5rca 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 cashy don't worry, pri 16 al pa 22 al pa tut če boš kasnej, sam takrat dej tko da ti bo luštn ne da boš pod nekim pritiskom da morš zarat tega da te novjo kolegi čudn gledal - za vsakega pride čas ko pač pride, raje takrat pa s kot neki na silo pa :xx!: da ti vse dol pade če ne bo tko kot si si želel al pa z osebo s katero bi si želel Ostali bi pa tut lahk kej takega povedal, ne pa zdej dečku še več straha pa samozavesti zbil mah sej ne morjo vsi iz čistega užitka, poglej mal kaj je Pika Pikica napisala pa ne razmišli še o kloštru, bedarija Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Eh, saj mi ga sam vzpodbujamo.......s tem da ti.....bi mu pa mogoče res lahko pomagala. Ne vem sicer kolk je star, sam verjetn že tolk, da ga to bremeni. Tud sam se spomnim, da so v fantovski družbi vedno vsi se hvalil kak so že, sam jst še nism......to je vedno tko. Pol pa naletiš, slej ko prej Hm, mogoče pa si res preveč tih in zadržan, cashy.......pol pa pokukaj mal po tihih in zadržanih deklicah Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Ja včasih smo imeli Tiho(reko) sam pismu zdej je ratala Niagara... i suppose imaš nekaj kar ma redko kdo... in zmeraj je tko da če nakaj maš lahk to "prodaš"... pa bodi brihten ker lahk sam enkrat prodaš... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ahh, hudič...najbol, da grem za župnika Umiri se no ! jaz živim v bližini enega večjega samostana, kjer so menihi... Se mi zdi , da majo skozt rosne šipe... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>po 14-tmu letu jih je približn tolk kt dinozavru jap! ne bo držalo- imam nekaj živih dokazov, ki so nedolžni še pri 20 ltih (ženske9 , pa sploh ne zgledajo slabo.... Samo so takooooo plahe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 ja sej....tud kak dinozaver še mogoč živi kje....sam ne vemo zanga Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 No, kle še en dinozaver, k je 1 mesc pred 22 letom zgubu nedolžnost....ker sm sama tko hotla in si nism želela nedolžnosti zgubit pri 15, na kšni žurki, vsa pijana in s slabimi spomini na to! Evo, pa sm ponosna na to.... Dinozaver. Mam pa tud eno kolegico, k je fuuuuuuuul lušna, pa kul, pa bo čez 1 mesc 25, pa tud še ni, pa ena druga, še bl luštna je pa lansk let...se prav pr 23 pa pov...pa nbena ni dinozaver! Samo vprašanje je, kok si karakter, kok se ceniš in kok si pameten v določenih trenutkih... Izzivam...obstaja kdo, ki je zgubu nedolžnost pri 14, 15 letih in ma zelo lepe spomine na to? Dejte me presenetit, no....apak res morjo bit lepi spomini, ne tko...''ma, ja...sej je blo kul'' To ne vela! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>....ker sm sama tko hotla in si nism želela nedolžnosti zgubit pri 15, na kšni žurki, vsa pijana in s slabimi spomini na to! Evo, pa sm ponosna na to.... Izzivam...obstaja kdo, ki je zgubu nedolžnost pri 14, 15 letih in ma zelo lepe spomine na to? Dejte me presenetit, no....apak res morjo bit lepi spomini, ne tko...''ma, ja...sej je blo kul'' To ne vela! se strinjam s tem okol žurk.....prevč je tega in taka oseba ma težk pol gdaj zdrav odnos do spolnosti, če so prve izkušnje slabe.....drgač je bla to okol dinozavru zajebancija, ne jemat osebno.....sam fora, kao..... in jaz mam zelo lepe spomine na izgubo nedolnožnosti pr 15.......ker ni blo pod neko prisilo, pod vplivom alkota al kej tajga......sma bla kr neki cajta skup, želja je bla obojestranska, in speljalo se je krasno... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Izzivam...obstaja kdo, ki je zgubu nedolžnost pri 14, 15 letih in ma zelo lepe spomine na to? Dejte me presenetit, no....apak res morjo bit lepi spomini, ne tko...''ma, ja...sej je blo kul'' To ne vela! Hihi Nekje v 15. letu in bil je božanski občutek in doživetje, čeprav seks ni bil bog ve kaj.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 ma, ja...sej je blo kul... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Mam pa tud eno kolegico, k je fuuuuuuuul lušna, pa kul, pa bo čez 1 mesc 25, pa tud še ni, pa ena drugaJaz mam kolegico, ki ustreza temu opisu... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 No, sm dosegla svoje....hehe....v eni uri vsaj....čakte, da ostali pridejo in začnejo komentirat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz mam kolegico, ki ustreza temu opisu... kako ji je pa ime...al pa kej značilnga o njej povej??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Špela... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 She's the one.... a ma sekico pa kužija? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 ne...edinka brez psa. Ampak je blo pa blizu! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 sam, da sva se nasmejale... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Ja... Čeprav jaz nje že neki časa nisem videla, in zelo možno je, da se je že kaj spremenilo! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Bog si ga vedi....čudna so pota Gospodova.... Bog ji požegni Mal se mi meša... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Bog ji požegni Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 hvala vama, Pikica in pomlad...pa tud ostalim...ste me mal pomiril...ker sem imel že res hudooo slab občutek, da sva z par mesecev starejšim cimrom edina preživela dinozavra na svetu... El Nino...nisem zastopil tistega, da pač imam nekaj, kar drugi nimajo, in naj to čim bolj pametno prodam...Kaj naj bi imel (razen nedolžnosti), na kar bi se kakšna kul punca nalimala? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Ah, to pa moraš sam vedet, kaj fajnega je v teb in tudi izpostavit, ko je potrebno, ne? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>hvala vama, Pikica in pomlad...pa tud ostalim...ste me mal pomiril...ker sem imel že res hudooo slab občutek, da sva z par mesecev starejšim cimrom edina preživela dinozavra na svetu...Čeprav po pravici povedano, sem se pa vedno spraševala, kako vam to rata... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Ej, ne vem...zgleda, da se me drži kakšno prekletstvo...zdej recimo že kakšnih 8 let "iščem" punco, pa mi nobene niti za rokce ni uspel prijet...jest se zato sprašujem, kako vam uspe najti partnerja, pa noben ne zna povedat, kako...kr zgodi se, al kaj...preprost ne morem tega verjet Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 u bistvu se res kr zgodi, sam morš pa sam velik za to nardit.....v seb predvsem... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.