Aliana 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 levinje Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Levinje pa najbolj posebno...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 Pejte vi mal u klepetalnico klepetuljčkat.... tlele seksamo... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dvojčki da najbolš? niti ognjeno znamenje ni to... hm čak a dvojčice pravite hihi aha to pa že ja ja ahh ognjeno znamenje gor ali dol, važno da je ogenj v tebi Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ahh ognjeno znamenje gor ali dol, važno da je ogenj v tebi Tko se govori....burn, baby, burn...I"m on fire....somebody stop me!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Grem po kanto hladne vode...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Grem po kanto hladne vode...... Zdej bi bla lohk se jst nesramna, pa bi rekla, da lohk sam ti prides, brez kante, pa me bos prec ohladiw....ampak ne bom, k s tak fejst pobc in ti bom rajs enga navihanga lupceka poslala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Zakaj b bla nesramna .....saj bi ter res ......sam ne glih prec . Pa še kaj konkretnega bi v to temo oba imela za napisat..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zakaj b bla nesramna .....saj bi ter res ......sam ne glih prec . Pa še kaj konkretnega bi v to temo oba imela za napisat..... Hihi. Zmenjeno...Jst bom kr v naprej napisala..... A sm uredu napisala? Dej se ti se pohval.....joj, na dolocene trenutke pa res ne kazem svojih let... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Res maš. Sam izrazov nisi glih po mojem okusu uporabla.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bikice, škorpije, vodnarke..... Pa ovnice.... god damn tist je še najbolj ognjena zdevšna... moreš pazit okrog ognja z njimi čne se kaj vname pol pa kar kabum Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Res maš. Sam izrazov nisi glih po mojem okusu uporabla.... No, pametnjakovic, kaj bi pa ti napisu? Nikol nis zadovoln....sploh te ne bom vec hvalila! Prov zanic si biw! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Naj ti bo, nem jezen .......ker si resnico z večjim tiskom napisala...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 ahja a sem že omenil strelce...? taki ognjeni borci za užitke Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Naj ti bo, nem jezen .......ker si resnico z večjim tiskom napisala...... Bebo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Jebo te bebo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 sej sej... ma važn da je vlažn.... pa soparno in ognjeno a good mix of fire and water... pa da je energija taprava, pol pa se požge rjuhe... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Jebo te bebo. NEBO ME BEBO JEBO.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Verjamem, k Micka ne boš mogla nkol pozabit..... Nebo? A ti bi pod jasnim nebom? Men tud tko paše.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Verjamem, k Micka ne boš mogla nkol pozabit..... Nebo? A ti bi pod jasnim nebom? Men tud tko paše.... Ja, pod milim nebom tud ni slabo...na havbi...sred polja....ob 6h zjutri....uf, aja, nisi biw ti!hehehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Sm mislu, da vsaj ponavad veš s kom se ljubiš...... Če bi bil jst se tega neb spraševala.... Da nem drugič, k boš spet na havbi, motorja pusto pržganga..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa mislim, da ni vse v horoskopu. Tu nekaj poveličujete ognjena znamenja, pa znajo bit ravno tako zanič v postelji. :xx!: Z izjemo mojega sedanjega strelčka, no ... hm, js pa še nikol nobenga strelčka a se kšn jav to bo pol vojna he he- tok se bova strelala Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sm mislu, da vsaj ponavad veš s kom se ljubiš...... Če bi bil jst se tega neb spraševala.... Da nem drugič, k boš spet na havbi, motorja pusto pržganga..... Brez skrbi, da vem....motor przgan? Ni panike, bo bolj vibriral... Pa ne nakladi, k nimam tovornjaka sabo, da bi vse to nalozila in odpeljala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 uuu Pika Pikica je pa dones nekam "sharky" Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>uuu Pika Pikica je pa dones nekam "sharky" On je kriv, on je kriv....hehe. Jst sm vedno mckn pasja, ce kdo to prebudi v meni...ampak tko nedowzno...bl za hec. hov, hov... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.