Alfonza 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 ...in kako naj človek dela, če vse tele vaše dogodivščine bere?? ...kako že gre oni komad...I like to move it, move it... Citiraj Thought for the day: Every smile is started by another smile. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 ...maš prou...a mogoč se meni zato danes ne dela... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. november 2004 Avtor Prijavi Deli 3. november 2004 alo vidve...hitr kasno podrobnost...izpostavta! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 bern itak pravi, da sam čvekam (astro debata, da ne bo pomote)...pol mi pa manjka prakse... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. november 2004 Avtor Prijavi Deli 3. november 2004 eehhh...ti kar cvekni ... z marsom v strelcu bi pa ze mogla kaj...vedet Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 V bistvu se je začelo tako, da sem jaz samo govoril, in se vmes sploh nisem zavzel, da je že vsa vlažna. Potem sem se tega zavedal, in pač no... Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 A ni zmeri tkole.... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alfonza 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>alo vidve...hitr kasno podrobnost...izpostavta! A da bi? Pa v bistvu se nimam s čim pikantnim za pohvalit. Ena izkušnja z vodnarjem mi sicer sili v ospredje, a le zaradi moje reakcije, ni pa bilo nič takega. Družit sva se začela zaradi neki kvazi biznisa. Znal je lepo govorit, veliko flirtat in non stop je poudarjal, da je še takoo nedolžen, pa da se o njem okoli govori, da je kurbirček, čeprav sem jaz to od njega prvič slišala. Ker smo z druščino veliko hodili okoli po raznih prireditvah in če nimaš svojega avta, te nekdo pač pelje. Seveda se je velikodušno ponudil, parkrat pa že, a ne? Očitno sem mu ugajala, ker me je pod pretvezo drugih stvari obiskoval...nisem pa trzala na nobene določene poteze, dotike, sem pač to jemala kot prijateljski stik (kako vodnarsko ) Ampak zanimal me je pa že, sem bila radovedna kaj se skriva pod njegovo domnevno nedolžno masko in zapeljivim hudomušnim nasmeškom. Sama sem se seveda delala, da sem hladna kot špricer, nepoznan teren je treba prej preverit. V tistem času sem še imela fanta, ki se je ob meni dolgočasil, ker ga nisem kao več privlačila. Ok, to je bil pač povod, da nekaj ukrenem...in sem se prepustila toku dogodkov, ki so sledili. Huh, pa ne da kdo to še bere, hehe Nek večer po "prireditvi", ko me je seveda peljal domov, sva bila seveda oba navudšena nad tem kar sva slišala tam, besede so tekle, ozračje sproščeno, salve smeha..."nehotni" njegovi dotiki mojih ramen, kolena...my tikitiker pa pospešeno bil. Pred domom se od njega običajno poslovim in rečem, da se vidimo naslednji dan.....pa me potegne za roko nazaj v avto rekoč: Kam se ti pa že mudi, dej prisedi še malo." In začne razlagat, da ga vrat boli (ma jaka fora ). Mu povem, da bi moral to malo zmasirat, da krč popusti. A znaš? Valjda, kaj ne bi, (hehe) In začnem z nežnimi dotiki po njegovem vratu, razrahlja si kravato, odpne par gumbov na srajci.... Res sem ga lepo masirala, predel je kot najbolj scrkljan maček. Jooooooooooooooj, kok to paše, se je slišalo Tudi sam me je začel čohljat po tilniku (sej poznate tiste mravljinčke...) oopaaaa, pulz mi je rastel, od same želje po še čem... takrat pa me je z obema rokama zgrabil za lička in se dobesedno zagrizel v moje ustnice. Šok...za par trenutkov, potem pa začutim da mi hoče drobovje raztrgat, med nogama pa mi je bilo tako prijetno toplo Metuljčki v trebuhu so uprizorili vstajo....akcija-reakcija....ker strasti nisem mogla zadržat, sem ga potegnila k sebi in ga že kar globoko zadihana začela poljubljat z enako vnemo. Reagiral je čudovito s podobno vnemo nazaj, ma, kaj je to mene podkurilo, da sem reagirala še močneje nazaj. Sopla sva kot zmešana in glasno predla...spomnim se da je rekel, da si ni niti slučajno predstavljal, da znam biti tako strastna (heh, jaz pa do tedaj nisem vedela, da je kaj takega v meni) in da sem tiha voda..... Ko sva se naužila poljubov sva opazila, da je avto popolnoma zamegljen in da se že kapljice zbirajo na oknih... režala sva se kot pečena mačka. Drugi dan sem nosila puli in tono pudra na faci. Strastni ugrizi in rdečica okoli ust je izginila po parih tednih. Koža okoli ust in na bradi se mi je čisto oluščila. Drugič je sledilo nadaljevanje v ne tako siloviti obliki, pa malo bolj intimna sva bila, a do konca oz. seksa ni nikoli prišlo. Toliko o tem. Ta izkušnja je pustila v meni neko "potrebo" po ponovitvi teh občutkov tudi pri kasnejših fantih, le da enako dobro ni bilo nikoli več. Lep pozdrav in čim več strastnih poljubčkov vam želim. Citiraj Thought for the day: Every smile is started by another smile. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Uuu dobro si to opisala... Tudi meni so v spominu kakšni poljubi in vse tiste drobne nežnosti, zaradi katerih se budi strast. No, recimo spomin na prvi poljub, ko sva oba v tistem trenutku spoznala, da sva si to že dalj časa želela in se do tedaj le z očmi poljubljala, nato pa navalila drug na drugega in vseeno vmes govorila in poljubi so bili pike vejice klicaji in največkrat vprašaji... Mlada leta, mlada leta, ako nisi, boš ujeta(je veljalo za takrat) Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Morm na vikend počakat, zdele preveč dela! Pol se bomo pa spet gor in dol dajal! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>A da bi? Pa v bistvu se nimam s čim pikantnim za pohvalit. Ena izkušnja z vodnarjem mi sicer sili v ospredje, a le zaradi moje reakcije, ni pa bilo nič takega. Družit sva se začela zaradi neki kvazi biznisa. Znal je lepo govorit, veliko flirtat in non želim. ola, a je to en šarmant štajerc ? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Dol bi ga dala Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>le da enako dobro ni bilo nikoli več. heheza kaj takega je potreben vodnar 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Al pa škrpjon! Užitk zagotovlen! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Al pa škrpjon! Užitk zagotovlen! ždej dej triper....pojma nimash 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Ker pojm mislš? O tem zdele, ga mam kr dost! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ker pojm mislš? O tem zdele, ga mam kr dost! sej..... 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Hehehehehe Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 hm...se je meni zdelo, da ni preveč dobro u tole temo hodit...sam kaj ko je glih škorpijonski mesec nekam ustrezen za to alfonza...ampak opis je pa fenomenalen... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 5. november 2004 Avtor Prijavi Deli 5. november 2004 Alfonza...the best... toooooo... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Joj Aakhut in TripleX, dajta nehat, da ne bom umrla tule od smeha, k me tolk zabavata ... pismu, enga vodnarja se pa res spomnim, pa še takoj sem ga zakoličila, da je vodnar, iz prve dotiki pa itak skoz, čeprav sem mu bila samo mimobežnica v dnevu, prav zabavni so s tem napol šarmiranjem Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Florijan Cvetko 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Bilo je poleti. Bila je s skupino otrok, vzgojiteljica. Gledala sva se na plesišču, malo zaplesala. Pospremila jih je domov, in se vrnila. Z roko sva se sprehajala ob obali. Makija je dišala. Rožmarin je dehtel. Trava se je hladila od razbeljene vročine popoldanskega sonca. Bila je tema, varna sva bila v njenem objemu. Sedela sva ob cesti in držala sva se za roke. Njene ustnice so bile mehke, nežne, a strastne. Poljubljala sva se najprej počasi, nato vse globje in bolj zavzeto. Štiri ure, ležeča ob cesti, z nogami na cesto. Zaškripajo zavore, iz avta skočita policaja in kričita na naju, da sva neumna, da naju lahko povozi. Midva pa sva se poljubljala naprej, slepa za svet. Le enkrat kasneje sem jo še videl. Vsakih toliko časa pogledam naokoli, če je še kje, pa je ne najdem. Le kaj se je zgodilo z njo? Upam, da jo je življenje nagradilo. Nikoli prej in nikoli kasneje nisem doživel takih poljubov ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alfonza 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ola, a je to en šarmant štajerc ? Njet, zasavec. Citiraj Thought for the day: Every smile is started by another smile. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alfonza 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> heheza kaj takega je potreben vodnar 666 zlomkou...tralala Ahaaaaaaaaaa, pa vodnarka z ascendentom v škorpijonu Citiraj Thought for the day: Every smile is started by another smile. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alfonza 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>hm...se je meni zdelo, da ni preveč dobro u tole temo hodit...sam kaj ko je glih škorpijonski mesec nekam ustrezen za to alfonza...ampak opis je pa fenomenalen... Hvala! Mogoče se še kdaj kaj podobnega najde v mojem prašnem spominu. Lepo vas je brat!! Citiraj Thought for the day: Every smile is started by another smile. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.