Skoči na vsebino

Dol sem ga dala----dol sem jo dal

oona

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  :vragec:

Sediš na lužici?  xcivx  :vragec:  x:Dx

ha ha sm se spomnla ene fore enkrat.....sm rekla tipčku po vročem dogajanjnu v avtu nej preveri č ma kej moker zic, k mam jaz čist mokre hlače.... x:Dx se je pa revček ful zasekirov, da je mogoč okno pustu odprto ko je dež padov x:Dx je biv tko srčkan, nč mu ni blo jasno, pa itak sm ga čist zmešala...pol k si je pa gor pršu mu je blo pa mal nerodno da je tak "butl" x:Dx x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>ha ha sm se spomnla ene fore enkrat.....sm rekla tipčku po vročem dogajanjnu v avtu nej preveri č ma kej moker zic, k mam jaz čist mokre hlače.... x:Dx se je pa revček ful zasekirov, da je mogoč okno pustu odprto ko je dež padov x:Dx je biv tko srčkan, nč mu ni blo jasno, pa itak sm ga čist zmešala...pol k si je pa gor pršu mu je blo pa mal nerodno da je tak "butl" x:Dx  x:Dx

He he Todika, pa ni bil kje to tisti rak? x:Dx

It's better be dead and cool than alive and uncool

<{POST_SNAPBACK}>ha ha sm se spomnla ene fore enkrat.....sm rekla tipčku po vročem dogajanjnu v avtu nej preveri č ma kej moker zic, k mam jaz čist mokre hlače.... x:Dx se je pa revček ful zasekirov, da je mogoč okno pustu odprto ko je dež padov x:Dx je biv tko srčkan, nč mu ni blo jasno, pa itak sm ga čist zmešala...pol k si je pa gor pršu mu je blo pa mal nerodno da je tak "butl" x:Dx  x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx

Ja, tud men se dostkrat zgodi, da fantje ne dojamejo namiga....pol pa cela zmeda! To pa dvojčice dobr znamo.... :palec: x;)x

Nism se polulala, Mick.... x:px

milf neeee.. moj lubek zdajšnji x:Dx se še zdej norce delama....pa ni blo "tisto" vroče dogajanje, sma u bistvu prvič šla sama na pijačo, ozračje blo vroče, napeto...sma se prvič zalizala pa mal so rokce ušle pa to...pol še pa mal u avtu...se nama je mudilo vsakmu na svoj konc, pol sma po telefonu gvarila, jaz pa kr direkt tako vn butnem, niti u sanjah ni prčakval kej tajga, ponavad se bejbe bol lepe delajo :o|o:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>Milf, a se ti to pogosto dogaja, da so ženske pr teb mokre zarad lulanja in ne zarad rajcanja??? :inocent:

Mick, kaj??? :eek:  x:Dx Ti s zmešan.... x:Dx

Ja, to zato, ker se od smeha polulajo, ko hlače slečem. x;)x (vem kaki post sledi)

It's better be dead and cool than alive and uncool

Kaj narobe? Hehehehe.....bi vam pravu, sam ne upam, sem že tak deklariran za kroničnega packa, ne mor zdej še poslabšat stvari......Uuuuu, sam blo ful rajcig :vragec: :vragec: x:px

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...