Skoči na vsebino

Dol sem ga dala----dol sem jo dal

oona

Recommended Posts

Sva se dala, ja, pol pa novo življenje brez očeta ,pa sej ne mojga,otrokovga očeta. Res se je lepo dol dajat, bilo !

http://www.femalehealth.com/images/condom2.jpg

Včasih imamo najbolj prav tisti, ki ne pustimo, da bi drugi mislili za nas.

Andres

Deli na socialnih omrežjih

Sva se dala, ja, pol pa novo življenje brez očeta ,pa sej ne mojga,otrokovga očeta. Res se je lepo dol dajat, bilo !

http://www.femalehealth.com/images/condom2.jpg

Včasih imamo najbolj prav tisti, ki ne pustimo, da bi drugi mislili za nas.

Andres

Poučno Andrej ! Vsasga torej oblečt prej, potem pa vržt čez vrata! Če ne bo kar sam shodil že prej. Kajti res nisem najboljš vole in take itak neu noben dolg gledal. To bo pa nova kontracepcija, viš ! :palec:

Me veseli, da misliš celo o kontracepciji.

Takoj že na startu smo zavili v drugo stran.

Naj Onaa sedaj malo pove kako je bilo takrat, ko ji je bilo tako fajn. Saj je ona paradni konj tega topica. :)

S tem lahko pridobi prvo točko za ženski spol

Andres

kontracepcija al pa tantrični seks

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Andres...a se točkujemo? :D

Dol se dat brez obveznosti je čist fino...da sta le obe strani seznanjeni o tem... (jasno...ne bi o tem pri ljudeh z resnimi partnerji)

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

pa sem bila s tipi bolj za šalo, kot za res, sam sem kmalu ugotovila, da to ni zame, pa tudi, da mi je najbojši sex s človekom, ki ga ljubim...

to se pa pomoje vsi strinjamo, da je bolš seksat z nekom v katerega si zaljubljen/a in on/a vate.. :2src:

DON'T PANIC

mi je bil ful dolg totalno seksi...zabrit,s tatujem, huda postava...tist, k greš z njim na eno prijateljsko piče, pa ti skos po glavi hod, kok bi se dol dala z njim...ampak ni blo nč..pol sva se pa enkart zmenla, da pride do mene, k sm bla sama doma..sva pila in kadila, fajn je blo..in on prijavi, da bi se ful rad pof..z mano.. :eek: men ni blo nč jasn..kok časa pa že tko razmišljaš? in on, da od kar me je spoznal....in sva žgala celo noč..ful hud seks.. x:Ix
DON'T PANIC

Surya - :palec: :palec: - prva, ki je sploh kaj napisala konkretnega, ki pase v tocno tole temo. x8Dx

Oona, nekam redkobesedna si... ;)

In zdaj bos rekla, ti tud, jaz pa bom rekla, ja, kaj pa ne beres celih tem, ker sem ze tam (ni mi hotla...) kaksno zgodbo nalozila. Sochno ali pa ne, po presoji posameznika, meni se je zdelo se kar. x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Bil je eden tistih moških, ki ga … enostavno zavohaš. Ko je stal ob meni in sem čutila njegovo sapo, vonjala njegovo vodico po britju … sem vedela… x;)x

Obliznila sem si zgornjo ustnico in nagnila svoj obraz k njemu. Najini roki sta se prepletli. Luna, ki je svetila na nebu je bila moja zaveznica. Lahko sem ga opazovala v mesečini…mišičasto, zagorelo in toplo telo … ko sta najini roki spolzeli po goli koži … kurja polt vsepovsod… blago potenje…omama …ekstaza…

xsrcbumx

Dum spiro, spero.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...