Pika Pikica 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz ga pa mislim dons dol dat...pa ne samo 1x Smotka, ti se pa nehi s takimi hvalt, k boš iz VIP kluba letela Jst bom pa dons očitno mojga HANS-a uporabla ( moj vibrirajoči prijatelj, ki nikoli ne razočara in vedno ostane ob meni.... ). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Pust jo, viš, da je tu pol letala jokala vsa potrebna kak se un ne spravi zravn, zdej pa je v blaženem stanju, naj uživa dokler lahko.... Pomlad Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej lohk bl potihem napišeš... Lahko ti tud na uhico prišepnem..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Smotka, ti se pa nehi s takimi hvalt, k boš iz VIP kluba letela Jst bom pa dons očitno mojga HANS-a uporabla ( moj vibrirajoči prijatelj, ki nikoli ne razočara in vedno ostane ob meni.... ). Ja no... <{POST_SNAPBACK}>Pust jo, viš, da je tu pol letala jokala vsa potrebna kak se un ne spravi zravn, zdej pa je v blaženem stanju, naj uživa dokler lahko.... Pomlad mam ful za nadomestit! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Just do it. Da si bo za vse čase zapomnu kak je bluzu.... Fajn, sem vesel zate. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lahko ti tud na uhico prišepnem..... A zdej pa si se usračkala ......ne sam polulala. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Sej jst sm tud vesela, sam sm mal zavistna....ne morm iz babje kože.... Mick, pršepn... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 A prek pc-ja? To pa ne...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>A zdej pa si se usračkala ......ne sam polulala. Vidva pa vse huje in huje Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Reva....mene pa lulat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Prid, da pogledava kao se to da v obojestransko zadovoljstvo rešit.... Reva si ti, k sam lapaš, pol pa ne upaš.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Lupčk, kdo od naju je zaseden? Razn, če mal zmedene poste daješ in ne veš, kaj pišeš.... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 In? Hehehe, če bi dečki na bejbe čakal, da bi ble fraj, kam bi pa prišli..... Že kar voham kako kajlo bom zdej dobu.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Sej jst sm frej.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Ja, saj vem, sam prispodobo sm dal, spet. K se ne spomnim skor, da nisi bil primoran komu bejbe speljat, če si jo želu imet......no, saj, takrat se je blo treba še bl trudit.... No, jst pa pravzaprav ne vem kaj sem..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Fukač za prosti čas? Pa to zdej ni blo grdo mišljeno.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Ja, v prostem času sem čist rad ljubimec..... Hihi.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 V bistvu sm hotla napisat, da bi jst tud to bla, sam bi se zlagala...res sm rajš sama in ne sexam, kokr pa da bi bla sam lubica...sm to probala nazadnje in se z moje strani ne obnese...ne znam sexat sam za užitek....če sexam, sexam s srcem (pa brez neprimernih komentarjev, prosm) in je to zame to....čudna sm, ja, vem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Mick, muck....mucica je lačna in gre papat...kdaj drugič nadaljujeva najino priljubljeno temo, itak pa u iber mečkaš...bohve, kokim še na dušo pihaš"! Fej te bod! ....mwa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 ...kaj pa je tu čudnega? Moj post pa bil samo šaljiv odgovor na tvoj post. Sem pa že bil v vlogi sam ljubimca, pa nism trpel, morm rečt......in ko sva pač bla skup je bi seks ist ok, s srcem in z mickenim.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 za ene je sex=šport Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick, muck....mucica je lačna in gre papat...kdaj drugič nadaljujeva najino priljubljeno temo, itak pa u iber mečkaš...bohve, kokim še na dušo pihaš"! Fej te bod! ....mwa Saj tega pa ne skrivam, sam eno je net-flirtanje in zafrkancija, drugo pa....je zasebna stvar. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 je zagrabla že skor a Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>za ene je sex=šport Za ene pa kompliciranje do besvesti in nazaj . Sam ne spadam niti med ene niti med druge. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 men je pa šport=sexZ drugim športom se ne ukvarjam. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.