Skoči na vsebino

Dol sem ga dala----dol sem jo dal

oona

Recommended Posts

Jah predstavlja moja leta jap.

Moja leta dve leti nazaj.

Zakaj??

Se ti zdi da sem prehitro prisel do tega zakljucka?

Da bi mogu mogu bit se zmeri v tisti fazi ko je making love just 4 fun?

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

Ni nujno, če ti tko ne paše. Sam ne vem zakaj bi pri 23-ih spolnost preveč resno jemal, še imaš za to veliko časa. Aja, pri 25-ih. Men se je v teh letih mešalo, le redko ktera mi je uspela pobegnit.... :vragec: x:px x:o)x Vse dokler ni prišla ona :2src: , pol pa blo konec heca x:o)x x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Saj je ne jemljem tok resno, sam kaj pa vem kar ne zdi se mi vec filing kar tja v en dan dol dajat for the sake of it.

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>u glavnem, kakorkol že, mislim da večina jemlje seks čist preveč resno, celo znanost delajo iz njega in komplicirajo.....se obremenjujejo z bedarijami :o|o: če se ti paše zravn smejat, se dej...če ti paše govorit, kričat, bilo kej..go for it :palec:

Pa ja. Verjetno zato, ker se pa v seksu res razgalimo, pol pa se vsak mal boji......tega razgaljenja in sprejemanja partnerja v razgaljenosti. Zato je pa tolk fajn, če imaš to srečo se ljubit z nekom, ki ti ful paše, leži, mu ful zaupaš........in se ljubiš brez predsodkov, brez zadržkov, brez sramu.......ouuuuu jeaaaah :palec: xsrcx x:px

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Saj je ne jemljem tok resno, sam kaj pa vem kar ne zdi se mi vec filing kar tja v en dan dol dajat for the sake of it.

Ja. :palec: Pol pa ti je dovolj in je čas, da naletiš......na pravo. :2src: x:)x :palec: Kar je itak najboljš in najlepš...... xsrcx

K. Čapek

:palec: to je to :palec: glih zanč je bla ena situacija, začel se je uno ful divje, lačno...pol pa se neki zgodi..jaz pa u smeh... x:Dx pol sma se pa neki cajta sam režala pa fuke špilala...zaključla se je pa stvar bol na izi... x:Dx kakir bi biv verjetn ful užaljen al kej....tkole je kul, k veš da ni panike, pa karkol ž bo x;)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>....tkole je kul, k veš da ni panike, pa karkol ž bo x;)x

:palec: Ja, če je tko pol je kul in tud ni šans, da neb blo ok x:)x . Heh, k sm že omenu, da sem kdaj tud zajebu, sem se spomnu ene bejbe, k me je čist uničla s svojim stilom, pogledom na spolnost.......sam neb rajš v detajle x:Ix

K. Čapek

x:Dx

Kaj ti naj rečem.......bla sva popolnoma nekompatibilna, za moj okus je bila pregroba (besedno in telesno), kaj počet sva imela povsem različne želje, ampak jaz ji na njene nisem težil, ona pa men je.........in me je precej sesula, sem pol kar neki časa rabu, da sem se porihtal x:Ix Kot vidiš, pa se je spomnim še sedaj :o|o: .......Je pa bila to moja definitivno najslabša izkušnja v spolnosti in zanjo sem pa bil popolnoma zanič, kar je tud širila okol........hahaha, sam se to vse porihta, za njo sm začel hodit z eno manekenkico in je sam :eek: :eek: , ko naju je vidla........kaj te bo taka bejba s takim lojem......sam z njo pa nama ni čist nič falil. :vragec: x:px

K. Čapek

ja mam podobno izkušnjo x:Dx z mojmu taprvemu tipu sma bla dolg skup pol pa ko sma šla narazn sm naletela na enga velikega hartbrejkerja, jaz pa mlada in neumna, mislila da tak lover pa že more met pojma kok se taki reči streže in bi se pač splačal probat :o|o: katastrofa vseh katastrof :xx!: sm jokala skor od razočaranja, je blo kot da sma u cirkusu, v 15 minutah me je najmanj petdestkrat okol zasuku, predn sm se zavedla, niti protestirat nism mela cajt x:Dx njemu se je zdelo noro dobro :eek: jaz pa :xx!: in tud čut nism hotla več za njega x:Dx pol je biv pa ful užaljen in je pred frendi same bolane vn metu...enkrat sm ga pa zabila in vpričo vseh povedla da sploh nism vedla da je lohk seks tok zanič dokler nism njega spoznala x:Dx x:px

Bora

hm........moj ta zadn tip in sex z njim mi je bil ful dober, ker sva se vmes velikrat smejala in ni blo tko bed,kokr da bi se drug drugmu in ful mi je blo fajn, ker sva se po koncu še ful cartala in se objemala in sploh nisva mogla narazen.... :vio:

sam klinc, k je bedak! :xx!:

No, sam tu ga je on sviral, povej kako, k si ti zasračkala, Todika..... x:px

Ne, saj v mojmu primeru sem tud sam bil kriv, seveda. Najprej, k sem se zapletu z osebo in se hitr znašu v postelji, pa se očitno sploh niti mal nisva poznala. Drugič, ker nisem znal preslišat njenih pikrih pripomb, ki so me vrgle iz tira in potem je šlo sam nizbrdo. :o|o: Tretjič, k sem bil tolk glup, da sem vztrajal, kljub temu, da mi je z besedami in komentarji v bistvu vzela vso željo po seksu, ampak tipi smo tu v mal čudni situaciji, sploh k smo malinovci, haloooo, jo met nago v postelji pa ne dol dat, to pa ne.....hahaha.....bi pa blo najbolj pametno se vstat, oblečt in odit. Definitivno. Danes bi to storil brez posebnega premisleka. V posteljo gremo z nekom iz naklonjenosti, privlačnosti, simpatije, ne pa za to, da se ga bomo nadvse kritično lotili in iskali vsako njegovo slabost, ne........Hehehe, pa še zdaleč ni bila nič posebnega, bemu, mi ni jasn kak sem ji tolk nasedu. :xx!: Me je pa zaznamovala za vso življenje, po svoje, kljub temu, da sem stvar razčisto, se nekih predsodkov nikol nism čist rešu.....predvsem se je to vedno izkazovalo pri sklepanju novih vez. Blo sicer drugim nevidno, sam jst v seb pa sm mel bleme. Kak brez veze, da ti neka modelka, ki je sploh ne ceniš zna tolk zagrenit življenje......no, sm verjetn že rabu kaj tazga. x^x

K. Čapek

Ma, saj se ne ubadam več z njo, k smo že debatiral, pa da ne bo debata sam o uspešnih cartanjih, ker v bistvu le redko kdo nima tud kake slabe izkušnje, ne x;)x

Zakaj se pa je ta izkušnja tolk zažrla vame? Kaj pa vem, ker sem preveč občutljiv, verjetno. Mogoče bi morau bolj detajlno opisat dogajanje, sam ne vem, če bi. x:Ix Skratka, me je ponižala, bil pa sem še precej mlad, mislim da okol 25,26......pa sem pol posledično tud mal izgubil na samozavesti. Saj, ko se z nekom vklopiš pol itak ni blemov........kot sem rekel, pol sem imel bleme, mogoče še jih celo imam, predvsem pri novih začetkih, kot da sem se bal ponovitve..... x;)x Ker blo mi je pa fulllllllll neprijetno.... :sori:

K. Čapek

seks se prevč forsira, ful je trba kao neka pričakovanja izpovnt...pol te en tak primer lohk vrže......pa bereš po cajtngih tisočinennasvet za boljši seks :o|o: folk se ful s tem neki ukvarja, u bistvu se pa sploh ne znajo it....je u bistvu čist simpl, če poslusaš sebe pa partnerja x;)x

Bora

Ma, ja...ni ti treba obujat spominov in bed filingov...ni treba podrobnosti, k je lohk boleče....ni pene.

Ja, če si s partnerjem zaupata in se ljubita in želita sam drug druzga, sta lačna drug druzga, je to noro dobr...pogrešam...

Ma ja. Čeprav me ne moti o tem govorit, saj ne trdim, da nism kdaj kaj zasračkal in da sm perfect :o|o: ...... sam trdim pa, da sem lahko prav nesramno dober :vragec: x:px :vragec: x:px x:Dx Tko k lohk v nekem trenutku prav nesramno zasračkam stvar :o|o: .... x:o)x x:Dx

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...