Sati 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Hehe mushi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Aja, še na fitnes sm pozabu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Uuuu, ko smo že pri placih, sem se spomnu še ene z morja..........dogajalo pa se je v morju, ponoč oz. proti večeru, mrak je že bil........uuuu, kak je to dobro, te fajn prime okol vratu, ti pa njo pod ritko, pa jo samo šetaš po mickenem ....in to zarad vode z lahkoto, pa še en poseben filing je....... Pa še folk k mim hod ti več al manj dol visi, mogoče se sam mal pomiriš, k je preveč bliz...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Jaz in moj v garaži pred odprtimi vrati sredi belega dneva, sreča ni blo nobenga, ko drugač ma ene 20 obiskov na dan, pa noben ne potrka (no, sej nebi blo treba), kr not stopijo... Enkrat v kombiju, jaz v mini krilu njemu khm se ve kaj, v pozi an vseh štirih, on mi pa hlače dol vleče, vse se je vidl čez okno, pol pa ustavi na križišču ker se je glih rdeča prižgala, jaz nisem videla, sam menda se je nekomu zunaj fajn zdelo, se mi ej pa zdel čudn, zakaj me je tko na hit pod sedeže porinu... Raj en bom več naštevala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ariso 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehehehehe,rajš vpraš, kje ni blo! U garderobi u trgovin med pomerjanjem,U Koloseju u zadni vrsti ,med predstavo je tud wc prazn,pa tak fajn polica je zravn umivalnika, glih v taprav višini za prslont,u avtomatski avtopralnci ,u restavraciji,sam dost dolg prt more bit, pol pa še razne variante, k so že eni našteval,gledališče al pa opera, gondola,avto,tud u shrambi za metle in čistila sm že ,trimčkanje je polet zlo fajn pa raztezalne vaje zravn doma,pa na pultu,na mizi,na pralnem stroju med centrifugo u jaccuziju,bazenu,savni, na morju(v vod in na plaži) pod tušm,enkrat pr eni u pisarni,u sosedn sob pa konferenca ,muzej(za razstavnim eksponatom) galerija,knižnca(tm je res rajcig med vsemi tistmi starimi knigami,vonj papirja,se meša z nenim vonjem ) parki pa klopce,so polet tud fajn,pa kak piknik u naravi ,ni ga pa čez fuk a avionu(gre najprej ona na wc, za no pa jz,pol naj pa ene pol ure ni vn,stevardesa vpraša če je vse ok midva, da ja,k pa vn prideva, pa vsi vejo kva sva delala in se režijo z nama) Kupe v vlaku, k nikol ne veš,kdaj bo kdo uletu ( enkrat je ena ženska, pa je rekla sam oprostite in hitr zaprla vrata) Hehehehe,dost je tega, če se še kej spomnm, pa napišm! Sori, kako ti pa rata tole u kjnižnici, pa u Koloseju? A ti to o čist tapravem sexu al je to sam tko mal rajcanje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 U Koloseju, ona u kikli, u zadni vrsti,sedeža k se da naslonjal umaknt(mala dvorana)za nama stena,se mi lepo poč u naročje,pol pa lepo čez cel film k pa zapaše ornk prtisnt,greva pa do wc-a! Knižnca-iščeva članke in stare podatke,ponavad notr sama,ni blema, se nagne čez mizo,pa jo prtisnm, tko kt se šika! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ariso 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Sva bila s tipčkom v nekem tujem velemestu, hotel je bil u sklopu več stavb, ki so tvorile krog okoli notranjega dvorišča, soba na dvoriščno stran, cel kup oken okoli, bilo je vroče poletje, zavese na oknih, pa sva se pri odprtem oknu, na oknu, poseksala. Se nama je potem zdelo, da je blo na koncu sexa več oken zagrnjenih kot na začetku, zakaj neki? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ariso 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Triple svaka čast A zasačl vaju pa še nikol? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Mick....tole ti obnove prebranih erotičnih del pišeš, a? Mushi....ne se žret, pa ne farbat to se za tvoja leta več ne spodob, škodje lepoti...keep smajling Mushi&Mick mi polepšata dan..... Ariso- kjer je volja tam je pot....Triple ma volje do plafona, se mu nič ne čudim Drgač pa tud teb priporočam, da kaj prebereš, pol pa ni težko nakladat kje in kako si......si si želel! Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sva bila s tipčkom v nekem tujem velemestu, hotel je bil u sklopu več stavb, ki so tvorile krog okoli notranjega dvorišča, soba na dvoriščno stran, cel kup oken okoli, bilo je vroče poletje, zavese na oknih, pa sva se pri odprtem oknu, na oknu, poseksala. Se nama je potem zdelo, da je blo na koncu sexa več oken zagrnjenih kot na začetku, zakaj neki? Bravo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Triple svaka čast A zasačl vaju pa še nikol? Eh,so, pa kva se čš sekirat, sej je nim bl nerodn kt men pa nej! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Drgač pa tu....si si želela! Lia ni blema, probm želje izpolnt, se bova zmenla! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ariso 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Še en tak, sva bila v Kranjski gori, ne vem kako se reče hotelu, ima pa bazene čisto v steklu, na enem koncu jacuzi, pa šipa, pa mimo potka, ful prometna, midva sva se pa u jacuziju očitno dol dajala. Vsi opazl, pol pa vsi u zadregi stran pogledal. Hm, se mi zdi da sm mal ekshibicionist! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ariso 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Lia ni mus da Triple naklada, sm mela eno prjateljico, k se je s tipom glih tko povsod sexala pa natikala. A ne Triple da ne, kaj pa če bi ji kej demonstriral? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 lia.. spadam med mavrične ljudi, hheeeee... v TEJLE temi only... bo kmal pust.. se lahk kej prefarbamo....pa KAKŠNA LETA ZABOGA??? Mi manjka še 20 let pa 11 ur do TA NAJLEPŠIH!Un avsenikov komad Zdaj si v najlepših letih.... hehehehehe... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lia ni blema, probm želje izpolnt, se bova zmenla! Gospod moj globok priklon, kvantiteta me ne zanima...sam še kvaliteta Po mojem si že ornk znucan Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lia ni mus da Triple naklada, sm mela eno prjateljico, k se je s tipom glih tko povsod sexala pa natikala. A ne Triple da ne, kaj pa če bi ji kej demonstriral? ja, verjamem mam jst tud znanke, ki so se povsod in z vsakim, pol so se mi pa potožle, de je prav čuden, de se niso bolje kvalificirale in dosegle vrhunskih rezultatov....Mi je ena potožla, da kljub menjavi osebkov in placov še ni doživela orgazma...Sej ne veš a bi potle jokal al bi se smejal Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick....tole ti obnove prebranih erotičnih del pišeš, a? Mushi&Mick mi polepšata dan..... Nope........obnove doživetih erotičnih del Upam, da je zadnjo tud sodoživljalka prebrala... Mah, tud zato sva tu, ne Mushi? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lia ni mus da Triple naklada, sm mela eno prjateljico, k se je s tipom glih tko povsod sexala pa natikala. A ne Triple da ne, kaj pa če bi ji kej demonstriral? Zgleda da bo treba! mam rad ekshibicionistke! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Gospod moj globok priklon, ..sam še kvaliteta Po mojem si že ornk znucan Pol si se na tapravga obrnla, kar se tiče kvalitete! Še ni blo pritožb! Ne, mam sam ornk kondicijo,pa tud orgazmi niso problem! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Micky.. zdle prebrala.. prej preletela...he he he he...Sej ti verjamemo... no jst ti.. zakaj bi si neki zmišljeval.. čeprav morš domišljijo imet.. drugač bi se tak sam misionarca posluževal.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>lia.. spadam med mavrične ljudi, hheeeee... v TEJLE temi only... bo kmal pust.. se lahk kej prefarbamo....pa KAKŠNA LETA ZABOGA??? Mi manjka še 20 let pa 11 ur do TA NAJLEPŠIH!Un avsenikov komad Zdaj si v najlepših letih.... hehehehehe... Dej nehi no...vsaka leta so najboljša....a zdaj boš pa Abrahama čakala Vsako obdobje ima svoje prednosti, izkoristi jih tukaj in zdaj ne čakat... Mavrični- a je to kaka posebna pasma? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ariso 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Lia, sej ne nislim menjavanja tipčkov, z enim tipom, sta bla skupi ful let, in sta pohvalno imela ful strasten sex, povsod, kjer se je dalo in kjer se ni dalo. Sej pri meni je tut tko, sex je neki ful spontanga in lepega, pa ko se nakurč pa zrajcaš, se morš takoj dol dat, ne pa čakat da prideš lepo domov pa pol u postlo, me že mine. Pol jst sploh ne morem imet odnosa, če mi je u sexu dolgčas.Ja, mam pa tut jst eno frendico, k po mojem še ni doživela orgazma, sploh nikakršnega. Sm jo enkrat uprašala, če je s tipom že kdaj doživela orgazm, pa je rekla, da se ji ZDI da je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pol si se na tapravga obrnla, kar se tiče kvalitete! Še ni blo pritožb! Ne, mam sam ornk kondicijo,pa tud orgazmi niso problem! So mi mladeniče prepovedal, bojda pol ne bi mogli več brez mene Mladine pa res ne morem tok zafurat, da se ttakole zastrupijo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>So mi mladeniče prepovedal, bojda pol ne bi mogli več brez mene Mladine pa res ne morem tok zafurat, da se ttakole zastrupijo Nč bat! Sm tud starejšim od sebe kos,vprašane, če s ti men? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.