oona 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 ... in sva se imela fajn do neskoncnosti.. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Ha ha Ona. Lepo da si odprla sorodno temo. Tu nas je ta trenutek več sto, ki želimo vedeti o podrobnostih. Upam, da punce ne boste spet izostale, kot vi tistem topicu ko fantom niste pustile zadovoljstva dol metanja. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zazzy 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Sva se dala, ja, pol pa novo življenje brez očeta ,pa sej ne mojga,otrokovga očeta. Res se je lepo dol dajat, bilo ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Še zmeri se je.......pa s kom drugim; pač Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Sva se dala, ja, pol pa novo življenje brez očeta ,pa sej ne mojga,otrokovga očeta. Res se je lepo dol dajat, bilo ! http://www.femalehealth.com/images/condom2.jpg Včasih imamo najbolj prav tisti, ki ne pustimo, da bi drugi mislili za nas. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zazzy 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Sva se dala, ja, pol pa novo življenje brez očeta ,pa sej ne mojga,otrokovga očeta. Res se je lepo dol dajat, bilo ! http://www.femalehealth.com/images/condom2.jpg Včasih imamo najbolj prav tisti, ki ne pustimo, da bi drugi mislili za nas. Andres Poučno Andrej ! Vsasga torej oblečt prej, potem pa vržt čez vrata! Če ne bo kar sam shodil že prej. Kajti res nisem najboljš vole in take itak neu noben dolg gledal. To bo pa nova kontracepcija, viš ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Me veseli, da misliš celo o kontracepciji. Takoj že na startu smo zavili v drugo stran. Naj Onaa sedaj malo pove kako je bilo takrat, ko ji je bilo tako fajn. Saj je ona paradni konj tega topica. S tem lahko pridobi prvo točko za ženski spol Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 kontracepcija al pa tantrični seks Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Andres...a se točkujemo? Dol se dat brez obveznosti je čist fino...da sta le obe strani seznanjeni o tem... (jasno...ne bi o tem pri ljudeh z resnimi partnerji) Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 če nisi v resni vezi, se je itak fino dat vsake tok časa dol s kakim kul tipom.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Hm, nisem jaz za take štose... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 saj ne mislim vsak mesec druzga...pa tud ni treba da gresta do konca..samo, če si samska ti ni treba živet ko nuna (ne mislm tebe)...vsaj jaz nisem.... Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 ... in sva se imela fajn do neskoncnosti.. oona Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 pa sem bila s tipi bolj za šalo, kot za res, sam sem kmalu ugotovila, da to ni zame, pa tudi, da mi je najbojši sex s človekom, ki ga ljubim...to se pa pomoje vsi strinjamo, da je bolš seksat z nekom v katerega si zaljubljen/a in on/a vate.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Sej zato, ker se meni tko zdi bolj brezvezna gimnastika - velja samo zame . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 gimnastika je loh čist cool: vgredi (gred), pa na blazinah (parter), pa z pripomočki (drog)........ Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 neka posebna vrsta gimnastike je tu tema ali ja... potem boste pa še jogo vključli in se čist zavozlali Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 20. september 2004 Avtor Prijavi Deli 20. september 2004 Nekam ste se odmaknili od teme ... dajmo kaj socnega... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 mi je bil ful dolg totalno seksi...zabrit,s tatujem, huda postava...tist, k greš z njim na eno prijateljsko piče, pa ti skos po glavi hod, kok bi se dol dala z njim...ampak ni blo nč..pol sva se pa enkart zmenla, da pride do mene, k sm bla sama doma..sva pila in kadila, fajn je blo..in on prijavi, da bi se ful rad pof..z mano.. men ni blo nč jasn..kok časa pa že tko razmišljaš? in on, da od kar me je spoznal....in sva žgala celo noč..ful hud seks.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Surya - - prva, ki je sploh kaj napisala konkretnega, ki pase v tocno tole temo. Oona, nekam redkobesedna si... In zdaj bos rekla, ti tud, jaz pa bom rekla, ja, kaj pa ne beres celih tem, ker sem ze tam (ni mi hotla...) kaksno zgodbo nalozila. Sochno ali pa ne, po presoji posameznika, meni se je zdelo se kar. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 20. september 2004 Avtor Prijavi Deli 20. september 2004 Bil je eden tistih moških, ki ga … enostavno zavohaš. Ko je stal ob meni in sem čutila njegovo sapo, vonjala njegovo vodico po britju … sem vedela… Obliznila sem si zgornjo ustnico in nagnila svoj obraz k njemu. Najini roki sta se prepletli. Luna, ki je svetila na nebu je bila moja zaveznica. Lahko sem ga opazovala v mesečini…mišičasto, zagorelo in toplo telo … ko sta najini roki spolzeli po goli koži … kurja polt vsepovsod… blago potenje…omama …ekstaza… Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Oona pa zna zakuriti ogenj brez vžigalichttp://www.click-smilies.de/sammlung0304/liebe/love-smiley-087.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 in to zelo uspešno ....oona, kaj pa en kratek tečaj Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Zakaj pa tečaj Amis , saj to lahko pride spontano , če boš po teoriji se lahko prej spotakneš , lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.