Mick 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Brez skrbi, da vem....motor przgan? Ni panike, bo bolj vibriral... Že zdej mešaš k munjena..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>hm, js pa še nikol nobenga strelčka a se kšn jav to bo pol vojna he he- tok se bova strelala Sm se že mislu javt...........pol pa neke vojne pa strelanje. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>On je kriv, on je kriv....hehe. Jst sm vedno mckn pasja, ce kdo to prebudi v meni...ampak tko nedowzno...bl za hec. hov, hov... js sm pa mislu, kok si ti fajn deklca, pa sm te mislu peljat na večerjo s fruštkom emmmmm,pa vidm da grizeš pa sharky si...ah... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sm se že mislu javt...........pol pa neke vojne pa strelanje. čikn Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>js sm pa mislu, kok si ti fajn deklca, pa sm te mislu peljat na večerjo s fruštkom emmmmm,pa vidm da grizeš pa sharky si...ah... Ej!!!! A vids, Mick, kuga s zdej naredu ....eh.....there are many fish in the sea.... Sealko...????? Ti ga srejes maw...sej ce mas rd dowgocasne bejbe, k sam prikimavajo, pol pa res nism ta prava zate, ker ves....z mano se folk vedno zabava.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej!!!! A vids, Mick, kuga s zdej naredu ....eh.....there are many fish in the sea.... Sealko...????? Ti ga srejes maw...sej ce mas rd dowgocasne bejbe, k sam prikimavajo, pol pa res nism ta prava zate, ker ves....z mano se folk vedno zabava.... js se tud rad zabavam in zaJ.. anyway, si kul Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>js se tud rad zabavam in zaJ.. anyway, si kul Ti tud, bejbi, sej ne more bit drgac...ce sva pa dvojcka...na kremo...mazi! hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti tud, bejbi, sej ne more bit drgac...ce sva pa dvojcka...na kremo...mazi! hehe že vtiram kremo v tvojo kožo in masiram... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> že vtiram kremo v tvojo kožo in masiram... Uuuuuuu, mi je vsec, da si nezen....se mal bl levo....tm, ja....uuuu, d best!!!! Vrnem nazaj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Verjamem, k Micka ne boš mogla nkol pozabit..... Nebo? A ti bi pod jasnim nebom? Men tud tko paše.... hihi spomini ja pod milim nebom uh to je dbestično sredi polja, uhja tko se je začelo vse ja mmmm Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej!!!! A vids, Mick, kuga s zdej naredu A jst? Sm mislu, da tebe misli.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>čikn Čikn? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Čikn? piši kao što govoriš - oz. chicken - meaning coward, če ti je zdej kej bl jasn Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bikice, škorpije, vodnarke..... a s ti mogoch mal na levinje pozabu mickec,mickec..... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 ..z levinjami se ponavad tak dober ujamem, da jih niti ne omenim več. So pa, kot sem omenil prej, tud najbolj posebne ljubimke..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> ..z levinjami se ponavad tak dober ujamem, da jih niti ne omenim več. So pa, kot sem omenil prej, tud najbolj posebne ljubimke..... ja,ja...dobr se vun vlechesh Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 ........ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Pismu delate krivico ribam.... :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Po tem, ko sem moral pisat v tisti topic, Ni mi dala, ni me dol dal, me je dvojčica v torek sama poklicala, in se najavila. Ne vem še kakšna je razlika med Tajko in Slovenko. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Mene je zadnjič frend prepričeval, da Tajke obvladajo s svojimi muckami različne tehnike, ki osrečujejo moškega, ki jih Slovenjke niti pod razno ne obvladajo in zato Tajkam kot ljubice ne sežejo niti do kolen. Sam sm samo in bil tih. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 keglove vaje Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Je tipo zgleda fajn stestiru,da ve! Tajk še nism probu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Mick. Odvisno na kakšno naletiš Tajko ali Slovenko naletiš. Se pa vse Tajke nekako upirajo dejstvom dokumentarcev, ki so delani na bazi otroške prostitucije pri njih. Pravijo, da tega ni pri njih. Da one tega ne poznajo. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Hehehehe....jst tud ne......sam me je začel mal zanimat Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Je tipo zgleda fajn stestiru,da ve! Tajk še nism probu! Ukrajina je bližje. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.