polemika? Kje najdete razlike, da ste si ustvarili halucinacije, da je potrebno siriti te filozofije. A ves kaj je pa najbolj smesno.. ?! Da tvoj EGO, ki ni vec iskren.. ki je ponizni EGO.. ki je hinavski.. ki je pohlepni.. zdaj halucinira v to smer.. da si tko zelo uboga,.. ker se toliko zrtvujes.. ker sprejmes toliko nespostovanja.. in toliko obsodb... vse za dobro clovestva in dobro iluzije. Poglej.. 300.000 religij in sekt je na svetu.. in vsak halucinira, da je njegova prava.. in vseh 299.999 napacnih?! A ti ne disi to malo po dusevni motnji? Takoj sem za kompromis.. da se priznajo vse.. ceprav je itak logicno, da so vse dogme brez pomenske.. ampak le pripomocki.. Ze nekoga dobri.. za drugega brezpomenski.. so le metode.. pripomocek.. ki peljejo k istemu cilju.. samo vse bi se morale zavedat, da je zelo zelo idiotsko siriti neko sekto.. ali klub.. ali religijo.. je cist vseeno kako se imenuje. Kdor jo pogresa jo bo SAM nasel.. Ampak razumem vas.. clovek ki je v nekaj preprican, bo dal tudi svoje zivljenje za tisto.. in tega se ne da kar tako preseci.. Ljudje se celo locijo, kadar jim partner zrusi prepricanje. Si lahko to predstavljas? Recimo nekdo misli, da je njegov partner suzenj.. in da bo ga bo vecno lahko posedoval.. potem pa tisti gre drugam.. pa mogoce le za trenutek.. pac ze ima svoje razloge.. najvecji razlog je pa ta,. da je posedovan.. in tukaj je konec ljubezni.. Isto je pri vas.. tako zelo ljubeci in oh in sploh ljudje.. in ko vas kdo malo popraska po prepricanjih.. ni nic ljubezni vec nikjer.. Ostane samo resnicnost.. in to je EGO. Ker ljubezni na tak nacin nikoli ne boste nasli.. najdete lahko samo navezanost, posedovalnost in pogodbe s hudicem v sebi.. ,. ki pazi na vase rane.. ce ste uspeli to razumeti??! (ni dobesedno) *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Tjazy, če se boš takole obnašam, dvomim da bo kaj z obiskom Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Kar se pa tiče ostalih pa naj povem tole:Če komu kaj ne paše, naj se sam pobere iz tega foruma! To temo sem odprla samo jaz in je namenjena razpravi o Jehovovih pričah. Če pa komu gredo Jehovove priče na živce, pa naj ne bere postov povezanih s to temo!Vsekakor pa je internet koristno sredstvo za pridobivanje novih vernikov. Toliko za informacijo!O pajade!!!!!! (*Hm - po nesreci se mi je 'izgubila' cela tale stran, citirala sem Staneta in postnila in ne opazila, da je pravzaprav se za celo stran kiomentarjev, ko sem opazila zdajle bernovega, sem mislila, da ste zdaj vmes tolk napisali, zdaj pa vidim, da je to bilo ze prej). To temo ste odprli samo vi, Andreja, samo jaz pa tu povem, kdo se bo pobral s foruma (in pa seveda posamezni forumovci sami), kot tudi, kaj se bo tu dogajalo. To je propaganda, kot je povedal ze bern in samo zaradi sirine duha in dojemljivosti LN in LNF to se tukaj stoji. Morda pa kmalu vec ne bo. Toliko za informacijo. Tu pridobljeni verniki?Ja, Google ob vsaki precej aktivni temi, vsebini... takoj nudi LN (kateregakoli od njegovih portalov), ker deluje po sistemu, da pokaze na vrh najveckrat obiskane, ki imajo pa pac tudi te teme, morda samo v obliki notice na kakem forumu. Prav tako deluje tudi najdi.si.tako ni nic nenavadnega, ce kdo najde tole prav tu. Tisti, katere pa je tale vasa reklama prepricala, pa naj izvolijo - ker tocno tja potem tudi pasejo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Kar se pa tiče ostalih pa naj povem tole:Če komu kaj ne paše, naj se sam pobere iz tega foruma! To temo sem odprla samo jaz in je namenjena razpravi o Jehovovih pričah. Če pa komu gredo Jehovove priče na živce, pa naj ne bere postov povezanih s to temo!Vsekakor pa je internet koristno sredstvo za pridobivanje novih vernikov. Toliko za informacijo!O pajade!!!!!! Pismu Marsa, mi je všeč tvoja toleranca, pravičnost, pa tudi avtoriteta po potrebi Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Hvala ti, ker opazis te stvari vecplastne in jih tudi razumes tako. Hvala tudi vsem ostalim sodelujocim, ki mi 'pomagate' krmariti tole temo, se sproti odlocati, morebiti kaksno odlocitev tudi spremeniti, kajti kot je nekoc nekje dejal Tjazy - kao, za Kristusa, ciao, kar je rekel, je rekel, ne mroe si vec premisliti - ali nekaj takega, da on (Tjazy) pa je clovek, ki se pac sproti uci in nic ni zabetonirano in pac on si pa lahko tudi premisli, se cesa novega sproti nauci in tko (*prosto po T., seveda ). No in tako delujem tudi jaz - resda gre za forum in zakaj pa zdaj ravno jehovci se ne bi mogli tule izprsavati, recimo, saj cesa vsega nimamo, recimo...A po drugi strani pa ne bi rada jaz garala, da bi potem nekdo na mojem psenicnem polju prodajal svojo koruzo.ne glede na to, ali je slednja gnila ali mlecna, sladka.To me v bistvu potem v koncni fazi ne zanima, ce zacnem gledati tako - namrec trgovsko in vse tole.Zaenkrat se skusam gledat kot clovek, pa kot urednik... ker zanimivo - tale tema je meni med najbolj nepomembnimi, jasno, in prav tu sem tolk blazno gobcna.Predvsem zato, ker, kot sem ze rekla, ne maram na tem prostoru prodajanja, ce se sami ne prodajamo, ce pa ze bi kdorkoli nase izvajanje vzel kot prodajanje, pa to seveda vsekakor pocnemo precej bolj diskretno in elegantno, predvsem pa mi tu stojimo - nikamor ne hodimo prodajat svojega prepricanja - kaj sele vere. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Tjazy, če se boš takole obnašam, dvomim da bo kaj z obiskom Janja.. nisi vec huda name?? Upam, da jih tole ne bo odvrnilo.. Prav lepo bi bilo malo poklepetati.. *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Nikoli nisem bila huda, samo ni mi pa všeč, če nekdo zame "bolje ve" kaj mislim in čutim kot jaz... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts