Alfonza 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 No, fino. dali ste mi vzpodbudo, da se še kdaj "korajžno" oglasim s kakšno "nedolžno" prigodo. Citiraj Thought for the day: Every smile is started by another smile. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 8. januar 2005 Ola... tale tema postaja čist zaprašena... a je kaj novic na tem področju? Dol - dajanje v letu 2005! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 8. januar 2005 Prijavi Deli 8. januar 2005 Sm glih vcer na avtobusu na radiu poslusala, da se slovenci ne devajo dol, ker nimajo cajta Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 8. januar 2005 Prijavi Deli 8. januar 2005 Joj. Sem dobil en notifikejšn da je spet ta topic v pogonu in tako pogledam sem kdo se je dol zmetal. Vidim, da samo prah prinašaš. Ja, zadnjič je bilo nekaj malega. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 8. januar 2005 Prijavi Deli 8. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj. Sem dobil en notifikejšn da je spet ta topic v pogonu in tako pogledam sem kdo se je dol zmetal. Vidim, da samo prah prinašaš. Ja, zadnjič je bilo nekaj malega. Andres Odlicno Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 8. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj. Sem dobil en notifikejšn da je spet ta topic v pogonu in tako pogledam sem kdo se je dol zmetal. Vidim, da samo prah prinašaš. Ja, zadnjič je bilo nekaj malega. AndresOoo, lejga...živjo A tisto "nekaj malega" v letu 2005 al lani? Jaz imam (p)ms, tako da ni prahu. Ti, a veš zakaj je sperma tekoča in ne v prahu? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 Da alergiki na prah ne trpijo... Da ne kihamo, ko fafamo... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 Tisto nekaj malega, s pudarkom na malega, kot sta same želele, je bilo letos. Mislim, da se še pišemo 2005.(p)ms!! Boš morala formulo napisati po slovensko. Niti nikoli nisem razmišljal zakaj sperma ni v prahu. Verjetno bi se v tem primeru še bolj okrog žensk kadilo. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>. Niti nikoli nisem razmišljal zakaj sperma ni v prahu. Verjetno bi se v tem primeru še bolj okrog žensk kadilo. Andres...ja... Če bi bila v prahu, bi se nam, ženskam baje kadilo od riti! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 Predmenstrualni sindrom... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>...ja... Če bi bila v prahu, bi se nam, ženskam baje kadilo od riti! Sej to se ze itak Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Predmenstrualni sindrom... Predmenstrualni sindrom je? Gonja na debelo ali zavračanje vsega kar po udu diši? Lia. Torej nisem bil daleč z odgovorom. Zanimivo. Morda pa bi si katera res bolj želela, če bi imeli moški spermo v prahu. Vam luči nebi bilo treba ugaševati. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Predmenstrualni sindrom je? Gonja na debelo ali zavračanje vsega kar po udu diši? Andres Najprej gonja, pol pa pokol Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Predmenstrualni sindrom je? Gonja na debelo ali zavračanje vsega kar po udu diši? Lia. Torej nisem bil daleč z odgovorom. Zanimivo. Morda pa bi si katera res bolj želela, če bi imeli moški spermo v prahu. Vam luči nebi bilo treba ugaševati. Andres NE OMENJAJ PO NEPOTREBNEM BOŽJEGA IMENA... PA KA TE JAZ ZAJ TU DELAM.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 Postaja mi jasno od kje izvira ves kriminal. Iz (p)ms. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 BLAGOR TEBI, KI SI NAŠEL ODGOVOR NA SVOJE VPRAŠANJE Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 Sedaj se lahko nazaj k prvotni temi povrnemo. In kako sta vidve letošnje leto začeli? Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Predmenstrualni sindrom je? Vam luči nebi bilo treba ugaševati. Andres Pred, po...sindrom... Luč, več luči.... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 ko začne smrdeti po gumi,veš da je nekaj narobe vedno preglej kakšno je mazanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ariso 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Sem danes prvič ta topic opazila, sm bolj nereden gost. Dat dol se je prou fino! A se ne tako danes začne vsaka zveza, tisti časi, ko si se dva meseca držal za roko in se zaljubljeno gledal predno si se prvič ljubil se mi zdi da so že malo minili. Ali ti nekdo takoj potegne in je sex samo spontana reakcija na kemijo al pa ni nič. In potem sledi faza, ko se zaljubiš in potem faza, ko ljubiš. Če, jasno, prej ne razpade. Zadnji dve zvezi sem začela natanko tako in ena še vedno traja, že kar nekaj časa. Ampak na začetku sva se pa nekaj časa hudo dobro dajala dol in bilo je noro!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 hm.. old fashion way je še vedno tist ta prav začetek...Za nas romantike... sej je lahk gotska romantika.. sam samo en je pravi in ti zanj... ja moja zdejšnja veza se ni čist tko smooth začela, pa včasih sanjarim kak bi blo fajn če bi blo od prvega pogleda dalje vse jasno.. da smo ustvarjeni drug za drugega... eh ta jebeni lajf.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ariso 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Ja, sm dolgo verjela v neskončno ljubezen pa sam eni je pravi in to pol se je pa vse okol mene začelo podirat, pa vsi so začel neki hodit narazen (vključno z mano), pa sem potem s časoma sprejela, da je v ljubezni treba uživat dokler traja, ko jo je konc jo je pač konc. S fantom se mava ful rada, pa ful se spoštujeva, pa ful dobr funkcionirava, začuda dolgo (za naju dva), ampak nimava nobenih planov za prihodnost. Se včasih počutm ko Bridget Jones. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>hm.. old fashion way je še vedno tist ta prav začetek...Za nas romantike... sej je lahk gotska romantika.. sam samo en je pravi in ti zanj... ja moja zdejšnja veza se ni čist tko smooth začela, pa včasih sanjarim kak bi blo fajn če bi blo od prvega pogleda dalje vse jasno.. da smo ustvarjeni drug za drugega... eh ta jebeni lajf.. Ne daj se, Mushi.....Pa ki je zaj vsa tvoja ojštrost......Jebi ga, gremo dalje z gotiko ili bez...... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem danes prvič ta topic opazila, sm bolj nereden gost. Dat dol se je prou fino! A se ne tako danes začne vsaka zveza, tisti časi, ko si se dva meseca držal za roko in se zaljubljeno gledal predno si se prvič ljubil se mi zdi da so že malo minili. Ali ti nekdo takoj potegne in je sex samo spontana reakcija na kemijo al pa ni nič. In potem sledi faza, ko se zaljubiš in potem faza, ko ljubiš. Če, jasno, prej ne razpade. Zadnji dve zvezi sem začela natanko tako in ena še vedno traja, že kar nekaj časa. Ampak na začetku sva se pa nekaj časa hudo dobro dajala dol in bilo je noro!!! No tule se tud podpisem pod tvoj post, ariso! No jaz sem vecino zvez zacela tako. Pa na 1. pogled pa taksno... Pa ful na sex, do daske, kjer se je dalo... Pa se clo obnese za dlje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ariso 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 ja Marsa, se strinjam. Al začutš al pa nikol ne boš. Ne pa tisto cincanje, pa razmišljanje, pa bi al ne bi. To že ni tisto pravo če moraš razmišljat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.