Mick 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Sicer čudna tema za to temo mal, ne Eh, cashy, mal si prepasiven po moje. Dej se mal razkur, ne! Hočem al če hočeš - želim imet dekle, želim se začet cartat! Pod nujno! Pol pa v akcijo . Izbirajo tako ali tako ženske, samo vsaj na razpolago se moraš dat, ne Če se bojiš zavrnitve, je to brez veze, ker zavrnjen je bil vsak od nas kdaj.......Pismo, pa danes maš internet, gsm, vse žive olajšave pri sklepanju poznanstev......povabi koga, ne ......na drink, v kino, na izlet, v gledališče, kamorkoli že....pa mogoče mal pokukaj po forumu ktera je fraj pa teb simpatična, pa ji začni mal na OS pisat, pa tko......Al pa probaj pri več njih, ne A nikjer okol sebe ne opaziš nbene simpatične in same deklice? Al pa ne upaš narediti prvega koraka? Saj ne grizejo, mal te lahko prizadene zavrnitev sam to boš že preživel, za vsako dobro morš ceno plačat, ne. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Cashy, ti kar Micka poslušaj on najbolš ve kako se tem stvarem streže:palec: Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Al pa ne upaš narediti prvega koraka? Saj ne grizejo, mal te lahko prizadene zavrnitev sam to boš že preživel, za vsako dobro morš ceno plačat, ne. Jah, dej ti cashy men povej kok te jih je do zdaj ze zavrnilo??Ziher je cifra zlo majhna... to pa zato ker verjetno nisi kaj dost poskusal, a?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Hja, men recimo je pomagal če sm bla mal "pokvarjena" pa ne v smislu pokvarjena na neki ekhm mahnjena na take seksualne fore ampak huh pismo, če te bejba pogleda začni mal koketirat ane namest da sramežljivo pogledaš v tla pa podreš kozarec s pijačo ki po možnosti stoji zraven, zavedi se da ona ne ve, da si ti kao sramežljiv poba pa da še nikol nisi ampak da te je z nekim razlogom opazila - največkrat so to nice razlogi čeprov ti bi verjetno pomislil, bemu a sm umazan :xx!: Ne vem no, jst sm bla včasih full zadržana pa sramežljiva, poln enih kompleksov zakaj me tip pogleda sam so mi ene kolegice vcepile isto idejo pa je pomagal no vsaj mal bolj samozavestno sem se počutila in če začneš oddajat tako energijo bod prepričan da jo bo tut kakšna punca začutla Sam zdej me bo Mick spet okregal, da ti jst prov nič ne pomagam pa da kar pohopsaj eno na mim grede, kaj bi zgubljal čas Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Sam zdej me bo Mick spet okregal, da ti jst prov nič ne pomagam pa da kar pohopsaj eno na mim grede, kaj bi zgubljal čas ...a tako ti razumeš moj post namenjen cashyu? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sicer čudna tema za to temo mal, ne Eh, cashy, mal si prepasiven po moje. Dej se mal razkur, ne! Hočem al če hočeš - želim imet dekle, želim se začet cartat! Pod nujno! Pol pa v akcijo . Izbirajo tako ali tako ženske, samo vsaj na razpolago se moraš dat, ne Če se bojiš zavrnitve, je to brez veze, ker zavrnjen je bil vsak od nas kdaj.......Pismo, pa danes maš internet, gsm, vse žive olajšave pri sklepanju poznanstev......povabi koga, ne ......na drink, v kino, na izlet, v gledališče, kamorkoli že....pa mogoče mal pokukaj po forumu ktera je fraj pa teb simpatična, pa ji začni mal na OS pisat, pa tko......Al pa probaj pri več njih, ne A nikjer okol sebe ne opaziš nbene simpatične in same deklice? Al pa ne upaš narediti prvega koraka? Saj ne grizejo, mal te lahko prizadene zavrnitev sam to boš že preživel, za vsako dobro morš ceno plačat, ne. Se strinjam, samo dvomim, da je internet in forumi ravno primeren prostor za iskanje punce.Vsekakor se moraš "dat v promet"...pojdi ven....Manj se boš obremenjeval z mislijo, da NUJNO potrebuješ punco, prej jo boš našel.Vso srečo ti želim! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Mah to sem mal upošteval mladičke, k jim je to že mal bl običajno k nam Kolk vem pa jih ni tako malo spoznalo koga fajnega tud po netu al forumu, bemu, nekje morš začet, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mah to sem mal upošteval mladičke, k jim je to že mal bl običajno k nam Kolk vem pa jih ni tako malo spoznalo koga fajnega tud po netu al forumu, bemu, nekje morš začet, ne Imava pač različne podatke ...moji mladiči letajo naokrog ...pa tudi, hm sama bi si pri 20-ih letih raje dala luknjo v koleno zvrtat, kot pa da bi bila v petek in soboto zvečer doma. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 @Mick: ne, sem čist ok razumela sam mal sem se pohecala lahko rečem da se drugače strinjam s tistim kar si napisal, da bo čisto jasno Sicer sem jst osebno do zdej na internet chatih in forumih srečala več al manj kul ljudi in nebi nikoli rekla da to ni dober način za spoznat potencialno deklico za kako zvezico Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 hmm, ja, kolk košarc sm dobu v zadnih 8 letih...tam okol 15.... jah...nekak je težko kkšni, k jo prvič vidš, pa jo najbrž ne boš nikol več, v prvo že telefonsko izvrtat...pa če nikogar ne poznaš, ki bi njo poznal...itd... kar se tiče spoznavanja prek neta...velika večina nikoli ne odpiše, ostale nehajo odpisovati takoj, ko ji kakšna stvar v tvojmu mejlu ni všeč...aja, pa prek neta išče 10x več fantov, kot punc...ne vem, kje se ostale (samske) skrivajo? Tako, da so možnosti, da boš res ti pravi in nihče drug manjše, kot sedmica na lotu... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 ..ha, cashy..mam isti problem k ti.. ..to je sranje Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Evo, pa sta se našla..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Cashy, v življenju je že tako, da se nam vse dogaja z nekim namenom, samo včasih nismo dosti pametni, da bi vedeli, zakaj se to dogaja. Kar pomeni, da imaš neke notranje (prirojene, pridobljene, privzgojene?) zavore, pri katerih ti nasveti "primi jo za roko, saj ne bo nič hudega" nič ne pomagajo - saj v temu je sploh štos, a ne? Spravi se vase, pa boš našel! Ne skrbi. Pa ne se preveč sekirat. Enim drugim nam je šlo po krompirju, drugač bi bili še dons sami tako ko ti. Pa ni nas malo ... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 cashy ne obupat, niso vse punce take k išejo sam neki slabo in grdo v ljudeh, nekatere znamo videt tud dobro, lepo in enkratno, čeprav je za potreben boj globok pogled sam taprvo se morš res na trg dat.....je pa tu od tvojih kriterij mal to vse odvisno...če naprimer gledaš sam za onimimi visokimi lepotičkami ki so polne same sebe in palijo sam na težke frajerčke.....pol je res težko kej upecat..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 čisto možno, da imam privzgojene kake zavore...da ne bi naredil prezgodaj kakšnih gest, za katere še ni prišel pravi čas...potem je lahko vse takoj izgubljeno...glede kriterijev, včasih sem bil res precej izbirčen, sčasoma pa mi kriteriji padajo kot domine...a vendar, tudi na pogled mi mora biti zelo všeč, saj jo bom mogoče moral gledati vse življenje me pa zanima, kakšni kriteriji so za vas vodilo pri iskanju partnerja Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 je pa tu od tvojih kriterij mal to vse odvisno...če naprimer gledaš sam za onimimi visokimi lepotičkami ki so polne same sebe in palijo sam na težke frajerčke.....pol je res težko kej upecat..... Ah to pa sploh ni res, tiste je najlazje upecat. Sam enga beemerja 750 si kupi pa bodo vse tvoje. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Sm včer spet eno konkretn prtisnu o,ja, je mela tako ritko,za vikat, kva šele za tikat! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>..a vendar, tudi na pogled mi mora biti zelo všeč, saj jo bom mogoče moral gledati vse življenje me pa zanima, kakšni kriteriji so za vas vodilo pri iskanju partnerja ja valda je videz pomemben, saj zarad njega neko osebo sploh opazimo...sam je razlika med eno lušno simpatično punco pa med uno bejbo k je sama seb zadost in morjo vsi kr padat, ker je ona mim prišla.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja valda je videz pomemben, saj zarad njega neko osebo sploh opazimo...sam je razlika med eno lušno simpatično punco pa med uno bejbo k je sama seb zadost in morjo vsi kr padat, ker je ona mim prišla.... Pa take so taprav izziv. K tako podreš,si lohk novo črtico nardiš! (zdej pa hitr udrihat po bogm siromaku,beybe) Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 no, za samozavest dvigovat je to v redu, ni kaj Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Vcasih ti lepotica postane grda, ko odpre usta.. In vcasih ti kaksna, ki je cist "povprecna", postane zelo simpaticna ko odpre usta.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 hm to je res težka uganka...men se zdi da je ves vrag v feromonih...skratka v nosu...če diši diši..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Probavat, probavat in še enkrat probavat, cashy...le kaj ta vzdevk pomen a si cash pičak? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Poglej Todiko recimo.. Lahko reces, da ni simpaicna? Ampak ce ji bos rekel, naj gre vsak teden s teboj k masi na primer.. te bo hitro odj.... Odvisno je tudi koliko se sklada s tvojimi halucinacijami.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 ha ha ha ha h maši....mi bi res vse dol padlo...... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.