Skoči na vsebino

Dol sem ga dala----dol sem jo dal

oona

Recommended Posts

Stankaa, poklicala sem "strokovno pomoč", da mi je "stran snela": "Drugič pa ne odpiraj strani, če ne veš, kaj je gor!"- halooooooo moška logika...kako pa naj vem, kaj je "gor", če prej ne odprem?

Sicer pa sploh ne vem, kaj delam v tej temi, če mi pa še www strani ne uspe "dol dat"

Deli na socialnih omrežjih

Sej, sej z orgazmi skoz neka štala x;)x

Zato je pa v modi aseksualnost- no seks, no orgazem , no problem x:Dx :vragec:

No business x;)x :vragec: x:Dx

:switz: sam kak jim to rata, niam pojma menda Danny jasnovidec-deklariran aseksualec ( morm priznat, da me nkol ni privlačil x:Dx )

Stankaa ka ti bo zaj hudo, želeli ste in gledajte...si sam orodje v zlomkovih rokcah :vragec: x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

majster pa pol! x:Dx

ži cel cajt iščem amdam, kjer me je aakhut spomno, da smo bli, ej ne najdem... neki ital.naslov lokala, smotano...

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

<{POST_SNAPBACK}>

:switz: sam kak jim to rata, niam pojma menda Danny jasnovidec-deklariran aseksualec ( morm priznat, da me nkol ni privlačil x:Dx )

:inocent: x?x ima neke "zmehčane "poteze, :xx!: enkrat sem mu poslala mail z enim vprašanjem pa sem dobila v odgovor: od vas je odvisno kaj se bo zgodilo. x8Dx ...thx very much. x:Dx no, saj ima prav.

všeč so mi moške poteze na obeh spolih, se mi zdijo bolj zanesljivi, stabilni takšni ljudje. x:Ix xDDx bolj privlačni xnckrivx

Ah, se te nism pokovc, da bi mi vstal sam k tvojo ikonco vidim..... x:o)x x:Dx

Hehehehe......še jih mam kr neki na zalogi, sam si bolj kakšno tvojo želim slišat.... x:px

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

A zdej bi mogu met trdega, ker si mi prst dala? :o|o: Bemu, si ti ne-radodarna. x:o)x In zahtevna x:Dx In jebozovna :vragec: x:Dx Evo x:Xx , pa ne pričakujem, da boš kuj mokra x:Dx x:px :vragec:

K. Čapek

Micky ne izzivaj, bo spet štala ko se začneva prek foruma obdelovat (mislim kregat) (nimaš ti nič domišljija?, kam vse lahko gre prst...) x:Dx

lepo se imej in klikaj šepaše (na link) x:Dx

grem se raje ukvarjat z matematiko xrolleyesx

<{POST_SNAPBACK}>Micky ne izzivaj, bo spet štala ko se začneva prek foruma obdelovat (mislim kregat) (nimaš ti nič domišljija?, kam vse lahko gre prst...) x:Dx

lepo se imej in klikaj šepaše (na link) x:Dx

grem se raje ukvarjat z matematiko xrolleyesx

Zakaj pa se ti tko rada kregaš z mano? Jaz imam velik idej kaj bi raje s tabo kot pa se kregal..... x;)x x:o)x

Hehehe......domišljije kolk češ. x:px

Matematiko ma raje k mickenga? :eek: :C: :xx!:

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>:eek:  :eek:  :eek:

x:Dx  x:Dx  x:Dx

Ejga, Lia, pa se menda ja ne delaš poznavalke? Jok, odpade ...poznavalka sem bila v mladosti, takrat sem imela vse odgovore na vsa vprašanja....Zdaj je pa lajf poskrbel, da pojma niam......

Ker namreč dokazuješ, da ne veš nič o njem.

:xx!:

(Še dobro, da je Strelec pa dobra duša in ti takega kvasenja ne bi preveč zameril...)

Pa lepo te prosim, Bern sem brala intervju, v katerem, se je sam deklariral za aseksualca......Pri svojih letih sem se prvič s tem pojmom srečala pa sem se pač hotla malo izobrazit.....In tam je razložil, da nima tovrstnih potreb....

:eek: Če mi ni privlačen, ni rečeno da slabo mislim o njem.....

Ti pa kuj na nož, pa gremo seckat...device oooooooooooh x^x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

'Z zamikom'...

Frendica jo kupuje, pol jih pa jaz dobim cez kaksen teden, 14 dni.

zdaj pa priznam, da ze kaka dva meseca ne utegnem nic brati, sam z ekrana. :|||||||

meni se zdi, da bi cist lohk bil aseksualen, ceprav bi pa prej rekla, da to pac rece, ker je 'bolje' bit aseksualen (boljsi image, kao je nad tem), kot pa gej.

ne vem, a po nastopu bi rekla da je gej - pa tud po glasu, po gestah, vsem.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...