Mick 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 To ti na podlagi izkustev? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Po mojem čista teorija....Zlomk je intelektualc in teoretik Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Po mojem čista teorija....Zlomk je intelektualc in teoretik samo teoretik inetelektualc je mickche ma zhe mickenga nej bo sej pameten 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Stankaa, poklicala sem "strokovno pomoč", da mi je "stran snela": "Drugič pa ne odpiraj strani, če ne veš, kaj je gor!"- halooooooo moška logika...kako pa naj vem, kaj je "gor", če prej ne odprem?Sicer pa sploh ne vem, kaj delam v tej temi, če mi pa še www strani ne uspe "dol dat" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 kaj se tukaj dogaja? vsi veseli, razigrani ...da vsaj nekje vibrira Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 enja oprosti, če bi vedela, da bo ta stran komurkoli delala težave, jo ne bi objavila Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Hej stankaa ne sekiraj se, saj nisem prvič in ne zadnjič friznila računalnik.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Sej, sej z orgazmi skoz neka štala Zato je pa v modi aseksualnost- no seks, no orgazem , no problem No business sam kak jim to rata, niam pojma menda Danny jasnovidec-deklariran aseksualec ( morm priznat, da me nkol ni privlačil ) Stankaa ka ti bo zaj hudo, želeli ste in gledajte...si sam orodje v zlomkovih rokcah Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> samo teoretik inetelektualc je mickche ma zhe mickenga nej bo sej pameten 666 zlomkou....tralala Še dober, ne, pameten tud z mickenim dobro nabriše....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 majster pa pol! ži cel cajt iščem amdam, kjer me je aakhut spomno, da smo bli, ej ne najdem... neki ital.naslov lokala, smotano... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> sam kak jim to rata, niam pojma menda Danny jasnovidec-deklariran aseksualec ( morm priznat, da me nkol ni privlačil ) ima neke "zmehčane "poteze, :xx!: enkrat sem mu poslala mail z enim vprašanjem pa sem dobila v odgovor: od vas je odvisno kaj se bo zgodilo. ...thx very much. no, saj ima prav. všeč so mi moške poteze na obeh spolih, se mi zdijo bolj zanesljivi, stabilni takšni ljudje. bolj privlačni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Ne bi ti mal povedala kak si kterga dol dala? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne bi ti mal povedala kak si kterga dol dala? ti še stoji? sicer je to bolj tvoja naloga. vsakič ko za nekaj časa mrkneš, se vrneš v velikem slogu s kakšno novo zgodbico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Ah, se te nism pokovc, da bi mi vstal sam k tvojo ikonco vidim..... Hehehehe......še jih mam kr neki na zalogi, sam si bolj kakšno tvojo želim slišat.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 evo ti prst pa čimtršega ti želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 A zdej bi mogu met trdega, ker si mi prst dala? Bemu, si ti ne-radodarna. In zahtevna In jebozovna Evo , pa ne pričakujem, da boš kuj mokra Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Micky ne izzivaj, bo spet štala ko se začneva prek foruma obdelovat (mislim kregat) (nimaš ti nič domišljija?, kam vse lahko gre prst...) lepo se imej in klikaj šepaše (na link) grem se raje ukvarjat z matematiko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Micky ne izzivaj, bo spet štala ko se začneva prek foruma obdelovat (mislim kregat) (nimaš ti nič domišljija?, kam vse lahko gre prst...) lepo se imej in klikaj šepaše (na link) grem se raje ukvarjat z matematiko Zakaj pa se ti tko rada kregaš z mano? Jaz imam velik idej kaj bi raje s tabo kot pa se kregal..... Hehehe......domišljije kolk češ. Matematiko ma raje k mickenga? :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Matematiko ma raje k mickenga? :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Naj bo no .......glavn da lubčka pa dobi........mickeni Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danny jasnovidec-deklariran aseksualec Ejga, Lia, pa se menda ja ne delaš poznavalke? Ker namreč dokazuješ, da ne veš nič o njem. :xx!: (Še dobro, da je Strelec pa dobra duša in ti takega kvasenja ne bi preveč zameril...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Jaz pa nic ne stekam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ejga, Lia, pa se menda ja ne delaš poznavalke? Jok, odpade ...poznavalka sem bila v mladosti, takrat sem imela vse odgovore na vsa vprašanja....Zdaj je pa lajf poskrbel, da pojma niam...... Ker namreč dokazuješ, da ne veš nič o njem. :xx!: (Še dobro, da je Strelec pa dobra duša in ti takega kvasenja ne bi preveč zameril...) Pa lepo te prosim, Bern sem brala intervju, v katerem, se je sam deklariral za aseksualca......Pri svojih letih sem se prvič s tem pojmom srečala pa sem se pač hotla malo izobrazit.....In tam je razložil, da nima tovrstnih potreb.... Če mi ni privlačen, ni rečeno da slabo mislim o njem..... Ti pa kuj na nož, pa gremo seckat...device oooooooooooh Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa nic ne stekam. Ti tui ne čitaš Mladine? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 'Z zamikom'...Frendica jo kupuje, pol jih pa jaz dobim cez kaksen teden, 14 dni.zdaj pa priznam, da ze kaka dva meseca ne utegnem nic brati, sam z ekrana. :||||||| meni se zdi, da bi cist lohk bil aseksualen, ceprav bi pa prej rekla, da to pac rece, ker je 'bolje' bit aseksualen (boljsi image, kao je nad tem), kot pa gej.ne vem, a po nastopu bi rekla da je gej - pa tud po glasu, po gestah, vsem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.