Skoči na vsebino

Dol sem ga dala----dol sem jo dal

oona

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>V bistvu sm hotla napisat, da bi jst tud to bla, sam bi se zlagala...res sm rajš sama in ne sexam, kokr pa da bi bla sam lubica...sm to probala nazadnje in se z moje strani ne obnese...ne znam sexat sam za užitek....če sexam, sexam s srcem (pa brez neprimernih komentarjev, prosm) in je to zame to....čudna sm, ja, vem.

Pod tole se pa podpišem ! :palec: :palec:

Deli na socialnih omrežjih

CITAT (Pika Pikica @ 15. Apr 2005 ob 11:19)

V bistvu sm hotla napisat, da bi jst tud to bla, sam bi se zlagala...res sm rajš sama in ne sexam, kokr pa da bi bla sam lubica...sm to probala nazadnje in se z moje strani ne obnese...ne znam sexat sam za užitek....če sexam, sexam s srcem (pa brez neprimernih komentarjev, prosm) in je to zame to....čudna sm, ja, vem.

Pod tole se pa podpišem !  :palec:  :palec: 

jaz tudi :palec: x^x

Jaz tudi :vragec:

Sam en pomislek mam....tam glede tistega, da ne znam seksat sam za užitek.......ker sam ne znam seksat drgač k sam za užitek, mi ni za trpet zravn.... :inocent: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Naj še kdo reče, da se v Ljubljani prodajalci ne potrudijo. Kupila sem veliko, pa še gratis darilo sem dobila za povrhu v trdnem agregatnem stanju. x:px kabine so lahko res prikladna zadeva, če so dovolj prostorne in udobne. Prikladno je tudi, da je poleg obešalnikov na voljo tudi stol ali še bolje fotelj. :2src:

Ko oblačiš večerno obleko zna biti zelo težavno, zato je prijazen prodajalec kot nalašč, da ti pokaže v katero luknjo moraš kaj vtakniti. In pokazal mi je,zelo nazorno. x:px :palec: še dobro, da jih streže več hkrati, kajti popolnoma sem ga zaposlila za dve uri in pol. Iz kabine sem prišla izredno zadovolj(e)na in kar malce prepotena. :wOOt: :switz: Jaz sem šla lahko domov pod tuš, revež pa je moral še oddelati šiht, se mi je kar malo zasmilil! xg:Dx

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...