Skoči na vsebino

Dol sem ga dala----dol sem jo dal

oona

Recommended Posts

:eek: Pa tega raj ne bova raziskovala, je prenevarno.... x:Dx x;)x

:palec: Ti kar bejbe še naprej osrečuj, mene pa raj kr izpusti.....

Mam takih škorpijonskih in rakovskih puno kapo....k potem za teboj z nožčem letajo v abstinenčnih krizah xrolleyesx xcivx x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Lia, sej ne nislim menjavanja tipčkov, z enim tipom, sta bla skupi ful let, in sta pohvalno imela ful strasten sex, povsod, kjer se je dalo in kjer se ni dalo.

Sej pri meni je tut tko, sex je neki ful spontanga in lepega, pa ko se nakurč pa zrajcaš, se morš takoj dol dat, ne pa čakat da prideš lepo domov pa pol u postlo, me že mine. Pol jst sploh ne morem imet odnosa, če mi je u sexu dolgčas.

Ja, mam pa tut jst eno frendico, k po mojem še ni doživela orgazma, sploh nikakršnega. Sm jo enkrat uprašala, če je s tipom že kdaj doživela orgazm, pa je rekla, da se ji ZDI da je x?x  x?x  x?x

Ko si dovolj dolgo na svetu, vidiš svakojake odnose..... :xx!: Sem vidla take ki so se s tem ogenjčkom greli in take , ki so zanetili požare x;)x Vsak po svoje kakor najbolje ve in zna :inocent:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>Micky.. zdle prebrala.. prej preletela...

he he he he...

Sej ti verjamemo... no jst ti.. zakaj bi si neki zmišljeval.. čeprav morš domišljijo imet.. drugač bi se tak sam misionarca posluževal..  x:Dx  x:px

Hih, tud jaz ne vem zakaj si bi zmišljeval.....Včasih sm bil pač mali divjaček, mogoče sem se tako ali pa zanesljivo sem se tako tudi po svoje dokazoval, pa jih je pač mal več pristalo na mickenem :vragec: :vragec: x:Dx No, pa ženske so mi pač všeč... xnckrivx x:o)x Je pa res, da sedaj že kar nekaj časa menim, da podiranje vse kar ti na drevo in v vodo ne pobegne (čeprav kot izhaja iz enega mojih prejšnjih postov tud tu niste na varnem :vragec: x:Dx ) nima glih posebnega smisla, pa tudi dokazovanja v tem smislu ne potrebujem več. Nasprotno, mislim celo, da to "razvodeni" posebnost doživetja, lepoto ljubljenja, doživljanja spolnosti, ki izgubi tisti pravi čar, tko da........sm mal bl priden, ne pa čist.... x;)x :vragec: Popolnoma zvest pa bom verjetno.....2 m pod zemljo.....aja, se bom dal skurit.... x:o)x x:Dx....Sicer pa to druga tema, dajmo se raj dol dajat.... x:px :vragec: x:Xx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>:eek: Pa tega raj ne bova raziskovala, je prenevarno.... x:Dx  x;)x

:palec: Ti kar bejbe še naprej osrečuj, mene pa raj kr izpusti.....

Mam takih škorpijonskih in rakovskih puno kapo....k potem za teboj z nožčem letajo v abstinenčnih krizah xrolleyesx  xcivx  x:o)x

Dokler ne probava ne veva! x;)x x:px x:Dx

Hm, ne vem kake s to pol mela,jz mam nož kdr solato čistm,drgač pa ne! x:Dx Drgač pa en drug bodež uporablam! x:px x;)x x:Dx :vragec:

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  :vragec:

Če mal  xscratchx ...jst tud.  x:Dx

No, pa saj je čist možno, da je to bilo k nisva bla skup.... :inocent:  x;)x

ha, ha, ti si pa točno tak ko moj profesor prava, vsem razlagal da če ga žena dobi na drugi ženski, da bo še zmeraj rekel, da je nedolžen, ker ga on ni imel not x:Dx

x:o)x x:Dx

A bi se nehala vidva dajat pliiiz :xx!: :inocent:

Sex u čim večjih količinah je da best, Triple :palec: , pa zvestoba do groba u to itak ne verjamem več, sej vsi skačejo čez plot, slej ko prej, sam da je to u razumno omejenih količinah :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>ha, ha, ti si pa točno tak ko moj profesor prava, vsem razlagal da če ga žena dobi na drugi ženski, da bo še zmeraj rekel, da je nedolžen, ker ga on ni imel not x:Dx

x:o)x  x:Dx

Hehehe, pa to je ja pravilo broj jedan, eno in edino tako......ne priznaj, pa če te na njej dobijo.... x;)x :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>A bi se nehala vidva dajat pliiiz :xx!:  :inocent:

Sex u čim večjih količinah je da best, Triple :palec: , pa zvestoba do groba u to itak ne verjamem več, sej vsi skačejo čez plot, slej ko prej, sam da je to u razumno omejenih količinah  :vragec:

Sej sm razumno omejen, vsak dan sam eno! :inocent: x:px x;)x x:Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

he he he x:Dx

Ma čuj Triple, ful si mi ti neki aktiven, ampak na splošno so slovenčki zadnje čase ful brez libida in moje frendice se ful pritožujejo da jim manjka sexa v zvezah, jaz mam s tem zadnjim sicer srečo, ampak prej je pa tudi meni sexa ful manjkalo. A ste moški aktivni samo pri skokih čez plot ali se najde kakšen tudi v stalnih zvezah? :vragec:

kak se pa eni dajejo dol.. xrolleyesx :O: :V: :xx!:

"To, da sem prizgal vzigalico, je bila velika napaka. Toda hotel sem samo priti do hrcka," je osuplim zdravnikom na oddelku za zdravljenje hudih opeklin bolnisnice v Salt Lake Cityu pripovedoval Eric Tomaszewski.

Tomaszewski in njegov homoseksualni partner Andrew Kiki Farnum sta bila sprejeta kot nujna primera potem, ko se je njun homoseksualni spolni odnos slabo koncal.

"V njegov anus sem potisnil kartonski tulec in vanj spustil Ragotta, najinega hrcka," je pojasnil Eric. "Kiki je, kot vedno, zavpil "Armageddon!", kar je pomenilo, da ima zadosti. "Poskusil sem torej pobrati hrcka, ki pa ni hotel priti na plan. Zato sem pogledal v tulec in prizgal vzigalico, mislec, da ga bo svetloba privabila."

Na tiskovni konferenci je predstavnik bolnisnice pojasnil, kaj se je zgodilo potem: "Vzgal se je plin (iz crevesja), plameni so zajeli kartonski tulec, zaradi cesar so se g. Tomaszewskemu vzgali lasje, dobil pa je tudi hude opekline po obrazu. Vzgal se je tudi hrckov kozuh, kar je povzrocilo vzig se vecje kolicine plina v crevesju, zaradi

cesar je prislo do manjse eksplozije, ki je vrgla hrcka Tomaszewskemu v obraz. Tomaszewski je ima opekline druge stopnje in poskodovan nos zaradi trka s hrckom, Farnum pa je dobil opekline prve in druge stopnje po anusu in spodnjem delu crevesja."

Vir: Los Angeles Times

:ermm: :bomb: :mad2: :ochko: :angry2: :shuriken:

SHHHHHIIIIIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTT........

Pol pa kupiš takega hrčka.......

Sam mal.. grem bruhat...

Mushi

<{POST_SNAPBACK}>kak se pa eni dajejo dol..  xrolleyesx  :O:  :V:  :xx!:

"To, da sem prizgal vzigalico, je bila velika napaka. Toda hotel  sem samo priti do hrcka," je osuplim zdravnikom na oddelku za zdravljenje hudih opeklin bolnisnice v Salt Lake Cityu  pripovedoval  Eric Tomaszewski.

Tomaszewski in njegov homoseksualni partner Andrew Kiki Farnum sta bila sprejeta kot nujna primera potem, ko se je njun homoseksualni spolni odnos slabo koncal.

"V  njegov anus sem potisnil kartonski tulec in vanj spustil Ragotta, najinega hrcka," je pojasnil Eric. "Kiki je, kot vedno, zavpil  "Armageddon!", kar je pomenilo, da ima zadosti. "Poskusil sem torej pobrati hrcka, ki pa ni hotel priti na plan. Zato sem pogledal v tulec in prizgal vzigalico, mislec, da ga bo svetloba privabila."

Na  tiskovni konferenci je predstavnik bolnisnice pojasnil, kaj se je   zgodilo potem: "Vzgal se je plin (iz crevesja), plameni so zajeli kartonski tulec, zaradi cesar so se g. Tomaszewskemu vzgali lasje, dobil pa je tudi hude opekline po obrazu. Vzgal se je tudi hrckov kozuh, kar je povzrocilo vzig se vecje kolicine plina v crevesju, zaradi

cesar je prislo do manjse eksplozije, ki je vrgla hrcka Tomaszewskemu v obraz.   Tomaszewski je ima opekline druge stopnje in  poskodovan nos zaradi trka s hrckom, Farnum pa je dobil opekline prve  in druge stopnje po anusu in spodnjem delu crevesja."

Vir: Los Angeles Times

:ermm:  :bomb:  :mad2:  :ochko:  :angry2:  :shuriken:

SHHHHHIIIIIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTT........

Pol pa kupiš takega hrčka.......

Sam mal.. grem bruhat...

Tale zgodba ni dokazano resnična in tudi ne prav nova... najdeš jo na spletni strani Darwin Awards, kjer je še cel kup podobno bizarnih nezgod.

...a je hrček preživu?

glede na vir - ne :vragec:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...