Skoči na vsebino

Ali so vas že obiskale Jehovove priče?

Recommended Posts

.... xscratchx... rada imam 'obratno' pogledat zadeve (cudno, pa nimam nikjer v liniji karte obeseni, pa sploh v tarotu prav nic 'ribjega' momenta) - namrec, Andreja, seveda, dbest, plosk plosk, dva ste le spedenali ob toliksnem matranju in angaziranju.....

:vragec: a, hehe, ne morete pa vedeti, koliko pa jih niste pridobili oz. kako stevilne pa ste pravzaprav odvrnili, kajti na takem plejsu, kot je LN, neverjetno pravzaprav, da ste ujeli samo dva. :D

Torej, kaj blazno tele ribce na LNF le ne prijemljejo. x:o)x

xDDx x8Dx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 580
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Marsa, a ti res verjameš?

A te ni škoda za take teme?

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Kaksno je torej razmerje?

2 na 5000 prebranih... x:Dx x:Dx x:Dx

Drzte se! :sori: xupx xokx

x:o)x x:Dx x:o)x x:Dx x:o)x x:Dx x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

, kajti kot je nekoc nekje dejal Tjazy - kao, za Kristusa, ciao, kar je rekel, je rekel, ne mroe si vec premisliti - ali nekaj takega, da on (Tjazy) pa je clovek, ki se pac sproti uci in nic ni zabetonirano in pac on si pa lahko tudi premisli, se cesa novega sproti nauci in tko (*prosto po T., seveda :)).

Rekel sem, da je svetnik lahko samo mrtev, ker samo mrtvega se da izkoriscati. Zato se lahko JP obesajo na Jahveja.. ker je mrtev.. katoliki na Jezusa.. Budisti na Budu.. itd..

Sej ti ljudje so vsega spostovanja vredni.. samo nic kej religiozno ni izkoriscati nekoga za svoj pohlep.. za svoj EGO!

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Marsa, a ti res verjameš?

A te ni škoda za take teme?

Ne razumem, kaj ima to zveze...

Cemu verjamem in kaj?

Skoda za take teme, a ne, mar bi sla rajs razlagat komu 10x prezveceni saturn tam nekje, ki smo ze 5000x govorili, pa niti pogledat ni sel nihce.

Picasso

Da verjameš, v vse kar je napisanega. Tudi če sta 2 pa so what, bi se pa kje drugje srečala s tem, če jima je namenjeno.

Se mi je zdelo, da si nekako **jezna** ....če pa nisi, sorry si narobe razlagam.

Moj namen je bil, da itaq vsak razmišlja po svoji zdravi presoji in ne naseda vsemu tukaj napisanemu. Samo toliko.

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Cosma, sploh nisem jezna, zakaj le, briga me za tole temo, kar pa se ne pomeni, da ne uzivam pravzaprav v nekem aspektu tega... se pac ucim, tega se nisem obdelala. S tem se preprosto se nisem ukvarjala...

Mi je kul, ker potrjuje, da lahko s hipnim prebliskom uocim vse, kar je potrebnega in torej kaj dogaja...

In je zdaj tu pred mano pac nekaksna studijica tega.

Saj, zakaj pa ne - pac se predstavi, zakaj bi si jaz prizadevala, da ne bodo nikogar pridobili - one, ki jih bodo, bi jih itak, kajti tako grejo te stvari.

Recimo pa da me samo nekdo preizkusa... da si je vse skupaj nekdo izmislil, da je to izkljucno samo neka imaginarna tocka gledanja kakega psiholoskega raziskovalca in konec koncev 'preverjanje' demokraticnosti teh in onih sredin, forumov, skupnosti....

Pac, skusam imeti vse oci odprte vedno - tudi tistega na celu in tiste zadaj in na strani.

Ja, to je pa tako imenovano 'ribje oko'. Hvalabogu, da ga imam.

Picasso

Ja, to je pa tako imenovano 'ribje oko'. Hvalabogu, da ga imam.

:palec:

Vem!

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Če vas že toliko zanima,...2 ssem pridobila od tistih, ki se oglašajo na to temo, ki sem jo sama odprla...Ostalih niti ne štejem. Odkrar se ljudje o Jehovovih pričah seznanjajo prkeo medija, imam vsak dan najmanj 10 mailov in preko 20 telefonskih klicev, ker si ljudje želijo včlaniti med Jehovove priče. Če ne verjamete, pa pridite pogledati v našo Kraljestveno dvorano, pa boste videli.

LP

»Vi ste moje priče,«+ govori Jehova, »moj služabnik, ki sem ga izbral,+ da bi me spoznali+ in verovali vame+ ter razumeli, da sem jaz vedno enak.+ Pred menoj ni bil ustvarjen noben Bog+ in tudi za menoj ne bo nobenega.+ Jaz, jaz sem Jehova,+ razen mene ni rešitelja.« (Iz 43,10-11)

Če ne verjamete, pa pridite pogledati v našo Kraljestveno dvorano, pa boste videli.

:vragec:

dobra finta :palec: x:px

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Ja, glih sem hotla rect - to je teh vseh xx x 100 nejevernezev, ki se pridejo prepricevat.

Picasso

Če vas že toliko zanima,...2 ssem pridobila od tistih, ki se oglašajo na to temo, ki sem jo sama odprla...Ostalih niti ne štejem. Odkrar se ljudje o Jehovovih pričah seznanjajo prkeo medija, imam vsak dan najmanj 10 mailov in preko 20 telefonskih klicev, ker si ljudje želijo včlaniti med Jehovove priče. Če ne verjamete, pa pridite pogledati v našo Kraljestveno dvorano, pa boste videli.

LP

Joj, kak fajn za vas. x^x x:)x :palec:

Ne morm pomagat, sm pa pomislil, da to verjetn pridejo uni, k slišijo govorice, da je pri JP "grupni" del seans, pol pa razočarani odidejo. :vragec: x:px x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Vera v te obljube ni lahkovernost. ‚Vera je iz slišanega oznanila.‘ Modrost Božje Besede postane očitna s preučevanjem te Besede in vera raste. (Rimljanom 10:17; Hebrejcem 11:1)

Arheologija zelo potrjuje biblijsko zgodovinsko točnost. Prava znanost se sklada z Biblijo. Naslednja dejstva so bila v Bibliji zapisana že davno prej, preden so jih odkrili svetni učenjaki: zaporedje faz, v katerih je zemlja nastajala, da je zemlja okrogla, da prosto lebdi v vesolju in da se ptice selijo. (1. Mojzesova, 1. poglavje; Izaija 40:22; Job 26:7; Jeremija 8:7)

Navdihnjenost Biblije dokazujejo izpolnjene prerokbe. Daniel je vnaprej napovedal vzpon in padec svetovnih sil, pa tudi to, kdaj se bo pojavil Mesija in kdaj ga bodo usmrtili. (Daniel, poglavji 2, 8; 9:24–27) Danes se izpolnjujejo še druge prerokbe, ki ta čas zaznamujejo kot ‚zadnje dni‘. (2. Timoteju 3:1–5; Matevž, 24. poglavje) Takšne predvednosti človek ni sposoben. (Izaija 41:23) Več informacij lahko najdete v knjigah Biblija – Božja beseda ali človeška? in Ali obstaja Stvarnik, ki mu je mar za vas?, ki ju je izdala Watchtower Bible and Tract Society.

»Vi ste moje priče,«+ govori Jehova, »moj služabnik, ki sem ga izbral,+ da bi me spoznali+ in verovali vame+ ter razumeli, da sem jaz vedno enak.+ Pred menoj ni bil ustvarjen noben Bog+ in tudi za menoj ne bo nobenega.+ Jaz, jaz sem Jehova,+ razen mene ni rešitelja.« (Iz 43,10-11)

Matr ne zna odnehat. Sm reku de se futra s tem, če je ne marajo.

Tuki bo treba trmo pa zadrtost posebi zakopat, ko bo čas pršu.

:vragec:

Ja, Kozorogova ali Skorpijonova trma tole? x:px x;)x

Pa nekdo je napisal - ful dobro obvlada mamca PC.

Ja, ne bi sicer rada ustvarjala nekih predsodkov (ker, halo, zakaj pa pubertetniki mislijo, da znajo sam oni na kaksen gumb pritisnit, vsakdo ki pa jih steje vec kot 40, je pa stara mamka, ki komajda lahko sledi netu in zadevam). xrolleyesx :o|o:

Ampak VSEENO... xscratchx... ni zanemarljiv podatek, kaj vse gospa andreja anda obvlada.... oz. kaksne v nebo vpijoce reference ima.

Halo, mene je sicer sam jansa (x:px) ucil obrambo, docim gospa pa je bila herself!!!!!!!!!!!!!!!! kuharica tita samega!!!!!! x^x x^x x^x x^x

A stekate!

Gospa anda, ker ste ze tako domaci na LNF, vas vabim, da objavite katerega od dbest receptov (iz titovih casov in prav te ponudbe) v temo nase specialitete.

x:Xx :palec:

Picasso

Gospa Marsa,

Z veseljem se bom odzvala vasemu povabilu in posredovala kaksen recept. Jih imam kar nekaj doma, tako da ne bo problema.

LP

O Andrejka, kak ste? Kakšno je pa vaše mnenje oz. mnenje JP o analnem seksu? :vragec: Pa o homoseksualcih? Pa o ateizmu? Zgubljene ovčke? Pa o hlinjenju orgazma? Pa o orgazmu nasploh? Kaj pa o astrologiji? Ljubezni? Prijateljstvu? Športu? Poljubčkih? Sovraštvu? Slovenceljnih? Odnosih z Hrvatsko? Trenutnem političnem dogajanju? Fafanju? Jogi? Meditaciji? Kaj ste pa po horoskopu? Kakšne so vaše izkušnje s strelčki? x:px Itd. itd. itd. Tolk tem, vi pa samo citirate biblijo in se oglašate v dveh temah. Ni škoda? Mogoče res ne, če bi tudi tam pisali same citate se nam tak sfuzla. :o|o:

x:Xx ...na nosek. x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Gospa Marsa,

Z veseljem se bom odzvala vasemu povabilu in posredovala kaksen recept. Jih imam kar nekaj doma, tako da ne bo problema.

LP

To. Fino. x8Dx :palec:

Picasso

x:o)x Mick, kaj si nastel prec iz rokava... x:Dx

Andreja Anda, to niso provokacije, pac pa nase debate, zivljenjske teme na nasem forumu, katerega clan ste tudi vi zdaj, a ni fino! xcivx x:)x :palec:

kako razlicni lohk skup' shajamo. x^x x8Dx :palec: :palec:

x:o)x

Geslo: a smo za spase al nismo! xmusicx

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...