Skoči na vsebino

Dol sem ga dala----dol sem jo dal

oona

Recommended Posts

Hehehe......sm že bil z njo, pa vem, da je prava :vragec: -a. No, cosmopolitana pa ne bere, to pa vem. Kaj pa vem, je dovolj pozitivno utrgana....Mogoč pa nimaš pravih kuglic al pa ne znaš hodit z njimi? x;)x x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>A da bi si naj kegle v muco rinla :eek: ? Hm, ne vem, če to kaj pomaga.... x:o)x  x:Dx

Ah, bla bla bla......za to se je kot za vsako veščino treba mal potrudit, pa ni videt, da se vam kaj da x;)x . Na tipe kak niso dobri pa znate bentit, pa same kazga posebnega pojma nimate.... xrolleyesx  x:px  :vragec:  x:Dx

x:Dx x:Dx kok s ti posrečen x:Dx to se sam reče tk, trneraš pa iste mišice kot takrat ko te ful lulat tišči.

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x:Dx kok s ti posrečen x:Dx to se sam reče tk, trneraš pa iste mišice kot takrat ko te ful lulat tišči.

Ja, saj vem, se zezam. A ti delaš to? :inocent: Za nas mickene je to posebi zanimiv podatek.... x;)x x:o)x x:Dx

K. Čapek

Hehehe, jaz takih odločitev ne prepuščam "mogoče".... :vragec: x:Dx Čaki mal....nasploh al v postelji? x:px K če se prav spomnim sva mi2 tak zmenjena za en giro..... :inocent:

K. Čapek

Hehehe, jaz takih odločitev ne prepuščam "mogoče"....  Čaki mal....nasploh al v postelji?  K če se prav spomnim sva mi2 tak zmenjena za en giro.....

Ja, to drugo itak!! Evo, ravno danes sem se ze skor zmenla za garazo tule v mestu, pol mi ne bo treba celih priprav imet, da do motorja pridem.. Tko da pol bod pa kar pripravljen, da enkrat bipnem, da bom cez 2 uri gor x:)x

Kar se pa prvega tice... a nisem jaz mal premlada zate? x;)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Prvo je "nasploh", drugo je v "postelji". :vragec: x:Dx Kako bi lohk bla premlada za prvo? :eek: :inocent: Čeprav si ne znam predstavljat za1x še, da bi bla premlada.....kolk že maš.....23.....hih, sm glih prav zate zdej, glih prav.... :vragec: x:px x:Dx

K. Čapek

x:Dx x:Dx x:Dx ....mah, sm ostal še pr kuglcah......no, čak.....da se zvadim......ja lulčki, ne, pr takem režanju jih z vaginalnimi mišicami, streniranimi kot pravš, da jih imaš, dobesedno izrineš :eek: :O: x:Dx

K. Čapek

Prvo je "nasploh", drugo je v "postelji".  Kako bi lohk bla premlada za prvo?  Čeprav si ne znam predstavljat za1x še, da bi bla premlada.....kolk že maš.....23.....hih, sm glih prav zate zdej, glih prav....

x:Dx x:Dx x:Dx sem sele pol se enrkat prebrala, pa ugotovila, da je mal nelogicno.. pa upala, da ne bos opazil x:Dx

Ma v bistvu pa res, cist po pravici.. ko enkrat prides na okus z mal starejsimi.. teli fantje mojih let.. pojma nimajo :o|o: pa tko se jim mudi.. al pa ravno jaz na take naletim... :o|o:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x:Dx  x:Dx  sem sele pol se enrkat prebrala, pa ugotovila, da je mal nelogicno.. pa upala, da ne bos opazil  x:Dx

Ma v bistvu pa res, cist po pravici.. ko enkrat prides na okus z mal starejsimi.. teli fantje mojih let.. pojma nimajo  :o|o:  pa tko se jim mudi.. al pa ravno jaz na take naletim...  :o|o:

x:o)x x:px :vragec: ....no, deklce, dober poslušte Aliano x:o)x x:Dx

Pih, to je tko......ti si glih prava babnca postala, jst pa pravi djed. Kak bi te pol lahko bil prestar... :o|o: :vragec: x:Dx

K. Čapek

Ti povem, da to za oboje velja. Bolj dolg se nas draži, bolj nam pride :vragec: x:Dx . A veš, da to tud za tipe velja? Sam če se z malinovci dol daješ (saj vem, da se ti ne) je glede na njihovo brzino to mal težko ugotovit, ja...... :vragec: x:px x:Dx

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...