Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>je zagrabla že skor a Pa ti? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 ena zdrava sredina pa ni nkol panike Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>men je pa šport=sexZ drugim športom se ne ukvarjam. Oho Jaz pa, z velik športi. Jih imam rad, sam ljubljenje oz. sex če hočeš, ne uvrščam med športe........čeprav kondicijo zanj pa nabiram tud s športom, torej sta nekak povezana Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa ti? eh veš da jaz sm pa bl zajebana, pa nism potrebna boš mogu več dat od sebe Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ena zdrava sredina pa ni nkol panike Hm, bejbe je vedno treba spravt vsaj prek sredine.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>eh veš da jaz sm pa bl zajebana, pa nism potrebna boš mogu več dat od sebe Kak to misliš, da si bla zajebana? To da nisi potrebna še razumem nekak.....pr 37-letnemu tipu. Jaz vedno dam vse od sebe, ko je čas za to.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 nism bla...sem Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oho Jaz pa, z velik športi. Jih imam rad, sam ljubljenje oz. sex če hočeš, ne uvrščam med športe........čeprav kondicijo zanj pa nabiram tud s športom, torej sta nekak povezana trenutno se ne smem ukvarjat s športom, če lahk verjameš! Sam je res, pa manjka full, tko da je v bistvu res to to.. hhahahahaha.. ok, kak špancirček še pride, to pa vse zaenkrat, pa neke vaje se spravljam delat, ampak to men full ne potegne neki v stanovanju se po podmetaču prestavljat.. aha.. pospravljanje stanovanja je včasih tud šport.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>nism bla...sem Še vedno ne razumem? Od koga? Zakaj? Nič jasn...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>trenutno se ne smem ukvarjat s športom, če lahk verjameš! Sam je res, pa manjka full, tko da je v bistvu res to to.. hhahahahaha.. ok, kak špancirček še pride, to pa vse zaenkrat, pa neke vaje se spravljam delat, ampak to men full ne potegne neki v stanovanju se po podmetaču prestavljat.. aha.. pospravljanje stanovanja je včasih tud šport.. Aha. No, ta ne sodi med moje priljubljene, raj bejbi kako stimulacijo dam, k se ona bavi z njim..... Pa ne me zaj natulit, k čist lepo pospravljam flat tud sam, sam sm pač povedu kaj rajš..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 sej si v redu!Sam Miša bi te pa z široko razprostrtimi rokami prčakala.. Sanjka.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Sam bi šel mimo.... Mi sploh ni všeč, kolk sm pač vidu tist dan k je bil posnetek pa sm pokukau mal tam pa debatirau mal.......k ne gledam tega v bistvu. Sicer pa ni moj tip, nikak. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še vedno ne razumem? Od koga? Zakaj? Nič jasn...... ka pa de na zastopiš Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Aha Da si tečna zajebana babnca, to..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aha Da si tečna zajebana babnca, to..... ja končno sm že misla da m mogla sam povedat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Ah, saj to sm že zdavnaj opazu, sam sm kavalir, pa se vzdržim takih pripomb.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 ti sam butn vn Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>je zagrabla že skor a A se ti zdi, Todika, da sm? Pol pa nis taka dvojčica, kt jest, k pol bi vedla.... Eh...zajebancija je precenjena dandanes... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 A nisi? Zdej pa grem razočaran in pobit spat domov..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Počak me, grem s tabo...da te od(razo)čaram.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Ti neki me zanima.....a si ti tak bl groba pa to sam tu na postih al tud nasploh v lajfu? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 sm sam navidezno, k sm se mogla skos brant..pred fotrom, tipi in se dokazvat jim....drgač sm pa fuuuuuuuuuuuul nežna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Mhm. Ok, sorry, nič hudega nism mislu , sam včasih pa ful grobo deluješ. Gremo rajš kako bl temi ustrezno rečt..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>A se ti zdi, Todika, da sm? Pol pa nis taka dvojčica, kt jest, k pol bi vedla.... Eh...zajebancija je precenjena dandanes... :xx!:očitno je res precenjena Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Kdo se tu kaj zajebava? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.