pomlad 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>A si ti z vasi?? Še nisi slišala za City park? Kje pa si zasledila, da sem opisovala današnji dan? O prasica. Hodm tja na malco, ampak zej nam več..... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...A si ti iz vasi????....hahahaha, kaka bedasta Kaj se razburjaš tolk........a te pol ni hotu še kdaj al kaj? Ne, jaz ga nisem! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 Babe ste zakon. Moški pa ustava. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>O prasica. Hodm tja na malco, ampak zej nam več..... A v kabinah malcaš? Saj to je v redu, ti potem ni treba nositi s seboj majoneze in ketchupa! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Babe ste zakon. Moški pa ustava. Ustave nihče ne upošteva, zakoni so pa zato, da se kršijo! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>A v kabinah malcaš? Saj to je v redu, ti potem ni treba nositi s seboj majoneze in ketchupa! Ja a teb je to čudn? V keri štacuni majo pa v Citiyu fotelje v kabinah? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Naj še kdo reče, da se v Ljubljani prodajalci ne potrudijo. Kupila sem veliko, pa še gratis darilo sem dobila za povrhu v trdnem agregatnem stanju. kabine so lahko res prikladna zadeva, če so dovolj prostorne in udobne. Prikladno je tudi, da je poleg obešalnikov na voljo tudi stol ali še bolje fotelj. Ko oblačiš večerno obleko zna biti zelo težavno, zato je prijazen prodajalec kot nalašč, da ti pokaže v katero luknjo moraš kaj vtakniti. In pokazal mi je,zelo nazorno. še dobro, da jih streže več hkrati, kajti popolnoma sem ga zaposlila za dve uri in pol. Iz kabine sem prišla izredno zadovolj(e)na in kar malce prepotena. Jaz sem šla lahko domov pod tuš, revež pa je moral še oddelati šiht, se mi je kar malo zasmilil! Kolikor vem imajo trgovinske kabine samo zavese in vedno kdo notri pomotoma pride. A vaju noben ni zmotil? Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ja a teb je to čudn? V keri štacuni majo pa v Citiyu fotelje v kabinah? Ne meni ni čudno, zgleda pa je tebi! Pojdi pogledat(pa natančno preberi)stol ali fotelj sem napisala! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 stol ali fotel realnost ali iluzija laž ali domišlija ali ali, kaj je bil stol al fotelj? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 Pomlad maš fajno frizuro. Mi je všeč. Malo izven konteksta, ampak sem mogla pohvalt. Ksantipa007: Ti maš pa res bujno domišljijo, še otroke prekašaš. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 Riba. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Riba. Andres Kaj si hotel s tem povedat Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 Saj naslov topica namesto mene govori. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. april 2005 Avtor Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Riba. Andres A misliš cel zodiak obdelat? ~~~~~~~~~ Škorpijon. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>A tu pa iščem eno, ki jo bo potiskala? Al mene gugala? ne, ne !sploh nisem mislila v tem smislu.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Ksantipa nakladanje ti pa gre od rok. City park poznam dobro, še zlasti trgovine s cotami, ampak tipčki tam so vsi boh pomagaj, tako, da bi si za sanjarjenje lahko izbrala npr. veleprodajo sadja na Rudniku- tam mrgoli pohotnih Turkov, ki bi te endvatri povabili za kakšno gajbo.... Čisto ribji tekst! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne, ne !sploh nisem mislila v tem smislu.... V kakem pa? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ustave nihče ne upošteva ah sej ne ve kaj govori! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>V kakem pa? Ankol nauš vedu ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 ...ti tud samo rajcaš rada? Zdej se pa bom požrl.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Matr, kaka tema je kle ratala....bo treba res en pluvalnik odpret, da se boste lohk med sabo pluval... Mick, k sm rekla, da mi ni do sexa sam iz užitka, sm misnla, da če že sexam, sexam z ljubeznijo IN UŽITKOM...a me spet jeziš???? Ni ti ratal...pa vem, da s spet zanalašč me špiknu.....hihihihi...šeeeeeeeee.... Ti kar špikaj, strela, ampak do zlatega zoba pa ne boš prišla! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Če pa vas rad mal jezim, no... Ja saj, sam se sploh ne spomnim, da bi kdaj seksal iz sovraštva.... Vedno z ljubeznijo.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če pa vas rad mal jezim, no... Ja saj, sam se sploh ne spomnim, da bi kdaj seksal iz sovraštva.... Vedno z ljubeznijo.... Vas? Sej me ni treba vikat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Naj še kdo reče, da se v Ljubljani prodajalci ne potrudijo. Kupila sem veliko, pa še gratis darilo sem dobila za povrhu v trdnem agregatnem stanju. kabine so lahko res prikladna zadeva, če so dovolj prostorne in udobne. Prikladno je tudi, da je poleg obešalnikov na voljo tudi stol ali še bolje fotelj. Ko oblačiš večerno obleko zna biti zelo težavno, zato je prijazen prodajalec kot nalašč, da ti pokaže v katero luknjo moraš kaj vtakniti. In pokazal mi je,zelo nazorno. še dobro, da jih streže več hkrati, kajti popolnoma sem ga zaposlila za dve uri in pol. Iz kabine sem prišla izredno zadovolj(e)na in kar malce prepotena. Jaz sem šla lahko domov pod tuš, revež pa je moral še oddelati šiht, se mi je kar malo zasmilil! Sounds like my date... ojej... a ti si bla tista vroča mačka zanč... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vas? Sej me ni treba vikat! Pač vikam k j...m neznanko Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.