Marsa 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 do daske, kjer se je dalo, pomeni: v liftu, v kopalnicah v Studentu, v K4 kewdru ko se ni bilo nic, ko smo sele zacel squotat tam, na terasi. ... ... ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Jaz nisem nikol kaj dost razmisljala na teh podrocjih, ariso - men je bil en pogled z bg pevcem enim dovolj, da sem bila 1 mesec v komi in ga klicala, takoj, vse, LJ/BG naveza, mojim vsem se cist strgal, jaz pa fijufijufijuju. jaja, saj je blo res lusten... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ariso 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 a u liftu tut? To je ful moja sexualna fantazija, ful bi se dala dol u liftu, pol se pa zmeri userjem. Kok si grem na živce. Pa moj fant je ful tak, da mu je vse kul in mi ful hoče izpovnt željo i onda ti jst vsakič zajebem. Bemti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Na en nacin je tecno, nekak mi je zoprn filing, da me 'zalotijo' s kaksnimi spuscenimi hlacami ali kaj takega... :||||Po drugi pa je vznemirljivo zelo... Ma s placi smo bili zelo iznajdljivi, mi, ki smo se klatili dost okol, aja pa v vlaku zapuscenem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ariso 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Marsa, meni se zdi, da v glavnem in moški in ženske čist nč ne razmišljamo, ko nas pograbi kemija in ko se nam trga. Z vsemi mojimi znankami pa frendicami je tko. Sm se mi zdi da eni še zmeraj na glas govorijo, da "oni pa niso taki", pol se pa za vogalom prav "grdo" dol dajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Ja saj, pa se druge zadeve so v igri tud... odvisno je, ce se kemija zgodi ko je clovek recimo 'vezan' - kaj zdaj - se prepustiti in ce se ne, ali je to zatiranje ne vem cesa, custvenega kaj jaz vem cesa? Lohk je tko, lohk je pa drugac. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 11. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> do daske, kjer se je dalo, . ... ... ...Marsa, presenečaš me! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 A res, zakaj, pa saj sem dost pisala ze o tem, v razlicnih temah, morda tebe tedaj se ni bilo tu?Ker pac enkrat povem, se slucajno vklopim v pogovor, sicer pa o tem ne govorim tolk... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 hey, za nazaj se ne splaca obremenjevat!, razen ce ti pretekli dogodki grenijo life zdej oz. so pogojeni z resitvijo situacije, ki se odvija v danasnjem casu. good luck-------<{POST_SNAPBACK}>hm.. old fashion way je še vedno tist ta prav začetek...Za nas romantike... sej je lahk gotska romantika.. sam samo en je pravi in ti zanj... ja moja zdejšnja veza se ni čist tko smooth začela, pa včasih sanjarim kak bi blo fajn če bi blo od prvega pogleda dalje vse jasno.. da smo ustvarjeni drug za drugega... eh ta jebeni lajf.. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Nism še odkriu placa,da ne bi blo dobr! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nism še odkriu placa,da ne bi blo dobr! hahahaha js tud ne ... nauk je najbrž, da je povsod vredno probat.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 No in kje VSE je bilo? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 lia, free...me od časa do časa zagrab tako razpoloženje.. in pol renčim par dni... tule se kaže kot melanholičnost, drgač pa kot da lahk koga pregriznem na pol.. itak da ničemur ne služi, sam tako pač je. Nobody´s perfect. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 hihi js dlje kot sredi dneva sredi travnika kake 300m od zgoščene populacije, nisem šel... zdej me pa mal zanima kje vse triple počne.... kar povsod paše.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Hihi, sem se spomnu ene primorke pred leti na morju v Slo.......S frendoma smo ravno prišli in postavili šotor v bližini enih bejb....se kmalu začvekal, z eno malecko sva se ves večer veselo spogledovala, flirtala mal pa to.....pa nekak nism upal navalit takoj, niti ni bilo primernega trenutka in glej ga zlomka, drugo jutro izvem, da bejbe odpotujejo proti večeru.... :xx!: Pol pa so mi še pobegnile nekam čez dan .......Normaln, da sm bil popoldan v bližini na preži, hehe, no, želel sem si jo videt, preden odide.......In potem se nekako, predvsem zanjo, ne , pred frendicami kao ni spodobilo, da bi kaj reveč "mutila"........al karkoli pač .....odšla je na wc, haha, to so tisti javni wc-ji v kampih.......šel sem za njo, se uštulil, jo poljubil......uaaaa.......zavlekla sva se v neko kabino, ma mislim, čist se nama je sfuzlal , sva kar pozabila na primernost placa in evetuelne higienske itd. razmere , ne bi zdaj v detajle, blo je pa super ....... No, tolk o primernosti placov. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>lia, free...me od časa do časa zagrab tako razpoloženje.. in pol renčim par dni... tule se kaže kot melanholičnost, drgač pa kot da lahk koga pregriznem na pol.. itak da ničemur ne služi, sam tako pač je. Nobody´s perfect. Nekam znano mi je to Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hihi, sem se spomnu ene primorke pred leti na morju v Slo.......S frendoma smo ravno prišli in postavili šotor v bližini enih bejb....se kmalu začvekal, z eno malecko sva se ves večer veselo spogledovala, flirtala mal pa to.....pa nekak nism upal navalit takoj, niti ni bilo primernega trenutka in glej ga zlomka, drugo jutro izvem, da bejbe odpotujejo proti večeru.... :xx!: Pol pa so mi še pobegnile nekam čez dan .......Normaln, da sm bil popoldan v bližini na preži, hehe, no, želel sem si jo videt, preden odide.......In potem se nekako, predvsem zanjo, ne , pred frendicami kao ni spodobilo, da bi kaj reveč "mutila"........al karkoli pač .....odšla je na wc, haha, to so tisti javni wc-ji v kampih.......šel sem za njo, se uštulil, jo poljubil......uaaaa.......zavlekla sva se v neko kabino, ma mislim, čist se nama je sfuzlal , sva kar pozabila na primernost placa in evetuelne higienske itd. razmere , ne bi zdaj v detajle, blo je pa super ....... No, tolk o primernosti placov. Nice to see you, Mickeni..... Sam tist o detajlih, bi bilo pa zanimivo zvedet.....hi, hi, hi...da me ne bo firbec, a sta bla na kotličku al na školjki? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Še hujše..... tam školjke in kotlička ni blo, kolk se sedaj še spomnim.... Jebi ga, na bolj neprimernem placu je bla ona, men na njej ni nič falilo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 če je bilo tako hot,hot, hot - te je po mojem tud ona mal v čučalico namočila Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Nism folgal zaznati.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Nekam znano mi je to od koga, od sebe, al od partnerja? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 V sredo obujamo spomine na dolga vroča poletja ,kje si pasja vročina... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>od koga, od sebe, al od partnerja? Gliha vkup štriha.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> No in kje VSE je bilo? hehehehehe,rajš vpraš, kje ni blo! U garderobi u trgovin med pomerjanjem,U Koloseju u zadni vrsti ,med predstavo je tud wc prazn,pa tak fajn polica je zravn umivalnika, glih v taprav višini za prslont,u avtomatski avtopralnci ,u restavraciji,sam dost dolg prt more bit, pol pa še razne variante, k so že eni našteval,gledališče al pa opera, gondola,avto,tud u shrambi za metle in čistila sm že ,trimčkanje je polet zlo fajn pa raztezalne vaje zravn doma,pa na pultu,na mizi,na pralnem stroju med centrifugo u jaccuziju,bazenu,savni, na morju(v vod in na plaži) pod tušm,enkrat pr eni u pisarni,u sosedn sob pa konferenca ,muzej(za razstavnim eksponatom) galerija,knižnca(tm je res rajcig med vsemi tistmi starimi knigami,vonj papirja,se meša z nenim vonjem ) parki pa klopce,so polet tud fajn,pa kak piknik u naravi ,ni ga pa čez fuk a avionu(gre najprej ona na wc, za no pa jz,pol naj pa ene pol ure ni vn,stevardesa vpraša če je vse ok midva, da ja,k pa vn prideva, pa vsi vejo kva sva delala in se režijo z nama) Kupe v vlaku, k nikol ne veš,kdaj bo kdo uletu ( enkrat je ena ženska, pa je rekla sam oprostite in hitr zaprla vrata) Hehehehe,dost je tega, če se še kej spomnm, pa napišm! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Gliha vkup štriha.... ka si rekla? ne slišim dober.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.