Surangeni 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Muši, sem pogledala na najdi si pod to besedo pa kliknila na prvi zadetek in se mi je odprl en forum, kjer je ravno to omenjeno, kot nekdo, ki še nikoli ni seksal in ga seks ne zanima. Na kratko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 kaj pa che je na koncu besede vprashaj...AAAAaaaaaasexualec? 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 no sej sem mela v mislih da bi kej takeg blo... aha.. sam sej to ni ČIST tak, a? Neki jih že zanima po moje.. sam ko si priznat nočejo.. kaj pa ostali mislte? mili si bla učinkovita.. takoj našla.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Da se še enkrat oglasim (pol pa RES grem), po moje s takimi ljudmi nekaj ni ok, če izhajamo iz vidika, da je človek tudi nagonsko bitje in se spolni nagon pač pojavi kot sla, kot gon (npr. naj bo prvenstveno namenjeno razmnoževanju). Če tega gona nimaš - hm. Je že kaj bilo v tvoji preteklosti, da se je ta gon nekam ujel. Ali zablokiral. Kaj vem. Če se pa zavestno odločiš, to pol ni to - ali? Pol so vsi duhovniki aseksualci? ok grem.čaučau Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Mick nekaj samo zate Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 http://www.mladina.si/tednik/200449/clanek...stil-max_modic/evo tole, a ne mili? Kr dost piše.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pol so vsi duhovniki aseksualci? samo tisti ki niso pedofili aseksualec- tisti ki ga ne privlačijo ne moški ne ženske? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick nekaj samo zate http://kleopatra-leskovsek.si/orgazem.html as chist zmeshana......pa mickenga kap zhe pr prvih shestih klikih(ma moch sam za OS-e poshiljat ) 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick nekaj samo zate http://kleopatra-leskovsek.si/orgazem.html ....ja, tak je običajno k se ljubim, ja..... Aakhutek, bejž raj k ljubici prakticirat, nea zdej tu mene draži neki.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 stankaa!! sedaj pa še povej, kako naj "ta orgazem " spravim s compa dol?.....brišem, pa mi piše- ta program se ne odziva!.....benti, pa moj firbec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>stankaa!! sedaj pa še povej, kako naj "ta orgazem " spravim s compa dol?.....brišem, pa mi piše- ta program se ne odziva!.....benti, pa moj firbec to zato, k si najprej na zhenskega kliknla 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 tud aakhut in Mick ti lahko povesta, da poklikaš do konca, potem s križcem desno zgoraj zapreš, ni blema, men je šlo čist normalno, brez, da bi kaj zaštekalo Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>tud aakhut in Mick ti lahko povesta, da poklikaš do konca, potem s križcem desno zgoraj zapreš, ni blema, men je šlo čist normalno, brez, da bi kaj zaštekalo hehe....po moje mick she zmeri klika (moshkega) 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>pusti mu, naj vsaj enkrat si da duška in v miru uživa... ga bo chist zmozgalsi predstavljam njegovo traumo...vsakich k klikne isti odgovor..on pa: "Pa pizdaaaa, sej sm zhe 10X!" 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Mick vidiš, sem lepo napisala, da je samo zate, zdaj pa krneki enja, a si rešila? gotovo si. saj nima kaj bit Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick vidiš, sem lepo napisala, da je samo zate, zdaj pa krneki enja, a si rešila? gotovo si. saj nima kaj bit bi mu morala na OS poslat....sam pol bi si pa spet kej domishlu 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 bi se pritožil, da ga ...... nadlegujem, sej nisem tak hudo mislila, no zdaj mi je kar žal, ko vidim, da je imela enja težave Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>bi se pritožil, da ga ...... nadlegujem, sej nisem tak hudo mislila, no zdaj mi je kar žal, ko vidim, da je imela enja težave as vidu mick.....za enjo jo SKRBI....ti pa fumus vaginalisc c c....babe najprej ti shtalo nardijo....pol se pa znajt 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 sej, sej dedci ste pa tih, namest da bi se pojokcal, da vam tudi dela štalo BIG MACHOTI Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej, sej dedci ste pa tih, namest da bi se pojokcal, da vam tudi dela štalo BIG MACHOTI mick je micken dec jst sm pa sajt vidu zhe pred par leti, k sm biu she z astro za ostale pa ne vem...se mal skrivajo....al pa klikajo 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Ja tak je to vedno, prvo nas napalijo, pol pa se bunijo k še mi njih poskusimo na... :xx!: :xx!: Mah, kdo bi jih razumel, saj ne vedo kaj hočejo. Mi pa vemo kaj hočemo. Ženske. Še dober, da jih ne rabimo razumet, da jih dobimo.... Hm, mogoč pa je vaginoljubka namest mickenihljubka? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Sam da nismo hrčkoljubci :xx!: Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Hm, mogoč pa je vaginoljubka namest mickenihljubka? sej ni bistvene razlike med mickenim pa pichkono...mogoche sam to, de je richka (oni del med ritko pa pichko) mal daljsha 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.