Skoči na vsebino

Napoved za 39. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/napoved2004/napoved.php?t=39"][b]Napoved za 39. teden[/b][/url] - [b]20. - 26. september 2004[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

[quote name='Marsa' date='19. Sep 2004 ob 18:44'][url="http://www.astrologija.org/napoved2004/napoved.php?t=39"][b]Napoved za 39. teden[/b][/url] - [b]20. - 26. september 2004[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].[/quote]
Zajeban teden do amena. :eek: Kaj čemo zdaj? osebno se bom opiral na spodaj citirani tekst, da mi bo lažje živeti.

Andres

[quote]Merkur se sprehaja po drugi tretjini znamenja Device.
Še vedno je čas za najrazličnejše telefoniranje, pisanje, pogovore, dogovore, sestanke in srečanja, birokratske in druge opravke, urejanje, organiziranje, tudi gospodinjska opravila, predvsem pa za vse umske dejavnosti.
Nestrpni bomo v zvezi s poteki dogodkov, naša komunikacija bo še vedno nekoliko presilovita, naša dejavnost pa tako nekoliko sunkovita.

Odvečno energijo lahko zelo koristno in učinkovito usmerimo v ustvarjanje na že prej (v prvem delu napovedi) omenjenih umetniških in raziskovalnih področjih.[/quote]

[color="green"]Dobro jutro vsem in naj bo pred vami lep prvi jesenski teden,
Andres bomo prechekirali napoved in zagotovo se najde tudi svetla plat medalje x;)x [/color]

Citat iz napovedi:
Izmislite si torej nekaj posebnega, s čimer boste presenetili partnerja (in prav tako prijatelje, drage, starše, delovni kolektiv ...) oz. vnesli v odnose živahnost in se vsaj za hip ali dan umaknili rutini in običajnemu poteku vsakdanjih dogodkov.

[color="green"]Marsa kak si vedla, da imama obletnico in da ga vsaj z nečim želim presenetit x:)x

Ena Uranovska elektrika v zraku, to se mi zdi, da opisuješ...Moram še malo v nebo pogledat, da vidim, kje ti to vidiš :vio: [/color]

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Andres - se ti zdi?
Pismu pa tolk sem enih ljubezenskih sestankov in tacga...
Nikol niste zadovoljni! :xx!: x:px x;)x

Ne bo zajeban, samo cist odbit. Kot sem rekla - vsega bo.
Zivcnost, ja, tudi malo stresa, evforije, a tudi dovolj 'izhodov', ventilov; za vse zivo bo pa namrec dober teden, a ves...

Stanka, hehe... :D
Ja, na koncu tedna bo Sonce v trigonu z Uranom (luna pa v konj., pa se z neptunom), vmes pade se konj. z jupitrom (in to sonce)... pa mars v konj. z jupitrom...
Pa ze prehod sonca v tehtnico bo pridal nekaj teh energij, pa doloceno lezernost, metuljavost.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Blago vodimo igro, vselej obrnimo na smešno plat, morebitne 'grde', žaljive, prestroge ali prekritične, sicer pa najverjetneje v afektu izrečene besede pa preprosto preslišimo in pozabimo nanje.
[color="darkblue"]
Tole je moja vsakodnevna praksa, tako da :palec: .

Sicer pa vidim, da so spet kake slabosti lahko v igri, ampak zdaj se pa ne dam x:Dx :vtz: mam 1000 rožc, ena bo ziher pomagala x:Dx :palec: .

še kar občutljivost, pa silovitost v komunikaciji, sem opazila, da tudi name tole malo vpliva, da sem kar neki tečna xrolleyesx x:Dx , no ja mal za popestritev, bom pozorna na tole, zakaj bi pa bla občutljiva, če pa ni treba x;)x .

Izgleda, da bom tudi še zadnjo zadevico staro v službi spedenala, cel PC sčekirala, pa neuporabne zadeve ven pometala, če je obdobje za tole :palec: .

Sicer pa romantika, ja, presenetiti partnerja, pa kar naprej priložnosti ljubezenskih sestankov, bom izkoristila [/color] x:Xx xsrcx :palec: .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

xDDx :palec: No vidis, zate pa bo potem zares nekaj posebnega, nekaj res neobicajnega in cesar ne pocnes ravno vsak dan. x;)x xDDx x:Xx :palec:

Janja, zdaj te naj ne skrbi - imas na broju vse akr rabis. x^x x;)x :palec:

Picasso

[quote name='žaža' date='20. Sep 2004 ob 11:18'][color="orange"]x:Dx  x:Dx  ...super, da se bo proti koncu tedna stanje izboljšalo, ker se bova v petek z lubijem zaročila  xsrcx , v soboto pa praznujem rojstni dan...  xsrcx  xsrcx  xsrcx [/color][/quote]
[color="orange"]Čestitke Žaža[img]http://www.click-smilies.de/sammlung0304/spezial/Fool/appl.gif[/img]...veliko sreče xsrcx [/color]

[quote name='žaža' date='20. Sep 2004 ob 11:18']ker se bova v petek z lubijem zaročila  xsrcx , v soboto pa praznujem rojstni dan...  xsrcx  xsrcx  xsrcx [/color][/quote]
xcheersx Cestitam... x:Xx

...pa poroka? x;)x
Dum spiro, spero.

** saj veste, da ne dodajam naknadno, no a danes dopoldne sem vseeno; dodala sem moznost poplav ali podobnih motecih pojavov, mozen bi bil tudi kaksen potres, plaz ipd. (med pisanjem sem pozabila omenit).
Da mi ne bi kdo naprej metal na koncu tedna, da v zacetku pa se ni bilo.
No, tako tudi tisti, ki so/ste naroceni nanjo po mailu, tega odstavcka pac nimate.

Pa ne vem, ce sem poudarila nenasitnost... pozresnost, blazno je treba pazit na tezho zdaj, bo kar tezko.
Pa same sladkarije pa taksno - tega tudi mislim da nisem napisala. :8):

Picasso

Nakupovalna mrzlica x:)x - pa res imam televizor namen kupiti - jutri, ko grem iz službe..Sem zadnjič - v petek ponoči katalog gledala..res še blazno poceni..no. Upam, da mi niso vsega prodali :vragec:

Sicer pa ja - bomo videli kaj bo prineslo tole - same zanimive reči se obetajo x:)x
Poplave? Raje ne x:)x
Aha in požrešnost - danes sem samo iskala nekaj..pa pod vinograd po breskve, pa pod trs po grozdje...pa lešniki in orehi...pol pa neki keksi...sladkorja mi kronično primanjkovalo.
ampak nervoza verjetno kriva..ziher

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Aha!!! in pozresnost! :o|o:
Prej napisem nekaj pomembnega, dokoncam, potem vedno itak lacna ratam, a zdaj pa zverinsk... no in gledam.. malo ce kje kaj.. opleta sladkega...
In kaj najdem? :2src: :zoro: :onfire: :madpro: xmusicx xsuperx xsurprisex - kar ene cokoladke!!!!! :eek: x!x x^x x8Dx x:px
Pozabila, janjak+trudi prinesla... A nisem zbasala vseh 6 kugel takoj! x:Ix :O:
sama, skrtuharsko najbolj kar je mozno. :D :P ;)
Torej, pozresnost do nezavesti...
Aja, pretiravanje sem tud pozabila explicitno poudarit. x:Dx x:o)x :hepko:

Picasso

[quote name='Marsa' date='20. Sep 2004 ob 07:28']Andres - se ti zdi?
Pismu pa tolk sem enih ljubezenskih sestankov in tacga...
Nikol niste zadovoljni!  :xx!:  x:px  x;)x

Ne bo zajeban, samo cist odbit. Kot sem rekla - vsega bo.
Zivcnost, ja, tudi malo stresa, evforije, a tudi dovolj 'izhodov', ventilov; za vse zivo bo pa namrec dober teden, a ves..[/quote]
Resnično čuden začetek tedna. Sinoči sem naenkrat, v času dveh ur, morda treh, postal težek in evforičen. Potem sem to nekako po telefonu razčistil in večer je nadalje minil precej prijetno.

Danes pridem v službo in že takoj po pol ure me je en tam nekaj opozarjal, mi hotel težiti ipd. No, takrat sem se spomnil na tole napoved 39. tedna.
Pred poldnevom sem dobil nek močan instinkt in bodrilo, da moram takoj v Slovenijo poklicati in naredit en korak za štiri projekte.
Takoj za tistem sem se tudi spomnil, da si Marsa napisala, da so sestanki ipd ta teden od srede naprej. Ampak ne. Nekako močno sem čutil in sem rekel, da naj bo toliko dražji pogovoro in poklical sem v Slovenijo neko žensko, ki jo na tem mestu nebi imenoval. Recimo da dela v/pri državnem aparatu.
Nekako se je vseh teh projektov razveselila, čeprav mora tudi ona svoje korake narediti.
Čez eno uro me je poklicala nazaj in za enega od teh projektov je kot kaže že sprožen impulz posredovanja do nekih oseb.

Skratka Marsa, tvoja napoved je za mene nekako pospešena. Morda pa imam jaz tako zvezde položene.

Andres

[quote name='žaža' date='20. Sep 2004 ob 11:18']super, da se bo proti koncu tedna stanje izboljšalo, ker se bova v petek z lubijem zaročila, v soboto pa praznujem rojstni dan...[/quote]
:palec: fino, lepo, skladno x^x
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

[quote name='Marsa' date='20. Sep 2004 ob 19:19']Aha!!! in pozresnost!  :o|o: 
!!!!!  :eek:  x!x  x^x  x8Dx  x:px
Pozabila, janjak+trudi prinesla... A nisem zbasala vseh 6 kugel takoj!  x:Ix  :O:
sama, skrtuharsko najbolj kar je mozno. :D :P ;)
Torej, pozresnost do nezavesti...
Aja, pretiravanje sem tud pozabila explicitno poudarit.  x:Dx  x:o)x :hepko:[/quote]
:eek: a zato sem danes že 2 mercija pojedla. Drugače, lahko zraven mene splesnijo, jih tudi povoham ne...na ewo mi že tretji paše :fiju:

Saj bi te **nadrla** pa rekla da nehaj pisat take požrešne napovedi, a me zadane bolj poredko tak napad, tako da si jih takrat privoščim in uživam ob svoji požrešnosti.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ta teden horoskop malo zaostaja ali pa prehiteva. Danes je bil v službi boom. En tip, precej len je in to, je neke časopise cel dan bral. Mu je pa drugi rekel naj se pobere delat, da on ne bo za njega na plači. Potem je tisti prvi sicer šel delat, drugi, ta delavni mu je še nekaj rekel, tisti lenuh ga je pa fizično napadel. No, saj mu ni nič, ampak je bilo dovolj, da ga prvi toži. Skratka spomnil sem se na živčnost v tem tednu. Ampak mislim, da je bilo to razloženo za začetek tedna.

Zvečer sem bil pa jaz na sestanku in mi je šlo tudi ok. Sicer je bilo to samo za šolski odbor, ampak jebi ga. Nekako sem postavil najprej prošnjo potem pa eno zahtevo in sem rekel, da ne odstopam na koncu pa je bilo tako kot sem predlagal v začetku. .

Andres

Andres, to sem tocno tebi 1x ze razlagala, da se pac seveda aspekti lahko manifestirajo sirse, kaksen dan dlje ali cleo vec.
Itak pa ni nic cudnega, ker je aktiviranega precej v devici tudi, kjer imas venero, pa potem se pri teh posameznikih se bolj manifestira.
Sicer pa se mi zdi, da sem napisala, da bo ves teden zivcen nekako, samo od sredine dalje bolj na pozitivo, se vedno pa evforicen...
Seveda pa je tu se vreme, torej v bistvu si po defoltu slabse volje, ko je dez in tmurno kot kadar je sonce. :)

Picasso

[quote name='Marsa' date='20. Sep 2004 ob 17:29']mozen bi bil tudi kaksen potres[/quote]
[color="blue"]Marska čestitke, točna napoved, potres z epicentrom v Moravčah dne: 22.09.2004, sreda, ne?

Ti skromno bitje, tega tu ne bi napisala, znam ja tebe puško dok si još pištolj bila... [/color]

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

O!

Stanka, hvala ti xsrcx, saj ves kolkrat se mi zdi, da sem kaj tacga napsiala, pa se pol izkaze, da nisem (in dejansko tudi zdaj nisem :D, sem pa semle potem to napisala, res)...
Na poplave pa lohk tud skor kar racunamo... vsaj tule, dezuje in dezuje pa cist tmurno je.

A ne, skromna pa to! x:o)x x:px x;)x

Ves kok je pa hecno, da sem ravno tale izraz v zvezi s sabo danes premlevala, ko sta mi v zadnjem cajtu dve frendici rekli, da kok sem v bistvu skromna, pa me je cist presenetilo, a ugitavljam, da na nek nacin ze sem, samo sem pa tudi zelo zahtevna, pa pravzaprav tudi nekoliko hvalisava, kaj cmo, priznam - to imam pa od zmaja, bi rekla - sem zelo tipicen zmaj pa tudi po 'Vojkovi' varianti vse drzi pri meni in -noro, kot pri astro- vse poklapa - celo ima Mitja iste cifre, obrnjene ali nekaj takega.

Pih, privilegij, da lohk pridem)(o) in se samo posluzim(o) astrologije. x^x xsrcx x;)x

Selene, hvala tudi tebi, xsrcx ful dbest za fidbek, pa se mi zdi, da (sploh nekateri) vse bolj in bolj spremljate tole in si zelo dobro razlagate pri sebi - in v bistvu, saj zato pa ravno gre. x8Dx :palec:

Picasso

[quote name='Marsa' date='24. Sep 2004 ob 13:54']nekoliko hvalisava

se mi zdi, da (sploh nekateri) vse bolj in bolj spremljate tole in si zelo dobro razlagate pri sebi - in v bistvu, saj zato pa ravno gre.  x8Dx  :palec:[/quote]
[color="darkblue"]:eek: :eek: :eek: še nikol tega zaznala pri tebi...

Jaz sem še v fazi prebiranja tvojih napovedi, pa te kar ubogam, tudi če je treba bruhat x:Dx x:Dx x:Dx . tisto da sem v fazi prebiranja tvojih napovedi pomeni,da ne obvladam tolk, da bi sama po tranzitih,... vedla, kaj to pomeni x:Ix[/color]
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ane Janja, jest tut vse upoštevam, recimo sem zadnjič sladkarije žrla :fiju:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...