Ksenia 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 hehe jaz sem pa planetke tule premagala, nič sladkarij Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 [quote name='Marsa' date='24. Sep 2004 ob 12:54']sem ravno tale izraz v zvezi s sabo danes premlevala, ...skromna, ... zahtevna, ... hvalisava[/quote] [color="blue"]Marsa super si, trdna in zgledna, natančna urednica in ko gre za stvari, ki jih rada počneš, se trudiš biti 1000%. Veliko pozornosti, tolažbe in lastnega razdajanja počneš tukaj. Včasih si malo prezahtevna do sebe. Včasih ti uide izpod kontrole kakšna jeza. Včasih plavaš tako lepo s tokom in občutki okoli, da vsaka čast tvoji ribji jati! Lep vikend vsem, naj vam napolni baterije za nov delovni teden! [/color] Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. september 2004 Avtor Prijavi Deli 24. september 2004 ... Stanka, nimam besed za tole.. Selene, pridna, jaz se komaj zadrzujem, skoz nekaj gledam, kje je kaj. Janja, saj tranziti pri vsakem nekoliko drugo sliko dajejo, vendar v splosnem seveda velja, da luna glede na sonce itd. deluje tako in tako, vsaj priblizno.. tako da vsak posameznik se svasta in pac razne konkretnosti tudi potem najde, ce podrobno opazuje, tole pa je nekako... splosen vtis tedna, za vse, in saj vemo da kar je za nekoga 'dobro', ni nujno tudi za drugega... no, ampak, kot pravim, so ene zakonitosti pac in potres je mroda dober za ciscenje zemljinih caker, a nekomu pa zrusi streho nad glavo. Cosma, ti si dinamicen clovek, dvojckast zelo v razpolozenjih, tebi pase dinamika, druzenje, vse zivo... tole pa te potem potegne v rakovske bluze, pa zato ne maras. Ne bluzi. Don't worry, be happy. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.