Andres08 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 Itak čakam na naslednjo šanso. Je pa lepo od tebe, da se tu trudiš tule. Pregovorov o grehih ne poznam. Ti sploh obstajajo? Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pregovorov o grehih ne poznam. Ti sploh obstajajo? Andres Baje Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 Vse kar je dobro je ilegalno, nemoralno al pa redi. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Balašević je bil že mlad star. Zato pa je bil tako privlačen, ali ne. Oprosti mi Katrin ... Viš, to je nelogična pesem. Sam sem stal x krat na stanici u Puli, pa enkrat ni špiker rekel "Rim, Torino, MIlano" ampak vedno "Voz za Ljubljanu kasni u polasku 65 minuta". Pol pa ni čudno, če si bogi Djordje od Vojvodina zmisli Katrin pa školjke pa to... Pitralon: pojma nimam. Ampak še ena relikvija iz vojaških dni: Pino Silvestre! Za one specialne momente u dnevnom boravku ... men se pa tak svetovn komad to zdi! pa takle.. Andres, Andres ccccccccc.... Tvoji komentarji.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 bl suša zadnje cajte Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 a je dost zelena? Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 ti si posrednik torej kako pa vidva pol poračunata Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>tako ja, zdaj pa čakaj da pride Mick Ta pa je bla dobra!!! Ja kaj tebe pa ni nič v hlačah al kaj? A vedno Micka pokličeš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Ja Bobnar, pol pa mora Mick dosti dela imet, če ti najprej vse ženske zrajcaš, pol pa jih njemu prepustiš... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>...Sicer pa, lubica, a bi se mal mečkala In če bom rekla "DA", potem boš Micka poklical? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>stalno tok govoriš? A je blo to meni namenjeno? Si s tem mislil, da "tolk" govorim al "tak" govorim? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Diana. Greva se midva kej konkretnega zmeniti. Itak dol dajat se, ni nič posebnega, predvsem nič novega. Amdres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kdo je spet v igri? Bobnar in Mick- modela en bolj zafrustriran od drugega. Sam deloma se strinjam. Model sem . Zafrustriran pa (več) ne Diana pa Bobnar pa sta počas zrela za zmenek.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vse kar je dobro je ilegalno, nemoralno al pa redi. slabe punce pol niso dobre so pa legalne moralne in ne redijo juhu se bom pa izogibal dobrih punc... da ne bom prišel v navskrivž z moralo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> GHHH:sick: .....Pljuj. To blo namenjeno modelu al zafrustriranemu? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 24. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2005 Čist' noben'ga novega nisem dol dala. Same stare... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Čist' noben'ga novega nisem dol dala. Same stare... Kaj to pomeni Oona?? Da si tako uspešna ali tako neuspešna? V mojem primeru, je bil to neuspeh. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 24. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj to pomeni Oona?? Da si tako uspešna ali tako neuspešna? V mojem primeru, je bil to neuspeh. AndresTisto, kar sem novega srečala je bilo zame neokusno, zato si ne štejem za neuspeh. Pa neki sem betežna zadnje čase, pa mi ni b'lo glih...a zastopiš? Me je ta zadnja Luna dol dala! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Potem sva pač oba na neki isti liniji. Zanimivo. Bo v kratkem bolje. Garantiram da bo. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Me je ta zadnja Luna dol dala! Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 Dala je škorpijonka. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 Nič opisa dogajanja? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 Opis. Saj veš kako je to. Ko človek najmanj pričakuje se mu iskra pojavi. Dobil sem klic precej pozno sinoči, tako da sem jo kar domov povabil, ker otroka sta ta vikend pri meni. Moram priznati, da sem bil prijetno presenečen, ker sem mislil, da je nažgana, ko se mene ob tako poznih urah spomni. Pa ni bila. Zanimivo. Še eno posebnost sem opazil. Že zelo dolgo nisem čutil tako močne ovulacije kot ravno sedaj. Nisem pa barve videl, samo pod roko in jezikom sem jo čutil. Kako naj opišem? Kot da bi pipco odprl, pa malo olivnega olja primešal. Skratka, ta je imela oba joška, tista z enim je v Londonu tačas, tako da bilo je to presenečenje tedna. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 6. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 6. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dala je škorpijonka. AndresKolkr sem na tekočem, ta znamenja zdaj dajejo..vse od sebe..bom poročala čez kak dan! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.