Skoči na vsebino

Dol sem ga dala----dol sem jo dal

oona

Recommended Posts

Zakaj b bla nesramna :eek: .....saj bi ter res :vragec: ......sam ne glih prec x:px xcivx . Pa še kaj konkretnega bi v to temo oba imela za napisat..... x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Zakaj b bla nesramna :eek: .....saj bi ter res :vragec: ......sam ne glih prec x:px  xcivx . Pa še kaj konkretnega bi v to temo oba imela za napisat..... x:o)x

Hihi. Zmenjeno...Jst bom kr v naprej napisala.....

A sm uredu napisala? Dej se ti se pohval.....joj, na dolocene trenutke pa res ne kazem svojih let... x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Bikice, škorpije, vodnarke..... x:px  :vragec:  x:px  :inocent:

Pa ovnice.... god damn :D tist je še najbolj ognjena zdevšna... moreš pazit okrog ognja z njimi čne se kaj vname pol pa kar kabum :inocent:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

sej sej... ma važn da je vlažn.... pa soparno in ognjeno :D a good mix of fire and water... :D pa da je energija taprava, pol pa se požge rjuhe...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Sm mislu, da vsaj ponavad veš s kom se ljubiš...... :vragec: Če bi bil jst se tega neb spraševala.... x;)x x:px

Da nem drugič, k boš spet na havbi, motorja pusto pržganga..... :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Jaz pa mislim, da ni vse v horoskopu. Tu nekaj poveličujete ognjena znamenja, pa znajo bit ravno tako zanič v postelji.  :xx!:

Z izjemo mojega sedanjega strelčka, no ...

hm, js pa še nikol nobenga strelčka  :o|o:  a se kšn jav x?x  x?x  x?x  to bo pol vojna he he- tok se bova strelala  x:Dx  x:Dx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

<{POST_SNAPBACK}>Sm mislu, da vsaj ponavad veš s kom se ljubiš...... :vragec: Če bi bil jst se tega neb spraševala.... x;)x  x:px

Da nem drugič, k boš spet na havbi, motorja pusto pržganga..... :vragec:  x:Dx

Brez skrbi, da vem....motor przgan? Ni panike, bo bolj vibriral... :vragec: x:Dx

Pa ne nakladi, k nimam tovornjaka sabo, da bi vse to nalozila in odpeljala... :vragec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...