Samson23 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Jah predstavlja moja leta jap.Moja leta dve leti nazaj.Zakaj??Se ti zdi da sem prehitro prisel do tega zakljucka?Da bi mogu mogu bit se zmeri v tisti fazi ko je making love just 4 fun? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Ni nujno, če ti tko ne paše. Sam ne vem zakaj bi pri 23-ih spolnost preveč resno jemal, še imaš za to veliko časa. Aja, pri 25-ih. Men se je v teh letih mešalo, le redko ktera mi je uspela pobegnit.... Vse dokler ni prišla ona , pol pa blo konec heca Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Saj je ne jemljem tok resno, sam kaj pa vem kar ne zdi se mi vec filing kar tja v en dan dol dajat for the sake of it. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>u glavnem, kakorkol že, mislim da večina jemlje seks čist preveč resno, celo znanost delajo iz njega in komplicirajo.....se obremenjujejo z bedarijami če se ti paše zravn smejat, se dej...če ti paše govorit, kričat, bilo kej..go for it Pa ja. Verjetno zato, ker se pa v seksu res razgalimo, pol pa se vsak mal boji......tega razgaljenja in sprejemanja partnerja v razgaljenosti. Zato je pa tolk fajn, če imaš to srečo se ljubit z nekom, ki ti ful paše, leži, mu ful zaupaš........in se ljubiš brez predsodkov, brez zadržkov, brez sramu.......ouuuuu jeaaaah Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj je ne jemljem tok resno, sam kaj pa vem kar ne zdi se mi vec filing kar tja v en dan dol dajat for the sake of it. Ja. Pol pa ti je dovolj in je čas, da naletiš......na pravo. Kar je itak najboljš in najlepš...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 to je to glih zanč je bla ena situacija, začel se je uno ful divje, lačno...pol pa se neki zgodi..jaz pa u smeh... pol sma se pa neki cajta sam režala pa fuke špilala...zaključla se je pa stvar bol na izi... kakir bi biv verjetn ful užaljen al kej....tkole je kul, k veš da ni panike, pa karkol ž bo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>....tkole je kul, k veš da ni panike, pa karkol ž bo Ja, če je tko pol je kul in tud ni šans, da neb blo ok . Heh, k sm že omenu, da sem kdaj tud zajebu, sem se spomnu ene bejbe, k me je čist uničla s svojim stilom, pogledom na spolnost.......sam neb rajš v detajle Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 škoda.....nas pa glih detajli zanimajo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Kaj ti naj rečem.......bla sva popolnoma nekompatibilna, za moj okus je bila pregroba (besedno in telesno), kaj počet sva imela povsem različne želje, ampak jaz ji na njene nisem težil, ona pa men je.........in me je precej sesula, sem pol kar neki časa rabu, da sem se porihtal Kot vidiš, pa se je spomnim še sedaj .......Je pa bila to moja definitivno najslabša izkušnja v spolnosti in zanjo sem pa bil popolnoma zanič, kar je tud širila okol........hahaha, sam se to vse porihta, za njo sm začel hodit z eno manekenkico in je sam , ko naju je vidla........kaj te bo taka bejba s takim lojem......sam z njo pa nama ni čist nič falil. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 ja mam podobno izkušnjo z mojmu taprvemu tipu sma bla dolg skup pol pa ko sma šla narazn sm naletela na enga velikega hartbrejkerja, jaz pa mlada in neumna, mislila da tak lover pa že more met pojma kok se taki reči streže in bi se pač splačal probat katastrofa vseh katastrof :xx!: sm jokala skor od razočaranja, je blo kot da sma u cirkusu, v 15 minutah me je najmanj petdestkrat okol zasuku, predn sm se zavedla, niti protestirat nism mela cajt njemu se je zdelo noro dobro jaz pa :xx!: in tud čut nism hotla več za njega pol je biv pa ful užaljen in je pred frendi same bolane vn metu...enkrat sm ga pa zabila in vpričo vseh povedla da sploh nism vedla da je lohk seks tok zanič dokler nism njega spoznala Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 hm........moj ta zadn tip in sex z njim mi je bil ful dober, ker sva se vmes velikrat smejala in ni blo tko bed,kokr da bi se drug drugmu in ful mi je blo fajn, ker sva se po koncu še ful cartala in se objemala in sploh nisva mogla narazen.... sam klinc, k je bedak! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Pa tok ste o keglovih vajah govoril, da sm jih zdej začela podzavestno delat....mmmmmmmmmmmmmmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 pravjo da je dober seks sam 10% zveze, slab pa 90% Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 No, sam tu ga je on sviral, povej kako, k si ti zasračkala, Todika..... Ne, saj v mojmu primeru sem tud sam bil kriv, seveda. Najprej, k sem se zapletu z osebo in se hitr znašu v postelji, pa se očitno sploh niti mal nisva poznala. Drugič, ker nisem znal preslišat njenih pikrih pripomb, ki so me vrgle iz tira in potem je šlo sam nizbrdo. Tretjič, k sem bil tolk glup, da sem vztrajal, kljub temu, da mi je z besedami in komentarji v bistvu vzela vso željo po seksu, ampak tipi smo tu v mal čudni situaciji, sploh k smo malinovci, haloooo, jo met nago v postelji pa ne dol dat, to pa ne.....hahaha.....bi pa blo najbolj pametno se vstat, oblečt in odit. Definitivno. Danes bi to storil brez posebnega premisleka. V posteljo gremo z nekom iz naklonjenosti, privlačnosti, simpatije, ne pa za to, da se ga bomo nadvse kritično lotili in iskali vsako njegovo slabost, ne........Hehehe, pa še zdaleč ni bila nič posebnega, bemu, mi ni jasn kak sem ji tolk nasedu. :xx!: Me je pa zaznamovala za vso življenje, po svoje, kljub temu, da sem stvar razčisto, se nekih predsodkov nikol nism čist rešu.....predvsem se je to vedno izkazovalo pri sklepanju novih vez. Blo sicer drugim nevidno, sam jst v seb pa sm mel bleme. Kak brez veze, da ti neka modelka, ki je sploh ne ceniš zna tolk zagrenit življenje......no, sm verjetn že rabu kaj tazga. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Jst tud ne razumem, kako se lohk tok skiraš in ubadaš z eno, k je očitna koza. In kako ti taka oseba lahko pusti tak pečat....odjebi jo...miselno, tko vem, da si jo že...Mick, no....pa ti s ja tok skuliran.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Ma, saj se ne ubadam več z njo, k smo že debatiral, pa da ne bo debata sam o uspešnih cartanjih, ker v bistvu le redko kdo nima tud kake slabe izkušnje, ne Zakaj se pa je ta izkušnja tolk zažrla vame? Kaj pa vem, ker sem preveč občutljiv, verjetno. Mogoče bi morau bolj detajlno opisat dogajanje, sam ne vem, če bi. Skratka, me je ponižala, bil pa sem še precej mlad, mislim da okol 25,26......pa sem pol posledično tud mal izgubil na samozavesti. Saj, ko se z nekom vklopiš pol itak ni blemov........kot sem rekel, pol sem imel bleme, mogoče še jih celo imam, predvsem pri novih začetkih, kot da sem se bal ponovitve..... Ker blo mi je pa fulllllllll neprijetno.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 seks se prevč forsira, ful je trba kao neka pričakovanja izpovnt...pol te en tak primer lohk vrže......pa bereš po cajtngih tisočinennasvet za boljši seks folk se ful s tem neki ukvarja, u bistvu se pa sploh ne znajo it....je u bistvu čist simpl, če poslusaš sebe pa partnerja Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Ma, ja...ni ti treba obujat spominov in bed filingov...ni treba podrobnosti, k je lohk boleče....ni pene. Ja, če si s partnerjem zaupata in se ljubita in želita sam drug druzga, sta lačna drug druzga, je to noro dobr...pogrešam... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Ma ja. Čeprav me ne moti o tem govorit, saj ne trdim, da nism kdaj kaj zasračkal in da sm perfect ...... sam trdim pa, da sem lahko prav nesramno dober Tko k lohk v nekem trenutku prav nesramno zasračkam stvar .... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Ja, men so se tud sline mal pocedile.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 ...Mystica , Pikica ...fajn ste, tud men se ob vas (pre)pogost kaj zalušta.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 A si šow pogledat kitke? Se ti bo še bl zaluštal....alo, sčekiri! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Matr, se kle matraš in matraš...pa nč! Uf, mi je vroče ratal.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Ja, se strinjam, bl se matram, bl nič. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Ta prav se prtožuje, ja...še s prstom nisi mignu! Alo, pomigaj mal.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.