Skoči na vsebino

Dol sem ga dala----dol sem jo dal

oona

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Ne vem kaj tu ni jasno, če so med nami ženske tudi z enim joškom, in morebiti protezo v ustih.  Kdo ve, ostal jim je bržkone le en zob.

Andres

:vragec:

ene majo tut sam ENO MOZHGANSKO CELICO.... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Ne vem kaj tu ni jasno, če so med nami ženske tudi z enim joškom, in morebiti protezo v ustih.  Kdo ve, ostal jim je bržkone le en zob.

Andres

Joooooooooooooooooooooj, JA! Stekam! Sam zakaj je to prava baba sam? x:o)x x:Dx x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sory potem za povrsnost, ki zdaj tale zmeda in vse tole. :D x:Ix

ne, v bistvu sem mislila, da je kao kaksna fora, kao neka recenica al kaj tacga... nek joke, ki sam jaz ne vem, za kaj gre. :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Vidim, da sta se nekako sporazumeli.

Gre za eno, ki je dala in je povedala, da je imela raka. Zaradi hrupa nisem slišal, da nima joška, mislil, sem da ima silikonskega.

Potem se je slekla in je prišla k meni samo z desnim joškom. Babe kot pravim imajo samo en jošk. Tisto z enim zobom sem nalašč izpustil, ker ne vem, če ima tudi protezo.

Andres

:eek: ...pa če se zezam, no x;)x . Kaj pa morm, če moje so pa vse mele dve joški, zdej pa se sprašujem če nism z babncami........s kom hudiča sm spal? x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Če ima baba en jošk, potem, Mick, si spal z babo in pol  x:Dx  x:Dx  x;)x

:vragec:

po tvoje z enim in pol joshkom....to je ena in pol babnica

che pa z dvema joshkoma....pol sta pa dve

sam se sprashujem....kere dve bi ble naenkrat tok potrebne de bi micku dale x:Dx x:)x x;)x

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

V dilemi sem, če ta post sploh sem paše.

Dol sva se dala, ampak nič ni bilo. Meni je še stal pol ure, potem pa kot bi odrezal, fertik. Pojma nimam zakaj. Preden je prišla sem kavo spil in mogoče ima celo ta vpliv. Lahko so planeti, mislim, pa da je bil vpliv vonja nekako prisoten.

Pa da ne bo pomota. Vonjav sploh ni bilo slabih, ampak sem se obril preden je prišla. Malo after shavea sem gor dal in možno je, da ima ravno ta vrsta, Calvin Clain ta zeleni nekako nasprotni učinek za sex.

Samo baba bi se se stalno lizala in to, mein pa ni ravno samo za lizarjenje.

Hmm. Kaj čem? Bom drugič drugi after shave vzel.

Samo danes mi niti ne paše, da bi si ga na roko metal, tako, da verjetno imam slab dan. Punce. Obrnite se na koga drugega nocoj kot tistim, ki imajo Calvin clain. Njim danes verjetno stoji. Če sploh še. x:Dx x:Dx

Andres

<{POST_SNAPBACK}>... Meni je še stal pol ure, potem pa kot bi odrezal, fertik. Pojma nimam zakaj. ...

Pravi Balašević: a meni ne bi bila ova starost tako grozna, da čujem pjetla barem mjesečno jedared (ali nekaj takega).

Nič ne skrbi, Andres. To je normalno. Vedno pogosteje bo. Tudi to je normalno. Dokler ne boš pri 60tih šel k Ruglju. Tudi to je normalno. Rugelj, takrat pri 110tih, ti bo povedal, da on vsak dan 2x s svojo ženo in boš moral delati sklece na eni roki z Biblijo na glavi in Hessejem pred sabo. Skratka, normalno.

In bogi Calvin Klein s tem nima nobene zveze. Če ne verjameš, probaj drugič Pitralon.

<{POST_SNAPBACK}>Pravi Balašević: a meni ne bi bila ova starost tako grozna, da čujem pjetla barem mjesečno jedared (ali nekaj takega).

In bogi Calvin Klein s tem nima nobene zveze. Če ne verjameš, probaj drugič Pitralon.

x:Dx xg:Dx šele zdaj na stare dni razumem Balaševičeve zagonetne pesmi...

Dobri stari Pitralon, a ga še delajo? x:Dx :inocent:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  xg:Dx šele zdaj na stare dni razumem Balaševičeve zagonetne pesmi...

Dobri stari Pitralon, a ga še delajo? x:Dx  :inocent:

Balašević je bil že mlad star. Zato pa je bil tako privlačen, ali ne. Oprosti mi Katrin ... Viš, to je nelogična pesem. Sam sem stal x krat na stanici u Puli, pa enkrat ni špiker rekel "Rim, Torino, MIlano" ampak vedno "Voz za Ljubljanu kasni u polasku 65 minuta". Pol pa ni čudno, če si bogi Djordje od Vojvodina zmisli Katrin pa školjke pa to...

Pitralon: pojma nimam. Ampak še ena relikvija iz vojaških dni: Pino Silvestre! Za one specialne momente u dnevnom boravku ...

Florijan Cvetko.

Ne ti mene strašit. Am I dead man? Saj dosti Stanetove soli pojem, da se mi to nebi smelo dogajat. Na žalost je bila to tista baba z enim joškom, od prejšnjega tedna in tudi psiha je prisotna menim.

Andres

<{POST_SNAPBACK}>Florijan Cvetko.

Ne ti mene strašit. Am I dead man?  Saj dosti  Stanetove soli pojem, da se mi to nebi smelo dogajat. Na žalost je bila to tista baba z enim joškom, od prejšnjega tedna in tudi psiha je prisotna menim. 

Andres

Ne, Andres, ne strašim te. Saj mora biti še kaj v življenju kot 0.2 sekunde kratkega stika med prostato in sečnim kanalom, ali ne? Nič ne maraj, psiha je kar OK. Kot veš: will is strong but flesh is weak. Tako je to v življenju. In ti si vedno mislil, da je to pregovor o grehu. Nenene. To je pregovor o sposobnosti grešiti. Zdaj veš ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...