Skoči na vsebino

Dol sem ga dala----dol sem jo dal

oona

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>men je pa šport=sex

Z drugim športom se ne ukvarjam.  x:Dx

Oho x:o)x Jaz pa, z velik športi. Jih imam rad, sam ljubljenje oz. sex če hočeš, ne uvrščam med športe........čeprav kondicijo zanj pa nabiram tud s športom, torej sta nekak povezana :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>eh veš da jaz sm pa bl zajebana, pa nism potrebna x:Dx  x:Dx boš mogu več dat od sebe x:Dx

Kak to misliš, da si bla zajebana? To da nisi potrebna še razumem nekak.....pr 37-letnemu tipu. :vragec: x:Dx :palec: Jaz vedno dam vse od sebe, ko je čas za to.... x:px :vragec:

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Oho  x:o)x Jaz pa, z velik športi. Jih imam rad, sam ljubljenje oz. sex če hočeš, ne uvrščam med športe........čeprav kondicijo zanj pa nabiram tud s športom, torej sta nekak povezana  :vragec:  x:Dx

trenutno se ne smem ukvarjat s športom, če lahk verjameš! Sam je res, pa manjka full, tko da je v bistvu res to to.. hhahahahaha.. ok, kak špancirček še pride, to pa vse zaenkrat, pa neke vaje se spravljam delat, ampak to men full ne potegne neki v stanovanju se po podmetaču prestavljat.. :inocent: aha.. pospravljanje stanovanja je včasih tud šport.. x:Dx x:Dx

Mushi

<{POST_SNAPBACK}>trenutno se ne smem ukvarjat s športom, če lahk verjameš! Sam je res, pa manjka full, tko da je v bistvu res to to.. hhahahahaha.. ok, kak špancirček še pride, to pa vse zaenkrat, pa neke vaje se spravljam delat, ampak to men full ne potegne neki v stanovanju se po podmetaču prestavljat.. :inocent: aha.. pospravljanje stanovanja je včasih tud šport.. x:Dx  x:Dx

Aha. No, ta ne sodi med moje priljubljene, raj bejbi kako stimulacijo dam, k se ona bavi z njim..... :vragec: x:Dx x:px

Pa ne me zaj natulit, k čist lepo pospravljam flat tud sam, sam sm pač povedu kaj rajš..... :inocent:

K. Čapek

Sam bi šel mimo.... x:px :vragec: Mi sploh ni všeč, kolk sm pač vidu tist dan k je bil posnetek pa sm pokukau mal tam pa debatirau mal.......k ne gledam tega v bistvu. Sicer pa ni moj tip, nikak. x^x

K. Čapek

Mhm. Ok, sorry, nič hudega nism mislu x:Ix , sam včasih pa ful grobo deluješ.

Gremo rajš kako bl temi ustrezno rečt..... x:px :vragec: x:px

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...