lia 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Pa tega raj ne bova raziskovala, je prenevarno.... Ti kar bejbe še naprej osrečuj, mene pa raj kr izpusti..... Mam takih škorpijonskih in rakovskih puno kapo....k potem za teboj z nožčem letajo v abstinenčnih krizah Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Hehe vidva tlele spretno dajeta dol besede.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lia, sej ne nislim menjavanja tipčkov, z enim tipom, sta bla skupi ful let, in sta pohvalno imela ful strasten sex, povsod, kjer se je dalo in kjer se ni dalo. Sej pri meni je tut tko, sex je neki ful spontanga in lepega, pa ko se nakurč pa zrajcaš, se morš takoj dol dat, ne pa čakat da prideš lepo domov pa pol u postlo, me že mine. Pol jst sploh ne morem imet odnosa, če mi je u sexu dolgčas.Ja, mam pa tut jst eno frendico, k po mojem še ni doživela orgazma, sploh nikakršnega. Sm jo enkrat uprašala, če je s tipom že kdaj doživela orgazm, pa je rekla, da se ji ZDI da je Ko si dovolj dolgo na svetu, vidiš svakojake odnose..... :xx!: Sem vidla take ki so se s tem ogenjčkom greli in take , ki so zanetili požare Vsak po svoje kakor najbolje ve in zna Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 ...Mam takih škorpijonskih in rakovskih puno kapo....k potem za teboj z nožčem letajo v abstinenčnih krizah džizs... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Micky.. zdle prebrala.. prej preletela...he he he he...Sej ti verjamemo... no jst ti.. zakaj bi si neki zmišljeval.. čeprav morš domišljijo imet.. drugač bi se tak sam misionarca posluževal.. Hih, tud jaz ne vem zakaj si bi zmišljeval.....Včasih sm bil pač mali divjaček, mogoče sem se tako ali pa zanesljivo sem se tako tudi po svoje dokazoval, pa jih je pač mal več pristalo na mickenem No, pa ženske so mi pač všeč... Je pa res, da sedaj že kar nekaj časa menim, da podiranje vse kar ti na drevo in v vodo ne pobegne (čeprav kot izhaja iz enega mojih prejšnjih postov tud tu niste na varnem ) nima glih posebnega smisla, pa tudi dokazovanja v tem smislu ne potrebujem več. Nasprotno, mislim celo, da to "razvodeni" posebnost doživetja, lepoto ljubljenja, doživljanja spolnosti, ki izgubi tisti pravi čar, tko da........sm mal bl priden, ne pa čist.... Popolnoma zvest pa bom verjetno.....2 m pod zemljo.....aja, se bom dal skurit.... ....Sicer pa to druga tema, dajmo se raj dol dajat.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nope........obnove doživetih erotičnih del Upam, da je zadnjo tud sodoživljalka prebrala... Jst pa upam, da ni tvoja Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pa tega raj ne bova raziskovala, je prenevarno.... Ti kar bejbe še naprej osrečuj, mene pa raj kr izpusti..... Mam takih škorpijonskih in rakovskih puno kapo....k potem za teboj z nožčem letajo v abstinenčnih krizah Dokler ne probava ne veva! Hm, ne vem kake s to pol mela,jz mam nož kdr solato čistm,drgač pa ne! Drgač pa en drug bodež uporablam! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}><{POST_SNAPBACK}>Nope........obnove doživetih erotičnih del Upam, da je zadnjo tud sodoživljalka prebrala... Jst pa upam, da ni tvoja Če mal ...jst tud. No, pa saj je čist možno, da je to bilo k nisva bla skup.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Bova pač nevedna šla v večna lovišča Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 kaki iskrivi posti danes..kot da se POMLAD bliža.. pa nehite zdej neki na SMRT mislt, noooo....... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Če mal ...jst tud. No, pa saj je čist možno, da je to bilo k nisva bla skup.... ha, ha, ti si pa točno tak ko moj profesor prava, vsem razlagal da če ga žena dobi na drugi ženski, da bo še zmeraj rekel, da je nedolžen, ker ga on ni imel not Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bova pač nevedna šla v večna lovišča Sam ne še, je treba najprej probat! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ha, ha, ti si pa točno tak ko moj profesor prava, vsem razlagal da če ga žena dobi na drugi ženski, da bo še zmeraj rekel, da je nedolžen, ker ga on ni imel not kot da bi tvoj profesor prava bil tud moj profesor prava.... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ariso 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 A bi se nehala vidva dajat pliiiz :xx!: Sex u čim večjih količinah je da best, Triple , pa zvestoba do groba u to itak ne verjamem več, sej vsi skačejo čez plot, slej ko prej, sam da je to u razumno omejenih količinah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Kdo se pa tu dol daje? A sem kaj zamudila? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ha, ha, ti si pa točno tak ko moj profesor prava, vsem razlagal da če ga žena dobi na drugi ženski, da bo še zmeraj rekel, da je nedolžen, ker ga on ni imel not Hehehe, pa to je ja pravilo broj jedan, eno in edino tako......ne priznaj, pa če te na njej dobijo.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Clintonov stos. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Clinton, ja. Je sel na poligraf, pa zacel govoriti.Pa prileti iz sosednje sobe tehnik, ves panicen in krici:"Clintone, prestani pricati. Masina ce pregorjeti ! " Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>A bi se nehala vidva dajat pliiiz :xx!: Sex u čim večjih količinah je da best, Triple , pa zvestoba do groba u to itak ne verjamem več, sej vsi skačejo čez plot, slej ko prej, sam da je to u razumno omejenih količinah Sej sm razumno omejen, vsak dan sam eno! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ariso 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 he he he Ma čuj Triple, ful si mi ti neki aktiven, ampak na splošno so slovenčki zadnje čase ful brez libida in moje frendice se ful pritožujejo da jim manjka sexa v zvezah, jaz mam s tem zadnjim sicer srečo, ampak prej je pa tudi meni sexa ful manjkalo. A ste moški aktivni samo pri skokih čez plot ali se najde kakšen tudi v stalnih zvezah? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ariso 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kdo se pa tu dol daje? A sem kaj zamudila? Daje, ne dol daje! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 kak se pa eni dajejo dol.. :xx!: "To, da sem prizgal vzigalico, je bila velika napaka. Toda hotel sem samo priti do hrcka," je osuplim zdravnikom na oddelku za zdravljenje hudih opeklin bolnisnice v Salt Lake Cityu pripovedoval Eric Tomaszewski. Tomaszewski in njegov homoseksualni partner Andrew Kiki Farnum sta bila sprejeta kot nujna primera potem, ko se je njun homoseksualni spolni odnos slabo koncal. "V njegov anus sem potisnil kartonski tulec in vanj spustil Ragotta, najinega hrcka," je pojasnil Eric. "Kiki je, kot vedno, zavpil "Armageddon!", kar je pomenilo, da ima zadosti. "Poskusil sem torej pobrati hrcka, ki pa ni hotel priti na plan. Zato sem pogledal v tulec in prizgal vzigalico, mislec, da ga bo svetloba privabila." Na tiskovni konferenci je predstavnik bolnisnice pojasnil, kaj se je zgodilo potem: "Vzgal se je plin (iz crevesja), plameni so zajeli kartonski tulec, zaradi cesar so se g. Tomaszewskemu vzgali lasje, dobil pa je tudi hude opekline po obrazu. Vzgal se je tudi hrckov kozuh, kar je povzrocilo vzig se vecje kolicine plina v crevesju, zaradi cesar je prislo do manjse eksplozije, ki je vrgla hrcka Tomaszewskemu v obraz. Tomaszewski je ima opekline druge stopnje in poskodovan nos zaradi trka s hrckom, Farnum pa je dobil opekline prve in druge stopnje po anusu in spodnjem delu crevesja." Vir: Los Angeles Times SHHHHHIIIIIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTT........ Pol pa kupiš takega hrčka.......Sam mal.. grem bruhat... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Ojoj, grozotno, kaj, halo? :OO!: ... zelo de Sadovsko... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 ...a je hrček preživu? Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>kak se pa eni dajejo dol.. :xx!: "To, da sem prizgal vzigalico, je bila velika napaka. Toda hotel sem samo priti do hrcka," je osuplim zdravnikom na oddelku za zdravljenje hudih opeklin bolnisnice v Salt Lake Cityu pripovedoval Eric Tomaszewski. Tomaszewski in njegov homoseksualni partner Andrew Kiki Farnum sta bila sprejeta kot nujna primera potem, ko se je njun homoseksualni spolni odnos slabo koncal. "V njegov anus sem potisnil kartonski tulec in vanj spustil Ragotta, najinega hrcka," je pojasnil Eric. "Kiki je, kot vedno, zavpil "Armageddon!", kar je pomenilo, da ima zadosti. "Poskusil sem torej pobrati hrcka, ki pa ni hotel priti na plan. Zato sem pogledal v tulec in prizgal vzigalico, mislec, da ga bo svetloba privabila." Na tiskovni konferenci je predstavnik bolnisnice pojasnil, kaj se je zgodilo potem: "Vzgal se je plin (iz crevesja), plameni so zajeli kartonski tulec, zaradi cesar so se g. Tomaszewskemu vzgali lasje, dobil pa je tudi hude opekline po obrazu. Vzgal se je tudi hrckov kozuh, kar je povzrocilo vzig se vecje kolicine plina v crevesju, zaradi cesar je prislo do manjse eksplozije, ki je vrgla hrcka Tomaszewskemu v obraz. Tomaszewski je ima opekline druge stopnje in poskodovan nos zaradi trka s hrckom, Farnum pa je dobil opekline prve in druge stopnje po anusu in spodnjem delu crevesja." Vir: Los Angeles Times SHHHHHIIIIIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTT........ Pol pa kupiš takega hrčka.......Sam mal.. grem bruhat... Tale zgodba ni dokazano resnična in tudi ne prav nova... najdeš jo na spletni strani Darwin Awards, kjer je še cel kup podobno bizarnih nezgod. ...a je hrček preživu?glede na vir - ne Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.