Skoči na vsebino

Dol sem ga dala----dol sem jo dal

oona

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Mick.

Odvisno na kakšno naletiš Tajko ali Slovenko naletiš. Se pa vse Tajke nekako upirajo dejstvom dokumentarcev, ki so delani na bazi otroške prostitucije pri njih. Pravijo, da tega ni pri njih.  Da one tega ne poznajo.

Andres

ja sam res ne poznajo....drugačna kultura pa to...pač že majhne deklice v to uvajajo, za njih je to čast, za nas pa prostitucija

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Mick.

Odvisno na kakšno naletiš Tajko ali Slovenko naletiš. Se pa vse Tajke nekako upirajo dejstvom dokumentarcev, ki so delani na bazi otroške prostitucije pri njih. Pravijo, da tega ni pri njih.  Da one tega ne poznajo.

Andres

Hehehe, na Tajko še nism nobenu naletu, na Slovenko pa že čist slučajn tu in tam kako..... x:o)x Le redke med njimi, če pomislim, strašno redke (beri skor nobena), se ukvarjajo s svojimi muckami in npr. vaginalnimi mišicami..... x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Hehehe, na Tajko še nism nobenu naletu, na Slovenko pa že čist slučajn tu in tam kako..... x:o)x Le redke med njimi, če pomislim, strašno redke (beri skor nobena), se ukvarjajo s svojimi muckami in npr.  vaginalnimi mišicami..... x;)x

matr, pol sm meu pa jz zmer krompir-beri dobro muco! x:px x:Dx x;)x

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Uuuuua. Tega pa neb tako radikalno trdil, sm že vidu tolk dobre, da sam :eek: Fendu od mojga znanca je ena tolk glavce zmešala, da se je ločil in jo oženu, baje.... x;)x Sm vido fotko, pa se niti nism več tolk čudu..... :vragec:

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Uuuuua. Tega pa neb tako radikalno trdil, sm že vidu tolk dobre, da sam  :eek: Fendu od  mojga znanca  je ena tolk glavce zmešala, da se je ločil in jo oženu, baje.... x;)x Sm vido fotko, pa se niti nism več tolk čudu..... :vragec:

mah, mogoč sm mal rasista, sam ukrajinke pa res ne! xrolleyesx x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>matr, pol sm meu pa jz zmer krompir-beri dobro muco! x:px  x:Dx  x;)x

A res? Pismo, kje sm te jaz babe pol pobirau :eek: :o|o: x:Dx Hehehe, saj mladičke tega tud ne rabijo glih :vragec: , tak da ni blo blema. Ampak me je pa mal presenetilo, da res skor nbena (zdej prav razmišljam, mislim....da enim dvem se je neki sanjalo) ni znala z mucko mal......pa to. x:o)x

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>A res? Pismo, kje sm te jaz babe pol pobirau  :eek:  :o|o:  x:Dx Hehehe, saj mladičke tega tud ne rabijo glih :vragec: , tak da ni blo blema. Ampak me je pa mal presenetilo, da res skor nbena (zdej prav razmišljam, mislim....da enim dvem se je neki sanjalo) ni znala z mucko mal......pa to.  x:o)x

Ene to sparamo za posebne priloznosti x;)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>A res? Pismo, kje sm te jaz babe pol pobirau  :eek:  :o|o:  x:Dx Hehehe, saj mladičke tega tud ne rabijo glih :vragec: , tak da ni blo blema. Ampak me je pa mal presenetilo, da res skor nbena (zdej prav razmišljam, mislim....da enim dvem se je neki sanjalo) ni znala z mucko mal......pa to.  x:o)x

ja, ni ga bolšga kt dobra gimnastičarka! x:px x;)x x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>..celo življenje... x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx good one! x:Dx

ma ne, sem tko mislila.. z enimi itak prehitr konc vsega skup, da bi lahko kej dost eksperimentiral in igral se.. mora bit kul filing, na easy.. da se igras, preizkusas nove stvari pa tko..

loesje

Spet nazaj -

Aja, Aliana? Pol bi mogla pa name naletet.... :vragec: x:px

Men frendica prav, da si včasih kuglico vstav in hodi po mestu, pa ne vem, če ji naj verjamem.....In pravi, da ji je tud že kdaj pršlo vmes. Me farba, ha? x:Ix

K. Čapek

Jaz sem pa dones slišala da sem se dol dala z nekom,ampak problem je v tem,da jz tega ne vem.Zgleda da me emšo daje. :eek: x:Dx x;)x
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

<{POST_SNAPBACK}>sej sm rekla...keglove vaje...pa vsaka zna č hoče x:Dx

A da bi si naj kegle v muco rinla :eek: ? Hm, ne vem, če to kaj pomaga.... x:o)x x:Dx

Ah, bla bla bla......za to se je kot za vsako veščino treba mal potrudit, pa ni videt, da se vam kaj da x;)x . Na tipe kak niso dobri pa znate bentit, pa same kazga posebnega pojma nimate.... xrolleyesx x:px :vragec: x:Dx

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Jaz sem pa dones slišala da sem se dol dala z nekom,ampak problem je v tem,da jz tega ne vem.Zgleda da me emšo daje. :eek:  x:Dx  x;)x

Eh, že to je neki, da drugi vejo, da si se. :vragec: x:Dx Zame tud drugi bolje vejo s kom in kje pa kak sem se.....kaj morm. :inocent:

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Aja, Aliana? Pol bi mogla pa name naletet.... :vragec:  x:px

Men frendica prav, da si včasih kuglico vstav in hodi po mestu, pa ne vem, če ji naj verjamem.....In pravi, da ji je tud že kdaj pršlo vmes. Me farba, ha?  x:Ix

ni čist nč fajn s kuglicam okol laufat...ne verjem vsega kar ti babe povejo...preberejo u kozmopolitanu, pa mislijo da je kul x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>Aja, Aliana? Pol bi mogla pa name naletet.... :vragec:  x:px 

Aja, Mick? :vragec: x;)x

Men frendica prav, da si včasih kuglico vstav in hodi po mestu, pa ne vem, če ji naj verjamem.....In pravi, da ji je tud že kdaj pršlo vmes. Me farba, ha?  x:Ix

Evo, ravnokar dobila idejo kaj hocem za rojstni dan x:)x

Ja, moja frendica tud tko pravi...

<{POST_SNAPBACK}>Jaz sem pa dones slišala da sem se dol dala z nekom,ampak problem je v tem,da jz tega ne vem.Zgleda da me emšo daje. :eek:  x:Dx  x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx

loesje

Spet nazaj -

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...