Skoči na vsebino

Dol sem ga dala----dol sem jo dal

oona

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>On je kriv, on je kriv....hehe. Jst sm vedno mckn pasja, ce kdo to prebudi v meni...ampak tko nedowzno...bl za hec. x:Dx hov, hov... x:Ix

js sm pa mislu, kok si ti fajn deklca, pa sm te mislu peljat na večerjo s fruštkom :inocent: x:Dx emmmmm,pa vidm da grizeš pa sharky si...ah... :C:

honor and respect
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>js sm pa mislu, kok si ti fajn deklca, pa sm te mislu peljat na večerjo s fruštkom  :inocent:  x:Dx  emmmmm,pa vidm da grizeš pa sharky si...ah... :C:

Ej!!!! A vids, Mick, kuga s zdej naredu :V: ....eh.....there are many fish in the sea.... :vragec: xDDx

Sealko...?????

Ti ga srejes maw...sej ce mas rd dowgocasne bejbe, k sam prikimavajo, pol pa res nism ta prava zate, ker ves....z mano se folk vedno zabava.... xDDx x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Ej!!!! A vids, Mick, kuga s zdej naredu :V: ....eh.....there are many fish in the sea.... :vragec:  xDDx

Sealko...?????

Ti ga srejes maw...sej ce mas rd dowgocasne bejbe, k sam prikimavajo, pol pa res nism ta prava zate, ker ves....z mano se folk vedno zabava.... xDDx  x:Dx

js se tud rad zabavam in zaJ.. :vragec: x:Dx :inocent: anyway, si kul xokx x:Xx x:Ix

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>Verjamem, k Micka ne boš mogla nkol pozabit..... x:px  :vragec:

Nebo? A ti bi pod jasnim nebom?  x:px  Men tud tko paše.... xcivx

:D hihi spomini ja pod milim nebom :D uh to je dbestično :P sredi polja, uhja :D tko se je začelo vse ja :P mmmm

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:inocent: ..z levinjami se ponavad tak dober ujamem, da jih niti ne omenim več. x;)x So pa, kot sem omenil prej, tud najbolj posebne ljubimke..... xsrcx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

• 4 weeks later...

Po tem, ko sem moral pisat v tisti topic, Ni mi dala, ni me dol dal, me je dvojčica v torek sama poklicala, in se najavila. Ne vem še kakšna je razlika med Tajko in Slovenko.

Andres

Mene je zadnjič frend prepričeval, da Tajke obvladajo s svojimi muckami različne tehnike, ki osrečujejo moškega, ki jih Slovenjke niti pod razno ne obvladajo in zato Tajkam kot ljubice ne sežejo niti do kolen. x;)x Sam sm samo :eek: in bil tih. x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Mick.

Odvisno na kakšno naletiš Tajko ali Slovenko naletiš. Se pa vse Tajke nekako upirajo dejstvom dokumentarcev, ki so delani na bazi otroške prostitucije pri njih. Pravijo, da tega ni pri njih. Da one tega ne poznajo.

Andres

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...